Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karo karo linka

mam 179cm i waze 59kg, czy to za duzo??

Polecane posty

Gość karo karo linka

ile wy macie wzrostu i ile wazycie?? bo juz sama nie wiem.. czuje sie "DUZA"...

Gość kleopatra26
duzy to masz chyba mózg od takich pierdół...........lepiej napisz że chcesz aby cię w tym względzie upewnianojak to jesteś piekna , wspaniała i pełna kompleksów............. paranoja jakaś czy co czy sucho klatesy wszystkie są takie nie mądre albo lubią docinać innym troszkę większym??????????????

Gość karo karo linka
nie, to nie tak.. nie wiem ile waza wysokie dziewczyny dlatego pytam tutaj!!!

Gość powiem Ci
177 cm i 55 kg. :)

180cm i 60 kg, jestem szczupła, nie chcę ani przytyć, ani schudnąć. Wg mnie akurat

Gość bo się zaraz zalamie
ja mam 179 i waż,ę 70kg i myslę, ze jestem "normalna" a z tego co tu widać okazuje sie ze jestem gruba:O

Gość bo się zaraz zalamie
poszlam się zważyć dokładnie, i co ważę 72, ale ręce mam chude, nogi też, ale mam za to większy biust no i pupę;) ale ja tam jestem z siebie zadowolona i nie mam zamiaru się odchudzać:)

Gość wiosna 24
Mam 178 i waze 82-to za duzo zdecudowanie.Przytylam od tabletek anty ktore odstawilam pol roku temu i nadal nie moge zrzucic wagi.Wczesniej wazylam 60-65 i bylo ok.Teraz jestem na diecie bo zle sie czuje.Pozdrawiam

Gość AaaaaB
175 i 60 kg

Gość a ja..........................
mam 177 cm i ważę 72 kg :/ i się odchudzam......

DZiewczyno ja mam 158 i waze 60 co prawda odchudzam sie ale ty niekabinuj bo napewno fajna laska z ciebie a nawet moze troche zachuda

Gość apsikkk
ja mam 160cm i 50kg wiec bujajcie się z waszymi wagami 60kg przy wzroście 177 wrrrr chudzielce :) buźka!!! a tak naprawde to wszystkie jesteśmy piękne ;))) :*

karo karo linka --> ja mam 171cm wzrostu i ważę 55 kg i uważam , że jestem szczupła, nawet bardzo. Każdy kilogram mniej u mnie na wadze zapala czerwone światełko i biorę się za tycie, bo tak na codzień w ogóle nie zwracam, uwagi na to co jem, a jem dość kalorycznie. I teraz porównując mnie do Ciebie.... Ty masz 8 cm więcej wzrostu i tylko 4 kg więcej na wadze. i pytasz, czy nie ważysz za dużo? Dla mnie jesteś przeraźliwie chuda, a przy dużym wzroście to bardzo widać. Jak Ty wyglądasz w stroju kąpielowym? Chyba nie niajlepiej, nawet jeśli sama tak uważasz. Same kości powleczone skórą? Do lata jeszcze trochę zostało, weź i trochę przytyj, dobrze Ci radzę.

To wszystko kwestia budowy ciała - mięśni, kośca, itp. Wiadomo,że lepiej wygląda wysportowana dziewczyna ważąca choćby 70 kg niż ta, która waży 10 kilo mniej, a jest flakowata. Ja wcale nie jestem takim chudzielcem, mam wysportowaną sylwetkę i chcę taka pozostać - dziwnie mi się robi, jak patrzę na pokryte cellulitem ciała moich 20-letnich koleżanek.. Wolę pozostać taka, jaka jestem, choćby niektórzy mówili, że jestem za szczupła

Gość a jaaa
mam 176 cm i waże 58 g :] Wiec na pewno nie ważysz za dużo ! Ja i tak jestem szczupła chociaż przez zime troche mi sie przytyło ale uważam że tak jest lepiej :)

Gość masz babo placekmnhkiuf
177cm, 68kg, porownaj sobie

Gość Dziunia 19
a ja mam 170 i waże 50 nie całe albo 50..........ale w lustrze widze ze jestem gruba zwłaszcza mojeuda z tyłu chce miec nojak patyki i mama mowi ze takie mam ale nie wierze za to dupy wogle nie mam plaska a chcialabym tam przytycc

Gość ale wzrost wystarczy
Jeśli jest dziewczyna wysoka, ma ponad 175 cm wzrostu to jest silna!!! I z pewnością bez problemu pokonałaby na rękę faceta o wzroście 170 cm ważącego tak 65 kg. Nawet jeśli sama waży 60 kg. Tak po prostu jest !!! Pozdrawiam

Gość ej nom ojdos
podnosze

Ja mam 175 cm i waże 55kg i to jest akurat jak dla mnie jak wazyłam 50kg to wszyscy mnie wyzywali ze jestem chudzielec... Wiec sadze ze twoja waga tez jest ok bo jestes nieco wyzsza to i wazysz nieco wiecej niz ja. Zreszta nie patrz na to ile wazysz tylko jak wygladasz i jak czujesz sie w swoim ciałku bo to jest najwazniejsze, ciało ma nam służyc długo wiec najwazniejsze by było zadbane i wysportowane ! Pozdrawiam

Gość kjoda.q
jestes gruba

Gość o nieeeeee
wchodze na topik i okazuje sie że wg wasz noerm nie jestem nawet gruba:O JESTEM WIELORYBEM 😭

Gość kasztanowa-brunetka
To jakas paranoja!:) Ja mam 165 w zwiazku z czym jestem niska jak cholera w porównaniu z wami i do tego waze 68kg ..ale kurcze wcale nie czuje sie z tym zle wrecz przeciwnie faceci majacy cokolwiek w głowie z tego co mi wiadomo nie kochaja sie w wieszkach wiec moja propozycja wyluzujcie ..buzka:)

Gość kasztanowa-brunetka
duza mi czyzbys była modelka?;)

no cos ty:P ale ta osoba ktoa zalozyla topic to ma tez prawie 180 cm i wazy 59 kilo!!??

Nie bądź nie mądra- to nawet za mało!! Nawet biorąc pod uwagę silną budowę ciała... Bardzo mało. Nieco ponad 60kg byłoby ok.

Gość thesun
o tak, z całą pewnością

Gość ot co pkoljsofze
gruba swinia jestes