Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psiawka

weekand u singil

Polecane posty

Gość do loliteczki
Rybko-------- skoro sypiasz z facetami to gdzie ich poznajesz i czemu ne chcesz z jednym z nich się związać? Nie lepiej uprawiac sex z jednym niz z wieloma? Sypiasz z nimi to znaczy ze ci się podobają, czy niechcesz więc byc z jednym z nich? Przeciez chcesz miec kogos do kochania, rozmów...

Gość samotniczka z wyboru
Ja doskonale czuję się będąc singllem, a raczej nazwałabym siebie samotniczką. Uwielbiam sama spać, nikt się nie rzuca, nie chrapie, moje potrzeby seksualne są wręcz znikome, więc za tym też nie tęsknię. Sama oglądam telewizję i mogę skakać po kanałach, które mnie się podobają. Sama ze sobę chodzę do kina, tam mam święty spokó nikt nie marudzi mi do ucha, że film jest nudny, mogę chodzić na przysłowiowe wyciskacze łez. Sama chodzę do baru, restauracji i w spokoju delektuję się posiłkiem. Gotuję sama dla siebie, to na co mam ochotę, nie muszę się zmuszać do gotowania potraw mięsnych. Swoje rzeczy piorę i prasuję sama. Mam zawsze porządek ponieważ nie mam bałaganiarza w mieszkaniu. Instynktu macierzyńskiego też nie posiadam, więc dzieci byłyby co najmniej zbędne. Zwierzątka uwielbiam, ale niestety mam tylko króliczka, kotem i psem nie miałby się kto zajmować podczas gdy ja byłabym w pracy. Jak dzieje się coś złego w moim życiu dzwonię do przyjaciółki i przez 2 h jej się żalę. Czasem wychodzę do znajomych na parapetówkę, ślub, chrzciny. Na wakacje jeżdżę sama tam gdzie ja chcę. Trzeba nauczyć się być szczęśliwym w pojedynkę, jeśli ktoś tego nie potrafi to do końca życia będzie skazany na czyjąś łaskę, bądź niełaskę.

Gość do loliteczki
śmiejecie sie wszystkie, obracacie w żart , mikser , suszarka a nie odpoaiadacie na pytanie. Czyzby faktycznie było tak ze same to robicie? Cos tu na to wygląda ze tak.

Gość loliteczka
cytat samotniczka z wyboru Ja doskonale czuję się będąc singllem, a raczej nazwałabym siebie samotniczką. Uwielbiam sama spać, nikt się nie rzuca, nie chrapie, moje potrzeby seksualne są wręcz znikome, więc za tym też nie tęsknię. Sama oglądam telewizję i mogę skakać po kanałach, które mnie się podobają. Sama ze sobę chodzę do kina, tam mam święty spokó nikt nie marudzi mi do ucha, że film jest nudny, mogę chodzić na przysłowiowe wyciskacze łez. Sama chodzę do baru, restauracji i w spokoju delektuję się posiłkiem Smutne to co czytam. Juz widze twoje zycie..Wszystko sama. Nie zdziczałaś jeszcze?(bez urazy) ale samotnośc naprawde niezle odbija sie na psychice po latach)Sama do kina, do paru nigdy bym nie poszła.

Ksenia to nie tylko w Twoim srodowisku:) Myrevin a co ja poradze jak siadzie morda i sie we mnie wpatruje?Nie mam serca sie do niej nie odezwac:P

{ prawdy bronić nie trzeba, a wiary się nie zwalcza logiką. } Szkoda że ucięło mi stope.. ;)

O, dowiedziałam się z Kafeterii, że sypiam z jakimś spotykanymi gdzieś facetami! :D :D :D Nie, nie sypiam. Ćwiczę abstynencję, przez co mam nadzieję rozwinąć się duchowo. :classic_cool: Ksenia - nie tylko rocznik\'78 i nie tylko w Twoim otoczeniu tak jest.

Dlaczego temat singli tak często pojawia sie w kafeterii? To tak jakby byli zupełnie innymi ludzmi. Zyja jak każdy człowiek. Wstają myja się, oglądaja TV. Z tą róznica ,że mieszkają sami, bez rodziny. Osobiście dodam ,że weselej, radośniej i przyjemniej jest byc z kimś. Ale to moje zdanie.

Gość samotniczka z wyboru
Do kina najczęściej chodzę sama, nawet będąc w związku często tak robiłam, ale oczywiście czasami zabieram siostrę, albo dobrego kolegę. Po prostu jedni potrafią żyć w pojedynkę, a drudzy się z tym męczą, takie osoby zazwyczaj mają problem ze znalezieniem partnera, bo im bardziej czegoś chcemy tym trudniej to dostać.

Gość kilometrówka
Mam trzeciego partnera i rodzice mi mówią ze mam juz trzecie podejście. I jak teraz zniszczę to to zostane stara panną , samotną. żle mi z tym. Mam dobrego faceta, kochamy sie i zaleszy mi na nim. To naprawde szczęsliwy związek. licze ,że uda nam się stworzyc dom i rodzinę.

Gość kilometrówka
Mówiłam im czemu tak gadają? ze nie nalezy tak mówić itp. Oni powiedzieli ze wstyd by im było jakby córka wróciła do domu , ze jej się nie udało z facetem. kazdy ich pyta czy wyszłam juz za mąż. Inne córki wyszły a ja zostałam. jak odrzutek. Rodzice by chcieli bym miała męza, opiekuna, dom a nie wiodła samotne zycie w pojedynke . NMówią ze nikt głosno nie mówi ale plotkuja wkoło między soba ,że ta się rozwiodła, tej wyskoczył pryszcz, a ta to sama zyje, a ta to stara panna, a ta ma syna chorego..plotkują ludziska i o mnie ze jestem stara panną niechcianą. Tak się czuję faktycznie. kazda kolezanka ma rodzine, dzieci a ja sama chodze jak bezdomny niechciany pies. taka jest prawda.

-->Filomenka { Dlaczego temat singli tak często pojawia sie w kafeterii? } Bo tak madre i wspaniałe osby jak ty ciagle zakładają o tym tematy. :>

Gość kilometrówka
ksena a jak jest?:P Ty mieszkasz na wiosce to pewnie tez oplotkowali cię ze stara panna, samotna jak palec, ze nie moze trafic na faceta, ze się błoką zamiast wyjśc za mąż. Piętno starej panny jest okropne. Mi żle jest jakby nie patrzec. Zostałam sama , a kolezanki mają rodziny i zazdroszczę im. Sa szczęsliwe wszystkie, naprawde, mają dzieci, prace, samochód. Spotykam się czasami z nimi i męzaki ich. ZXGodnie zyją sobie, spacerują z wuzeczkami, ach to jest zycie a nie takie dzień w dzień samemu, dzień w dzień cisza.

Myrevi czekał na twoje odszczekanie. Gdyby to co ja napisała inna osoba to sensownie bys jej odpowiedział a na mnie szczekasz. Szczekaj. warcz, niech piana z ust (pyska) ci nawet leci.

Kilometrówka --> no, ale Ty przecież masz faceta i jesteś z nim w regularnym związku, tak?... To niby dlaczego czujesz się niechciana? Zaczyna się tu jakiś niezdrowy ekshibicjonizm i szukanie problemów na siłę. Mgła tak na Was wpyłwa, czy jak? :-0

Jasne ze pogadam Myrevin:P No coz. Moja rodzina problemu w tym ze jestem sama nie widzi.Moja ciotka nawet uwaza mnie za jedyna normalna w rodzinie bo sie nie pakuje w zaden zwiazek.I dodam ze ciotka stara panna nie jest. A i jeszcze jedno. Nie wiem jak w innych miastach ale we Wroclawiu nie ma nakazu chodzenia do kina z facetem.Mozna isc nawet z dziewczyna.

22 lata to nie stara panna. To studentka,to nawet nie mozna nazwac ze jestes samotna. Samotność i stara panna jest gdy ma się juz wiek 30 lat powiedzmy. Ty jestes młodziutka jeszcze.Nie raz bedziesz miała jeszcze faceta, myslałam ze masz po 30stce.

tak :P niestety:P] Kilometrówka. tez mi się wydaje ze masz rację w tym ze ludzie plotkują i nie mówią na głos , ale dzielą nas kobietki na te które wyszły za mąz i na te"którym sie nie udało". Te co nie wyszły są te gorsze, niechciane. Ale często tak jest ze chcemy by się nam udało w związku i klapa. Niewypał...lata lecą i dostajemy okreslenie starych panien. Przykre. I wtedy co? trzeba mówić ze fajnie nam samym, a w duszy człowiek chciałby wreszcie aby zdjęto z niego "naklejkę" starej panny.

Z ciebie Myrevin? Bo chyba nie myslisz o mnie bo ja niestety nie jestem singlem:P. Jestem w udanym związku:P

Gość też
RzW, Ksenofaryna 🖐️ Dzięki za parę soczystych fragmentów, dodałyście mi ducha w okropny poniedziałek :)

Gość infio
Zapraszamy na forum dla singli na którym w miarę przybywania uzytkowników zaczną pojawiać sie także ciekawe propozycje wspólnego spędzania czasu. Trzeba działać: SinglePL http://singlepl.mojeforum.net/index.php