Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizka20

ryzykowny sex w moim wydaniu

Polecane posty

Gość elizka20

hejka od niedawna wspolzyje zmoim boyem od ok miesiaca kochalismy sie juz moze z 10-12 razy w tym zuzylismy tylko 3 prezerwatywy ,on zawsze przed wytryskiem go wyklada ..ale hmm wiaodmo ryzyko istnieje okres powinnam miec lada dzien zobaczymy trzymajmy kciuki zeby byl :Djak myslicie bedzie?:Dhehehe wiem ze to cholernie nieodpowiedialne co robie ...mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy a wy jak myslicie ?pozdrawiam

Gość pielucha
Uuułaaa! Kupuj śpioszki moja droga !

Gość ze niedojzale osoby nie powinn
y uprawiac sexu. moj eks zaliczyl wpade jak mial 18lat teraz jest juz po rozwodzie i nie potrafi wogole byc ojcem. wiec nie ma sie czym chwialic ze sie kochacie bez zabezpieczenia i jestescie niepowazni. 🖐️ polecam tabletki anty.

Gość elizka20
jakby co zawsze sa jakies wyjscia:P jak sie ma znajomosci ale podejrzewam ze nic mi nie bedzie ,dzidzusia nie bedzie no nie moze byc!! mam dopiero 20 lat!a moj kochany misiek 26:)

Gość ze niedojzale osoby nie powinn
i to ze masz 20 lat ma oznaczac ze nie zajdziesz w ciaze? i ze niby sa jakies sposoby?to dla mnie kolejne niedojzale podejscie. a twoj 26letni misiek? jakis malo powazny chyba skoro cie tak naraza chyba ze ma juz praktyke w -wyciaganiu- i wie co i jak i w ktorym momencie jednak na dluzsza mete jak bym nie pozwolila facetowi na tka swawole.

Gość to bardzo prestirzowe
"on zawsze przed wytryskiem go wyklada " ruchać siem z wykładowcą to zaszczyt, co nie?

Gość elizka20
jak moge zajc jak mi sie tam nie spuscil?no jak ehhh wy to tylko lubicie panikowac i straszyc nic innego

Gość tak sądzę
kolejna dziecinna prowokacja:D

Gość elizka20
raczje nie dziecinna :/ ale jakos nie wiem chyba nabralam dystansu do takich spraw i nie potrafie martwic sie na zapas to chyba dobrze?:/ albo w ten sposob oszukuje sama siebie a tak naprawde w mojej glowie zaczyna rodzic sie panika....

Gość jestesmy poprostu dojzali
i zdajemy sobie sprawe z istniejacego zagrozenia. dziecko to jedno a choroby przenoszone to drugie. jak sie z nim kochasz bez zabezpieczenia to tak jakbys sie kochala ze wszystkimi jego poprzedniczkami. i skoro jestes taka pewna swojej racji po co wogole zakladasz taki topik?zeby sie pochwalic? bez komentarza idz spac dziecko

Gość bbiiiiiiiipppppppppp
ale ty jestes naprawde tepa,mimo ze masz 20 lat :O jak mozesz zajsc jak on go wyciaga???????????????????? takich podstaw nie znasz?? a ty myslisz ze te wszystkie wpadki sa tylko dlatego bo facet nie wyciagnal???

Gość elizka20
martwic sie nie bede:) a wy tylko chcecie czlowieka zdolowac psychole zero pocieszenia zero inforamcji tylko kogos zbluznic i ponizyc:/

Gość kiedys poszlam do
ginekologa -moj byly poszedl ze mna- i jak wychodzilam zabralam sobie nowe ksiazeczki ktore pisaly na temat zabezpieczania sie. i moj chlopak mowi do mnie -a po co ci kolejne ksiazeczki masz juz jakies tam w domu, a ja mu na to -zeby nie zaliczyc wpadki moze dowiem sie czegos nowego, :Pbylam w twoim wieku wtedy i chyba bylam duzo powazniejsza tobie daleeeeeeeeeko do tego.

Gość bbiiiiiiiipppppppppp
a czy ja ci cluznie??? widac ze to prowokacja,bo tylko na tym topiku to robisz,na normalne wypowiedzi nawet nie odpowiadasz :O widac ktos sie nudzi!

Gość pocieszenia a w czym my
mielibysmy cie pocieszac. skoro widac twoja niedjzalosc i niepowazne podejscie do sprawy od pierwszego zdania.

Gość elizka20
wrazie czego mamy wyjscie z sytulacji i mam was gdzies

Gość midzia
skoro masz to dobrze, nie pisz wiecej bo sie ośmieszasz.

Gość pustko
skoro sie nie przejmujesz poco piszesz na tym forum dziecinko???

Gość esyfloresy
Jesteś bardzo niedojrzała i w ogóle nie powinnaś uprawiać seksu bo to zajęcie nie dla dzieci. Jak rozumiem, "sposób" o którym piszez to skrobanka. Pomijając fakt, że wyskrobią z ciebie po kawałku twoje własne dziecko, czy naprawdę myślisz że po tym nie będziesz miała problemów zdrowotnych? Co do wyjmowania- uświadomię cię. Na długo przed wytryskiem na czubku członka pojawia się śluz, który zawiera zdolne do zapłodnienia plemniki. Jest ich niewiele, ale ryzyko istnieje. Na oddziałach położniczych jest pełno takich "mądych" nastolatek.

Gość martynkamartynka
tak wogole poco zalozyłas ten topik...?? nie warto sie denerwowac taka idiotką...

Gość buahahaha
bez komentarza po co wy wogole tu piszecie , weszlam tu przez przypadek i płakac mi sie chce z tego co wy tu piszecie elizko idz do rodziwców moze oni Cie uświadomią o antykoncepcji hehehe a ta cała reszta po co wogole jej odpisujecie zrobiła z siebie idiotke i to wsyztsko ;/ teraz pewnei panikuje ze moze być w ciaży a poza tym jesli ona ma " jakies" wyjscie ( oczywiscie wiadomo ze chodzi o skrobanke) to nawet nie powinna o tym tu wspominac , jak dla mnie to jest coś strasznego najpierw sie kochac z ukochaną osoba a potem usunąc owoc tej milosci ;/ beznadzieje kobieto mam nadzieje ze kiedys dostaniesz nauczke ... si jaa

Gość oralistka
no bo to prowaokacja..jaka idotka pisalała by oswoejej glupocie w taki sposób...

Gość dszyczkamala
oj głupio postąpiłaś to jest dzikie ... wiem że bez to jest lepiej ale najpierw się zabezpiecz tabletkami !!