Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celutka

cellulit- ratunku!!!!!!

Polecane posty

Gość celutka

hej dziewczyny czy istnieje w ogole jakis sposob na zlikwidowanie tego ohydnego cellulitu bo ja juz wszystkiego probowalam- kremow cwiczen diet i nic nie pomaga;( dodam ze jestem osoba szczupla i raczej wysportowana. to jak sie zalegnie to juz chyba na stale ;(

hej ja kiedys tez mialam wstrętny cellulit ale wzięłam sie za siebie zaczęłam dużo pływać jeździć na rowerze itp poza tym ograniczyłam słodycze do minimum koniecznego do własciwej egzystencji :-) no i oczywiście kremy (bardzo sobie chwale eveline serum+krem) i masaże w kazdej wolnej chwili - i znikł (no prawie ale mysle ze niedługo pokonam go do konca) pozdrawiam

Gość moniamonia
ja też juz zupełnie straciłam nadzieje;( chyna jako kobiety musiamy z tym żyć- jak z miesiączka...

do Aga23- a dlugo juz walczysz bo ja jakos nie mam zaparcia

4 miesiace- na poczatku trudno sie bylo zmusić ale teraz to już tylko z górki polubiłam ruch i zdrowe jedzonko- nawet mnie już tak bardzo nie ciągnie do słodyczy ;)- mysle ze najtrudniej jest zaczac ale gwarantuje ze warto nawet mój facet zauważył że mam jędrniejsze ciałko

Gość celutka
;/ a może lepiej się zaakceptowac prościej by nam wtedy było na tym swiecie a tak ciagle musimy sie upiększac- czasem mam tego dośc

aga 3 ma rację. Zdrowy tryb zycia- lekka dieta, cwiczenia- mogą zdziałać cuda. Niestety nie ma nic za darmo. Ja równiez regularnymi cwiczeniami i lekką dietą pozbyłam sie cellulitu. Nie ma po nim sladu.

Gość Natalkaaaa
Najgorsze w tym wszystkim jest to ze np ja jestem szczupła, uprawiam sport no i wcale duzo nie jem. A mam te cholerne gowno co prawda jakos bardzo z nim nie walczyłam dopiero zaczynam :P I co najwazniejsze z tego co sie naczytałam cellulit nei zawsze jest przez to ze jestesmy otyli czy cos czasmi dziedziczymy go po mamie a i czesto jest wynikiem złego krazenia:/- i to wszystko tyczy sie mnie, niestety :/ Ale nie załamuje sie i mam nadzieje ze sie pozbede :D Na razie uzywam balsamu bielendy a cyztałm ze z oriflame jest dobry jak sie skonczy to sprobuje tego :d 3 majcie sie i powodzenia

Gość Beataaaaaaaa
no a ja sobie kupilam ostatnio balsam Nivea Q10....ponoc dobry,,,zobaczymy czy jakies efekty beda....

Gość ona........
a ja sobie wszedzie jezdze na rowerku i celulitu ani sladu ;) chyba jestem szczesciarą

Gość celutka
a slyszalyscie zeby tabletki pomagaly tzn take anty celulitowe;)

Gość gość
ja już też nie mam siły walczyć z tą brzydką pomarańczową skórką na pośladkach i udach :(( Coraz częściej myślę właśnie o zabiegu i czytałam, że Mezopem daj***ardzo dobre rezultaty już po pierwszym zabiegu widać różnicę. Miała któras z was ten zabieg? Trochę to kosztuje dlatego chciałabym posłuchać Waszych opinii

Gość AnnaJoanna22
Stosuję już kilka miesięcy https://www.chcemyschudnac.pl/cellactiv/ i mogę przyznać, że efekty są naprawdę widoczne. Fajny produkt, cena umiarkowana, a walczy skutecznie z cellulitem i do tego wygładza skórę.

Gość Musisz spróbować 218

Mogę pomóc w sprawie cellulitu polecam kuracje którą ja używałam pozbyłam sie cellulitu. Zainteresowane Panie proszę o odzew!!!