Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziunia 19

grdyka u kobiety jak jablko

Polecane posty

Gość Dziunia 19

Błagam o pomoc jestem zrozpaczona ostatnio zauwazyłam w lustrze że mam no właśnie nie wiem nawet jak to nazwać.....powiekszona krtań nie tochyba nie krtań grdyga czy coś takiego zrobiło mi sie jabłko adama i nie wiem od czego czemu teraz to zauwazyłam......mam 170 cm wzrostu waze 50 kg ale to raczej chyba nie z chudości a ostatnio bolal mnie zai piłam ogromne ilosci szałwi przez pare dni robiłam oklady z szałwi na zęba,,,,piłam wapno noi zdazyło a oprocz tego zazywam witaminy vigor iprzez kilka dni bralam rowniez capivit A+E ale to z 4 ,5 dni nie wiem c o mi jest mama mowi ze tego tak nie widać ale ja widze jestem bardzo zalamana jestem mloda samotna aktualnie boje sie ze przez to nikt juz na mnie niespojrzy..a wogle to lato juz nie długo ijak ja bede chocić z odslonieta szyją blagam o porade i opinie prosze jestem bardzo zdesperowana.........

Gość tez tak mama

Gość TY idz do lekarza
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO GROŻNEmoże być.

Gość misia tarczyca
to moga byc problemy z tarczyca- idz do rodzinnego neich zobaczy i da skierowanko w razuie czegos :)

Gość kittykiller
a aj lubie to cos co mi wyroslo.. jest wyjatkowe nie wiem dlaczego to sie pojawiło, ale zostalo zaakceptowane

Gość pokaż tu
laryngolog wyjaśnił, że to wskutek zbyt wąskiej tchawicy chrząstki się nie "zamknęły" płasko jak u większości kobiet, a złożyły w trójkącik, niczym u mężczyzny. Ja z powodu mojej grdyki byłam szykanowana przez rówieśników w szkole. Z tego powodu mam straszny kompleks i nie jestem w stanie związać się z mężczyzną. Zresztą, gdybym była mężczyzną, wolałabym kobietę z "normalną", a nie grdyczatą szyją.

Gość martiii
ja tez cos takiego mam, dokladnie czuc pod skora ze to jest z kosci i ma kształt odwróconego do dołu trojkata... to jest bardzo widoczne tylko jak odchyle glowe do tylu, ale w szkole jakos nikt sie tym nie zainteresowal na tyle zeby sie z tego smiac, bardziej zauwazaja ze w tym miejscu mam troche wiecej wloskow, sa biale i prawie nie widoczne ale w sloncu to widac, ja zawsze na te komentarze odpowiadam, ze dobrze ze nie sa czarne, albo ze inni maja owlosione plecy albo stopy heheh wiec ja nie mam najgorzej :P Nie przejmujcie sie kochane! Nikt nie jest idealny, cieszcie sie ze jestescie zdrowe!!!

Gość miggi
Dziewczyny ja też mam dużą grdykę nawet kiedyś jeden koleś mi powiedział i wtedy zaczęłam o tym myśleć, ale i tak nie narzekam na brak powodzenia :)moj były powiedział mi że kocha moją szyję :)ja już ją zaakceptowałam. Niedoskonałości też są fajne :)

Gość hulagula
ja też mam cos takiego..w zyciu mi to nie przeszkadza..ale łapie sie na tym ze jak przychodzi zima to z ulga zakladam golfy ;-) ..zdazyło sie raz czy dwa ze ktos to skomentowal ale nie przejmowalam sie tym bo tej samej osobie sie zreszta podobalam :) Zreszta na brak powodzenia z tego powodu nie narzekalam choć wydaje mi się że jest to mega widoczne. Dziewczyny..normalny facet nie zwraca uwagi na takie rzeczy.,..a nam sie wydaje ze to gigantyczny problem. Mój mąż po 3 latach dotknął mojej szyi i krzyknął " o jejku ty masz grdykę!!!!" hehe...bylam przygotowana na taka reakcje więc od razu wyrecytowalam regułkę o źle zrośniętych chrząstkach tchawicy. to wystarczyło ..temat nigdy nie powrócił..nikt nie jest idealny..a ludzie mają większe problemy. Pozdrawiam

Gość tarkwiniusz
Nie ma sie czym moje drogie panie przejmowac. Wiem, ze taki ''dodatek'' podoba sie niektorym facetom. Oni tylko o tym nie mowia, poniewaz temat jest ogolnie uznawany za ''nietypowy''. Wiec glowy do gory i nie przejmowac sie tym. Wiem co mowie, bo sam jestem facetem, ktoremu nie przeszkadzaja drobiazgi i w zdrowiej oryginalnosci szuka pozytywow. Pozdrawiam

Witam was drogie kobiety, powiem wam że właśnie taka grdyka jaką macie jest właśnie ulubiona dla facetów, dlatego że lubią całować taką wystającą grdykę, bo milej jest czuć pod ustami taką wystającą kość, ja osobiście uwielbiam u kobiety gdy ma nawet dużą grdykę, im większa tym milej jest całować :), ja uważam to za plus, ta która z was ma największą tą grdykę to ma najfajnieszą i najładniejszą :), dla mnie jest najładniejsza:)

Gość -_--
ja tez uwielbiam jak dziewczyna ma ładną szyje i troszke tam wystaje. Super. Tak własnie ma byc u dziewczyn i tyle.

Gość gość
Też tak mam(powiększona grdyka jakby i ważę 48 kg przy 167 wzrost) to skutek chorej tarczycy idź do lekarz na badanie krwi pod względem TSH.

Gość gośćB
To jest urocze i piękne! No worries Mnie się to u kobiet bardzo podoba i jest sexy ;)

Gość gość
.......heh...

Gość hehołko
Też mam taką.....troche mi przeszkadza i boje sie,że to brzydko wygląda...mam14 lat...

Gość hehołko
Też mam taką.....troche mi przeszkadza i boje sie,że to brzydko wygląda...mam14 lat...

Gość gość
Ponoć podział jest "sztuczny", dużo szczupłych kobiet tak ma np. Anja Rubik - i to jest chyba związane z seksapilem czy tzw. temperamentem.

Gość Gosc hetero

A poza tym nic ci wiecej nie wyroslo. No bo wiesz dziewczyny tam nic nie maja.