Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TenneWene

Dziewczyny mam pytanie - Jak ujędrnić swoje ciało?

Polecane posty

Gość TenneWene

Jestem szczupła.. Ale po zimie zauważyłam że na pośladkach i udach zrobiła mi się skórka pomarańczowa.. Chciałabym ujędrnić swoje ciało ale nie wiem jak. Po 1) Czy zna ktoś jakieś sprawdzone kosmetyki? np.z Avonu antcellulitowy po2) Jakieś ćwiczenia po3) .. może inne sposoby? proszę o pomoc - :) z góry dzięki

Gość upupuupupupu
pomoże ktoś>

Gość tojajajajaja
1. pij dużo wody niegazowanej 2. rób przemienne prysznice, zawsze zakończ chłodnym 3. masuj miejsca "zaatakowane" szorstką rękawicą, albo gąbką sizalową 4. wyrzuć jasne pieczywo, jedz tylko ciemne 5. przed śniadaniem wykonaj parę mało forsownych ćwiczeń rozciągających 6. dwa razy w tygodniu zrób sobie na pupę i uda maskę borowinową Tołpy (rewelacja!) 7. regularnie stosuj krem przeciwcellulitowi, mnie odpowiada dr Eris serum ancycellulitowe na noc, i krem na dzień (seria Lirene pomarańczowa - na pewno wyjdzie taniej niż badziewiasty Avon) 8. pij herbatki ziołowe bądź z miłorząbem japońskim (poprawia przemianę materii w naczynkach krwionośn ych) 8. nie podjadaj słodyczy!!!(z tym najtrudniej mi przetrwać) :-D 9.do oczyszczania organizmu po zimie sporządź sobie sok: 1 jabłko, jeden grejpfrut, 1 kiwi - to zmiksować a jeżeli wyszedł zbyt gęsty rozcieńczyć wodą. POWODZENIA, ja zaczynam od jutra :-D

hmm polecam rower. no i mozesz sobie kupic oliwke do masarzu z seri ziaja i masowac sobie nia nózki i brzuch(co chcesz) tak samo ujędrnająco działa masowanie ciała szorstką gobką ale oczywiscie nie na sucho. aha no polewanie ciała na przemian letnia i ciepła wodą...

no i do tego oczywsice odpowiednia dieta..mam tu na mysli wykluczenie z jadłospisu co niektórych produktów

Gość tojajajajaja
wiem :-D

Gość autorka tematu
a jakie produkty?

Gość słoneczko kochane
Z Avonu to badziewie

Gość wiem bo sama sprawdzilam
Ja osobiscie polecam masaz szorstka rekawica przy kazdej kapieli zimny i ciepły prysznic na zmiane i dwa kremy...nivea Q10 krem modelujacy sylwetke ok 20-30 zł zalezy w ktorej drogeri i krem dave intensive ujedrniajacy zel krem ok 26 zł naprawde pomagaja 3 tygodnie i widac rezultaty powodzenia

Gość nayu
te prysznice sa naprawde super bardzo polecam !!!! pozbylam sie swojej skorki wlasnie w ten sposob:) ..no i wklepywalam kremik PerfectSlim z L'Oreala:)

Gość tołpa ?
a co to jest ta maska borowinowa z Tołpy? i gdzie to sie kupuje?

Gość zespół empiro
ja polecam oliwkę ziaji czarną lub pomarańczową Kobiety sobie bardzo chwalą tą oliwkę no i są efekty Masażystka z empiro

Gość zespół empiro
albo zapraszamy na masaż\ warszawa 519366529

Ćwiczenia na pewno pomagają w ujędrnianiu. Chociaż różne masaże czy zabiegi są także skuteczne. Na przykład w Hotelu SPA Głęboczek jest świetny zabieg Body Shape, który modeluje sylwetkę i ją liftinguje. No i oczywiście niesamowicie odpręża. Jest to na pewno bardzo przyjemna forma ujędrniania ciała.