Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzes

Dzsisiaj potczas kompieli zauwarzylem cos fantastycznego....

Polecane posty

Gość Grzes

na mojej klacie pojawil sie pierwszy wlos , juz jestem meszczyznom i niedlugo bende kochal sie z kobietom . Jestem bardzo szczesliwy :) .

Gość Grzes
Ciesze sie ze sie cieszycie , to takie pocieszajacie :) Jak nie macie mesczyzny to niedlugo juz bende sie mogl z wami spotkac jesli bedziecie chcialy , oczywiscie jesli mieszkacie blisko bo na razie jeszcze jezdze rowerem :(

Gość sezon na swetry
peny...czyli nigdy nie będziesz meszczyznom (to znaczy póki co)

a czy na brodzie tez masz juz pierszego wąsika? znałam chłopaka który nie miał i golił twarz by szybciej rosły:P (nie polecam tego) Same urosną w swoim czasie:)

Gość .pupa.
a ja siem nie cieszem no bo niby czemuż :P

Gość Grzes
A kobiety lubiom meszczyz z wonsami bo jak tak to mam pecha , nie chca rosnac , nie wiem co mam z tym robic , kolezankom mowie ze sie gole .....

Lubią zarościk na twarzy , ale nie wyhodowanego wąsa takiego jak ma małysz(bynajmniej ja ).

Gość baaardzo to lerancyjna
niestety Grzesiu - pojedynczy włos na klacie nie świadczy o męskości. Jestem kobietą - wiem to na pewno - a też mi czasem taki pojedynczy włos wyrasta

Gość Grzes
Na pewno wlos 😡 Wolalem mame zeby zobaczyla ale niewidziala , powiedzialem jej ze zle patzy bo musi pod swiatlo i wtedy widac doskonale ze to wlos. Duzo czytalem o tym i wiem ze neszczyzni ktorzy maja duzo wlosow na klacie moga wiecej wypic , to fakt dowiedziony nalukowo.

Gość Mintaj
sierść to sprawi - będziesz mądry (nie dobieraj się do flądry...) ;-)

Gość heeeela
nareszcie jakis pozadny topik sie pojawił:) a jak grzes mowił ze to włosek to na pewno tak było :D

Gość kdjfiugijcjd
co z ciebie z męszczyzna jak ty mame wołasz do łazienki jaka sie kąpiesz.Masakra co za idiota.

Gość Grzes
Potczas kompieli to ja zauwazylem a mame zawolalem puzniej na swiatka jak mi siostra nie chciala uwiezyc - tak trudno to zrozumiec :O

hej nie ciesz się tak bo za parę lat może tak być że jak wyjdziesz na plaże...to wsztscy będą krzyczeć \"gdzie z tym dywanem\":-D

ale sie uśmiałam .no ni emoge. Grzesiu ty słoneczko nasze. A ile ma cm ten włos? Tylko pod swiatło go widać? .Moze jeszcze przyciemi się. Poczekaj:)

Gość Grzes
Nie mierzylem go jeszcze , szkoda ze mam lekkom goraczke , nie wiem moze to z tego przejecia ze mi wloas urosl bo mnie dzisiaj wzielo rano i nie jestem w szkole bo inaczej poszedlbym do szkoly i pochwalilbym sie kolegom , pekali by z zazdrosci :O

Gość Grzes
tam wyzej mial byc usmiech o taki :) ale sie pomylilem i wyszlo tak :O Na ptaszku przeciez wlosy chyba nie rosna , prawda ????!!!!! Nabieracie mnie ????

no napewno. Na ptaszku jeszcze nie ma? a pod paszkami? domyslam sie ze tez jeszcze nie urosły. Początek na klatce. Gratulacje jakby ni ebyło:)

Gość smileyface1
a ile masz lat?? 12????

rosną na ptaszku takie długie i kręcone i w rowku między posladkami tez. Takie chaszcze będą. Dobrze czasami skracac je. nad ptaszkiem rosną włosu a na samym dziubku ptaszka nie rosną. Ja mówię o twoim ptaszku a nie o ptakach na drrzewie:)

Grzesiu jestesmy z ciebie dumni!! a moge zadac niedyskretne pytanie--masz włosa tam...no wiesz....yyyy....no tam ,w tym miejscu ktorym robisz siku?