Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palala

krople żołądkowe w ciąży

Polecane posty

Gość palala

Jestem w 7 tygodniu ciąży i boli mnie bardzo żołądek.Zastanawiam się czy mogę sobie łyknąć kilka kropelek kropli żoładkowych.Poradźcie.

Gość mozesz
tylko raczej te bez Pabialginy ( sprawdz sklad na butelce)

Gość palala
No to skład taki:T-ra Valerianae,T-ra Menthae,Intr. Hyperici,T-ra Amara.I weź tu człowieku dojdź czy jakas Pabialgina tu jest:)

Gość jak nie jest
napisane to oczywiscie, ze nie ma - takie trudne?

Gość maruśka24
Jestem w 7 tyg. ciąży. Wczoraj w nocy miałam koszmarny ból żołądka. Powstrzymywałam się tak długo jak się tylko dało od zarzywania jakichkolwiek preparatów, ale w końcu nie wytrzymałam i wzięłam krople żołądkowe z pabialginą nie przeczytawszy ulotki. A teraz nie mogę sobie tego darować. Czy bardzo zaszkodziłam mojemu maleństwu? Błagam napiszcie.Jestem załamana.

Gość maruśka24
Dzięki za pocieszenie. Ale wzięłam tych kropelek chyba ze 40. Napewno nic nie będzie?

Wzięłaś je jednorazowo, więc nie ma co się martwić na zapas. Jeżeli byś to brała dzień w dzień to można by się zastanawiać czy będą konsekwencje, ale nie przy jednorazowym użyciu.

Gość maruśka24
W takim razie bardzo dziękuję za pozytywne słowo. Trochę mi ulżyło. Pewnie jestem trochę przewrażliwiona, ale następnym razem napewno najpierw przeczytam ulotkę zanim cokolwiek wezmę do ust. Pozdrawiam serdecznie.

Gość 12 tydzien
hey czy mozna codziennie pic krople żołądkowe raz dziennie?jest mi bezprzerwy niedobrzepo wszytskim co zjem i myslalam,ze to jedyna rzecz ktora mozna brac w ciazy?

Gość olki
jeżeli Ci pomogą to bierz i się ciesz, ze coś jest Ci w stanie ulżyć. Jeżeli cierpisz na niepowściągliwe wymioty to nie pomoże absolutnie nic. w drugiej ciąży brałąm diphergan (środek min. przeciwymiotny), ale jedynie lekko przyćmił złe samopoczucie. teraz jestem w 36tc i stosuje doraźnie kropelki. zawierają alkohol, ale nie uwierze, że te 20 kropli może zaszkodzić maleństwu.