Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzes

Dzsisiaj potczas kompieli zauwarzylem cos fantastycznego....

Polecane posty

pytałam juz go o tego włosa tam no tam na ptaszku . Chyba niema jeszcze. Ten na klatce jest pierwszy:)

Gość Grzes
Na ptaszku nie mam ale mam na jajkach , nie mowilem siostrze bo by nie wiezyla , ale sobie pomyslalem ze jak nieuwiezy to terz powolam mame na swiatka i wtedy bedzie musiala uwiezyc :) Jestem bardzo przezorny , wujek mowil mi ze daleko zajde , ale narazie karze mi ganiac do sklepu po piwo , pani nie chce mi sprzedawac bo mowi ze jestem ze mlody , teraz jak juz mam wlos na kjlacie i jej pokarze to bedzie mi musiala sprzedawac , prawda ????

no pewnie grzesiu:) teraz otwieraja sie przed toba nowe wspaniale mozliwosci;)......... aaaaach........ ile ten wlos moze zdzialac:D

no jasne Grzesiu...na włosa wszystko kupisz,cały monopolowy jest Twoj :)

masz szczęście, że zima się kończy ;) bo w zime musiałbyś 10 min. rozbierać się, żeby pokazać jej tego włoska :D a co zrobisz, jak ci wyleci ??????

na jajeczkach jak są to dbaj o nie by nie wyleniły się . Wtedy napewno cały twój bedzie nie tylko monopolowy ale i sexshopy;) no co? wkońcu dorosły juz jestes jakby ie patrzec:)

Gość faktycznie to fantastyczne
wyrwij go i weź pociumaj smoka

no nie mowi- nie wyleci. Nie martw się Grzesiu - napewno nie wyleci. uwazaj tylko by sie nie wyrwał pod wpływem tarcia:)

ja ci dam rade ;) ty nasyp na klate troche jakiegoś nawozu, wtedy bedziesz miał więcej tych włosków i beda mocniejsze ;)

bno własnie--tarcie moze byc problemem...takze uwazaj nakoszulki i dbaj o włoska,jakies odzywki,serum wzmacniajace :)

Gość Grzes
I pomyslec ze jeszcze wcoraj bylem nikim a teraz juz z dziecka jestem meszczyznom :) Jak to wyleci , nie wyleci , siostra terz mnie straszyla ze jak sie jest w goraczce to wlosy wypadaja ale ja dbam teraz o siebie , a wujek powiedzial ze jak pojawia sie jeden to bedzie i drugi a wujek wie co mowi bo ma wiecej wlosow na piesci niz muj ojciec na klacie.

Gość buahahahahahahaha
to sie nie liczy:P jak masz włosy w nosie i uszach to jest oznaka męskości:P:P:P:P sprawdz więc chłopcze:P

no popatrz--to jak cała rodzinka ma spory zarost to Twoja klata to jest juz kwestia czasu...juz niedługo:)

Gość kikutka
serum na zniszczone końcówki polecam.:P

i nie wierz tym co mowia ze sie nie liczy...bo sie liczy to oznaka Najprawdziwszej Męskosci ... ehh...chyab wypije dzis grzesiu za ciebie

Gość Grzes
Ten wujek to nie jest tak naprawde moim krewnym , on tylko odwiedza mame jak taty nie ma w domu i pomaga jej , teraz taty nie ma bo jest w delegacji i przyszedl wczoraj wieczorem do nas bo mama powiedziala ze sie kran zepsul , naprawiali razem w kuchni i zamkneli drzwi na klucz , strasznie sie zmeczyli bo potem sapali ale wujek to dobrze zrobil bo slyszalem ze jak wychodzil to mama powiedziala mu ze byl wspanialy :)

no widzisz...jak bedzies z miał duzo włosków to wszystkie kobiety beda chciały zebys im naprawiał krany ,a Ty bez watpienia bedziesz w tym wspaniały :)

nie no rozbiwiłam sie do upadłego. Nikt nawet nie jest w stanie mnie dzis wkurzyc :) a często się ten kran psuje u was?

Gość glaniara
komiczne to było!!!! Ale mi się podobało!!! I też się nieźle uśmiałam!!! Wiecie co??? Mi sie też chyba kran zepsół ;) Może wpadniesz Grzesiu, przecież jesteś już mężczyzną ;)

Gość prawdziwym mężczyzną
to będziesz dopiero jak ci urosną włosy na plecach :D

Gość fajny temat...
teraz juz takich nie ma

Gość tak w oóle to jest prowo
ale jakby nie było to niektóre kobiety na tym forum maja pedofilskie pytania :P Jak mozżna dziecko pytać czy rosną mu włosy na penisie? :O :D

Gość kilka lat minelo
ciekawe co teraz robi Grzes

Gość hahahahhaha
dziwna rozmowa z dzieckiem :D