Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beeeattaaaaaa

czy to ciąża pomózcie co mam zrobic

Polecane posty

Gość beeeattaaaaaa

Witam:) mam taki problem. dzisaj dostalam takich boli głowy ze jeszcze nigdy mnei tak nei bolała:( i zaraz po tym wymiotowalam 2 razy az juz nic nei moglam z siebie wydusic:/. wczesniej współzyłam z chlopakiem jakies 2 tygodnie temu, w czasie okresu, ja biore pigółki DIANA, ale on nie urzywa prezerwatywy bo sie dogadalismy ze nie bedzie kończył W i tak robilismy. ale teraz p o2 tygodniach pojawily sie te objawy:/ czy t ociaza:> boze pomozcie bo ja zwarjuje:( bardzo sie martwie:( pozdro:(:*

Gość baci
a jadlas tabletki regularnie ? nie zapomnialo ci sie ktorejs??bo jesli jadlas je normalnie i jesz nadal to nie masz sie o co bac p. s. tez wymiotuje jak mnie bardzo boli glowa

Gość beeeattaaaaaa
Nie nei zapomnialam. Biore regularnie:) a czy jest jakies wieksze ryzyko zajscia w ciaze jak sie kocha w czasie okresu:> chlopak napeno konczyl na zewnatrz ale wiem ze wydzielaja jakas substancje ktora mzoe zawierac plemniki, a ja jakos nie mam zaufania do tabletek, slyszalam ze nawet jak sie bierze to mozna zajsc, byly takie przypadki. Dzieki pozdro

Gość baci
to sa ptrzypadki 0.02 % na 100% wiec wiesz moj facet zawsze konczyl we mnie ZAWSZE i nigdy nic mi nie bylo a w czsie okresu tez jestez zabezpieczona

Gość beeeattaaaaaa
Uff to mnei uspokoilas bardzo Ci dziekuje:) Pozdro:)

Gość baci
:)

ja bralam tez diane i tez wspolzylam w czasie 7 dniowej przerwy - wszystko bylo ok... nio bo jak wiesz pigulki dzialaja rowniez w pzrerwie! ale ty kochalas sie jak mialas okres? jak to? ;|