Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapaść psychiczna

Jejku mam taką depresję że nie mam siły nawet wstać od kompa

Polecane posty

Gość u ha ha
Agata ma szałowy płaszcz, musisz to zobaczyć !!!!!

Gość zapaść psychiczna
ale wiecie ? Jesteście nawet mili :> Jacy uprzejmi ludzie dziś na caffe siedzą

Gość Bianka_07
Jeśli doskwiera Ci głód, to dobry znak:) Serio. Napisz coś więcej, dlaczego sądzisz, że Twoje życie straciło sens? Z depresją to jest tak, że niekoniecznie orientujesz się o jej istnieniu. Ja na przykład pewnego dnia nie wstałam z łóżka. Obok krzyczało moje dziecko a ja go nie słyszałam. Wokół byli ludzie a ja ich nie widziałam. Umarłam poprostu. A wszystko zaczęło się wiele lat wcześniej. Tylko nikt tego nie zauważył, a ja się wstydziłam prosić o pomoc. I straciłam przez to wiele lat życia. Zastanów się, czy to co Cię ogarnia w tej chwili to chwilowe obniżenie nastroju czy kompletna niemoc, która nawet nie pozwoliłaby Ci usiąść przy kompie:) Z pomocy psychologa możesz skorzystać bezpłatnie w każdym większym mieście. Nie musisz odwiedzać płatnych gabinetów terapeutycznych.

Gość u ha ha
Ty nie gadaj, tylko włączaj Polsat!

Gość zapaść psychiczna
no dobra idę zerknąć.. :P UWAGA! wstaję! :D

Gość u ha ha
Nie gadajmy o depresji, pogadajmy o Agacie, To zabawniejsze.

Gość u ha ha
Guzowska ma fajną perukę :D Boys, boys, boys...

Gość zapaść psychiczna
Eeee no chyba mnie coś ominęło :O Młynarskiej brak Guzowską tylko widziałam w wersji blond ;)

Gość tez jestem inna
nie jestem juz taka jak kiedys, moje zycie niszczy trądzik... powiem szczerze ze uwazam sie za ładna dziewczynę (chodzi mi o twarz), figura tez nie jest najgorsza (duzo osoba twierdzi ze jest ok, ale ja sie nie czuje w niej taka pewna), ale moim głownym problemem jest tradzik, ktory dopadl mnie w najciekawszych latach zycia mam 17 lat, z takim powazniejszym trądzikiem mecze sie od roku, zamykam sie w sobie, brzydne, walcze ze soba, pocieszam sie, a jednak jest tyle rzeczy, ktore częstomusza mi przypominac ze mam zasyfioną twarz! co z tego ze babcia, ciocia pocieszają ze ładna- nikt nie chce pryszczatej! kiedy znajde swoja parwdziwa milosc?jesczze jakies 2-3 lata temu biegali za mną chłopacy, byłam młoda, ładna, wesoła a teraz wszystko traci sens! nikt juz na mnie nie zwraca uwagi, ja sie tylko dołuje przy kolezankach, ktore kiedys bez makijazu wygladaly jak bez włosów na głowie, teraz jest odwrotnie, one solarka, makijaz i swiezo wygladaja caly dzien a ja prychole, blada twarz i smutne, szare spojrzenia- To nie ja! zaczynam czasami nienawidziec siebie! walze ze soba, bo chce udowowdnic sobie ze warto walczyc o swoje, ale to sie robi meczące! pisze w kółko to samo, ale mam ohcote sie wygadac, moze mnie nie rozumiecie bo nie macie tego problemu, ja poprostu sie uzalam nad sobą- taka jest prawda, ale co mam zrobic? nie mam wyjscia... takie uzalanie sie pomaga... pozdrawiam zalamanych i zdesperowanych

Gość u ha ha
Boże, dziewczyny, ale wy macie problemy....

Gość zapaść psychiczna
byłam też w kuchni i zjadłam kawałek chleba więc będę żyć :> Krzysiu ---> Byłam kilka lat temu na psychoterapi ale w innym mieście. Niestety złamałam nogę i lekarz mi postawił ultimatum: "Albo będę leżeć w domu z nogą w górze i po paru miesiącach się kość zrośnie albo chodzę dalej na terapie dzień w dzień i bardzo utrudniam tym samym zdrowienie nogi" Musiałam wybrac to drugie.

Gość u ha ha
A ja chciałaby miec trądzik to by znaczyło, że jestem jeszcze młodziutka i całę życie przede mną... Ech, wspaniałe lata, niestety juz za mną... Chyba się załamię ;)

Gość tez jestem inna
takiego tradziku jak ja na pewno nie chcialabys miec....:(:(:(

Gość zapaść psychiczna
Sorry miało być. Musiałam wybrać to pierwsze. Tzn. musiałam zrezygnować z terapii i leczyć nogę :O Na kolejną już się nie doczekałam bo mnie wyrzucili ze studiów i nie mieszkałam już w tym mieście. Co do psychotropów to brałam je przez miesiąc czy dwa ale one kompletnie nic na mnie nie działały. Dosłownie zero poprawy. Na dodatek przy psychotropach nie wolno pić alkoholu więc o zmuleniu się na stresującej imprezie alkoholem nie mogło byc mowy. Tylko kase traciłam i nic więcej :(

Gość u ha ha
No sie ciesz, ze masz juz eksperyment pt. "Psychotropy" za sobą.

Gość u ha ha
Głupi pytanie - czy byłaś z tym tradzikiem u ginekologa? Moja kuzynka miała tez okropny tradzik, na buzi, na plecach, dekolcie, normalnie syf na syfie. Zaczęła brac tabletki i teraz jest śliczna jak wiosenny poranek.

Gość Bianka_07
Pozdrawiam u ha ha i cofam moje wynurzenia. Fakt, bez sensu chorować. Jakoś się to tylko czasem zdarza głupkom.

Gość tez jestem inna
nie bylam lecze sie u dermatologa to ona prowadzi moje leczenie, jest dobra dermataolog, ale moje syfy jak juz ładnie sie goja to pozniej na nowo trezba je leczyc a to wymaga czasu, wydaje mi sie ze tabletki hormonalne to w ostatecznosci, czuje ze bede musiala to brac, bo nic mi tak bardzo nie pomaga, zeby z tym skonczyc:(

Gość u ha ha
Wiecie co? Wydaje mi sie, że wszystkie macie ten sam problem - nie ma przy was kogoś naprawde bliskiego, kto by was przytulił i powiedział, że wszyscy mamy chwile zwątpienia, ale każdy dół można przeczekać, a on odpłynie jak chmura. i jeszcze - ze jesteście fajne dziouchy, tylko lubicie sobie troszkę pomarudzić ;)

Gość u ha ha
No to mówię ci, idź do ginekologa. taki silny tradzik nie jest tylko dolegliwościa dermatologiczna, ale również hormonalną. Myslę, że sytuacja dojrzała do tego, zebys siegnęła po - jak to nazywasz - ostateczne środki. Duzo dziweczyn ma lub miało tradzik. i to nie przekreśliło ich szansy na udane życie. spójrz na Martynę Wojciechowską - tez miała straszne problemy z tradzikiem.

Gość zapaść psychiczna
tez jestem inna ---> Trądzik to też smutna rzecz, nie przeczę. Tu chyba chodzi o dobrze dobraną dietę, a raczej tajemnicy diety której żaden twój lekarz jeszcze nie odkrył. No ale pomyśl co być wybrała. Trądzik ?? Czy w większej grupie osób duszący lęk, drżenie rąk, sztywność ciała, nieudana próba uśmiechu oraz jakieś tiki nerwowe na twarzy , mimo ze również jestem raczej atrakcyjna ale w sumie to jakie to ma znaczenie.. Uroda ? Rzeczywiście wszystko to blednie w obliczu tych problemów, zarówno moich jak i Twoich. Jest to tak strasznie dla mnie poniżające wśród roześmianych i gapiących się ze zdziwieniem ludzi. Naprawdę w takich chwilach mam ochotę umrzeć lub nigdy się nie narodzić. Nie mam już siły spojrzeć im potem w oczy. Na samo wspomnienie robi mi się niedobrze. Naprawde mam poważny problem :(

Gość u ha ha
Czy teraz też odczuwasz duszący lęk, drżenie rąk, sztywność ciała oraz jakieś tiki nerwowe na twarzy? Wszak jesteś jakby nie było w większej grupie osób...;)

Gość zapaść psychiczna
no wiecie. Tu jest taki substytut rozmowy. No i nie muszę patrzeć Wam w oczy. To zmienia prawie wszystko.

Gość zapaść psychiczna
najgorsze że na moja matkę nie mogę w ogóle liczyć. Wystarczy że zwierzę się z jej z najmniejszego problemiku i od razu wie o tym pół rodziny :( Ona tylko panikować potrafi, robić afere i wzmagać nerwową atmosfere na sto razy gorszą i oczywiście tak żeby wszyscy o tym wiedzieli co się stało. Po prostu nie mogę jej powiedzieć dosłownie nic.

Gość u ha ha
Boisz się, że ludzie cię obserwują i źle odbierają, boisz się ich oceny, bo myslisz, że na pewno myślą o Tobie źle. A to nieprawda, jestem pewna! Masz poczucie humoru i jesteś fajną wartościową osobą, to się czuje po paru minutach rozmowy, nawet bez patrzenia w oczy.

Gość u ha ha
Ja mojej mamie też nie mówię o swoich intymnych sprawach; lubi sobie kobitka poplotkować, ten typ tak ma, roznosi wszystko;) No ale przeciez świat się nie kończy na mamie, jest jaka jest, już jej nie zmienię, trudno.

Gość u ha ha
Słuchajcie, ide do łazienki wziąc prysznic. Najmilsza chwila dnia. Wrócę niebawem czysta i pachnąca jak kwiatki na łące

Gość zapaść psychiczna
u ha ha ---> Och dziękuje Ci bardzo! 🌻 Od poczatku tego topiku mi pomagasz słownie. Weszłam tutaj żeby co nieco z siebie wyrzucić. Naprawde o wiele lepiej się człowike czuje jak ktoś tutaj powie jakieś ciepłe słowo. Chociaż wiadomo nie zawsze tutaj jest miło i przyjemnie no wiadomo... "draże kokosowe" "obciąganie z połykiem" i te sprawy ;)

Gość u ha ha
Po tej kąpieli tak mi się błogo zrobiło,ze chyba juz powędruje do łózia. No, może obejrzę sobie jeszcze "Wideotekę Dorosłego Człowieka", też mozna się nieźle nasmiać. Te głupie programy własnie po to są, zeby człowiek sie rozluźnił, zapomniał o problemach, pośmiał, pokomentował, inaczej można by zwariować.:) Jeżeli macie ochotę, to możemy się jeszcze tu spotkac jutro. Tylko zapiszcie sobie to forum w Ulubionych, bo do jutra namnozy sie pewnie pełno topików i trudno będzie się znaleźć.

Gość u ha ha
"zapaść psychiczna" - rozwala mnie ten nick.;) Pa!