Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o odpowiedźi

Studium medyczne kierunek opiekun w domu pomocy społecznej.

Polecane posty

Gość proszę o odpowiedźi

Co myślicie o tym kierunku?? Może jest tutaj ktoś kto skończył takie studium?? Przedmioty z którymi będę miała styczność to: psychologia, psychoterapia, psychopatologia, pedagogika specjalna, gerontologia, socjologia, zagadnienia prawne i organizacja pomocy społecznej, planowanie i organizacja czasu wolnego, metodyka pracy z podopiecznymi, wybrane zagadnienia medyczne i rehabilitacja, elementy arteterapii, język obcy, zarys wiedzy o gospodarce, wychowanie fizyczne oraz treningi: integracji i komunikacji interpersonalnej. Zaznaczam, że to szkoła dwuletnia, dzienna.

Gość pracę po tym
masz jak w banku,ale na pewno niełatwą,podziwiam odwagi.Jeśli znasz języki to Niemcy też czekają

Gość proszę o odpowiedźi
Wybieram się tam tylko i wyłącznie dlatego, że nie mam pomysłu na przyszłość, nie wiem co chciałabym studiować. Chciałabym skończyć to studium, pracować i studiować zaocznie. Mam nadzieję, że nie będzie ciężko, w końcu studium to nie studia, a szkoła jest naprawdę fajna. Studium zazwyczaj jest wieczorowe, albo zaoczne w dodatku płatne, a to jedyna dobra szkoła do której trzeba chodzić codziennie.

Gość szkola pewnie fajna
tylko praca po niej bardzo ciezka... sprobuj moze popytac w lokalnych domach pomocy spolecznej, czy nie potrzebuja kogos do pracy jako wolontariusz. nie powinnas miec problemu ze znalezieniem czegos takiego, wiekszosc domow opieki potzrebuje pomocy. i wtedy zobaczysz czy taka praca na pewno ci odpowiada. bo jak jednak nie - a moze tak byc - to szkoda tracic dwa lata...

Gość Neo-Liberał zadowolony
a po co się jakimis dziadami opiekować,jak nie maja pieniedzy i są chorzy to powinni się przekręcic a nie żerować na innych,zyć powinni tylko młodzi,piękni i bogaci,ludzie niepotrzebnie blokują naturalną selekcje poprzez własnie takie idiotyczne domy pomocy społecznej,a ty jesteś idiotką że chcesz tam pracować :)

Gość ja cos wiemz kad jestes

Gość do Neo
a zaczales juz sobie kopac grób? Bo ci za 10 lat moze sily nie starczyc...

Gość ja cos wiemze i praktyki

Gość upupup

Gość gość
ja polecam ten kierunek, ucze sie tu www.dental.szczecin.pl i musze przyznac, ze nie moge sie doczekac az zaczne prace.

Gość gość
tez sie wybieram powoli na te studium, mam nadzieje, ze bedzie okej ;)