Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prośba do foremek

Jak często należy zmieniać skarpetki?

Polecane posty

Gość prośba do foremek
Ależ Filunio, czytaj uważnie, codzienne mycie to nie wszystko. Należy też codziennie zmieniać bieliznę.:)

Gość Groch z kaszą
zobaczcie na prośbe od foremek...czyż nie jest juz nudna? Moze by tak ją zignorowąc. :D. Ciągle powtarza te swoje wywodu o swoich śmierdzących nogach z powodu których musi zmieniac skarpety kilka razy dziennie. :d. Zenująca kobieta. Wiecie ona chyba faktycznie jest stara panną.:d

Gość prośba do foremek
Cieszę się, że tak wszystkie dbacie o moje maniery.:) Mieć tylu dobrych ludzi wokół siebie to skarb.:):):) Pamiętajcie jednak, że pouczacie mnie tak jak ja pouczam tych, którzy skarpetki zmieniaja tylko na Wielkanoc. Sama dobra robota.:)

Przecież ona pisała ze się myje i ze zmienia majtki , a czytałam ze rajstopy zmienia co 2 dni bo sa niespocone i nie śmierdzą. naprawde nie ma sensu zmieniac rajstop codziennie. Chybaze faktycznie śmierdzą od obuwia. Przestańcie sie juz rozwodzić nad skarpetkami. Kobiety.

Gość Filomenka.
A majtki zmieniam jak są sztywne w kroku - blacha.

Gość prośba do foremek
Jeszcze nie jestem starą panną, ale jeśli mój małzonek nauczony czystości przez takie matki jak niektóre forumowiczki miałby się nie myć albo przebierać raz na ruski rok, to wolę nią zostac.:) Zawsze będę miała więcej czasu żeby Was uczyć.:) Niestety niedługo będę musiała wyjść z domu i nie będę mogła do Was pisać, ale pamiętajcie, że w czasie mojej nieobecności tu, zawsze możecie przeczytać ten topik kilka razy.:) 🌻

Gość kikutka
A kto wogóle ciebie tu wskazał i wytyczył do pouczania innych? jestes nauczycielem ? O co ci chodzi kobieto foremko? Nie masz innego zajęcia niz pouczanie?

Gość Groch z kaszą
POżegnanie foremkowej - Wreszcie odchodzi. Uff bo była juz nudna tu.

Gość prośba do foremek
Jestem wolontariuszką. ❤️ na 🖐️

Gość kikutka
papapapapapappapapap prośba papapapap zegnamy cię żegnamy cię....::D I kto nas teraz będzie uswiadamiał ze trzeba ubierac 2 razy dziennie świeże skarpetki:D?

Gość kikutka
spadaj babo

Gość prośba do foremek
Tak, tak... Niewdzięczny z Was naród...:( Ale ja nie liczę na podziękowania, kwiaty i hołdy. :)

Gość Filomenka.
Blachę to można czasami wykruszyc i wytrzepać na wietrze.

Gość hahahaaaaaaa

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wszystko zalezy od "stylu" zycia ! Jesli ktos pracuje fizycznie lub uprawia codziennie sport (np. biega) lub po prostu ma genetyczne sklonnosci do nadmiernego pocenia sie - to powinien codziennie zmieniac skarpetki! natomiast - jesli ktos całymi dniami siedzi w domu, co najwyzej przejdzie sie raz na jakis czas 100 m po zakupy ! no to sory - kiedy te skarpetki maja mu sie spocic ? wtedy wystarczy i raz na 3-4 dni , a jesli w ogole nie wychodzi to i raz na tydzien! wszystko jest kwestia stylu zycia jaki prowdzisz !!

Gość Już Ci mówię
Możesz je zmieniać kiedy tylko się Tobie podoba. Nie musisz codziennie, ale skarpetki powinny być nowoczesne, tzn. mieć apreturę antybakteryjną, pożegnasz smrodki na zawsze. I butów nimi nie zainfekujesz ;-) I nie zdziw się - najlepsze właściwości antybakteryjne mają skarpetki wykonane wcale nie z bawełny, lecz z ... bambusa! Włókno bambusowe ma samo w sobie naturalne właściwości antybakteryjne i w tym cały sekret. Poszukaj w sieci, na pewno znajdziesz.