Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona dziewczynka

chce mi sie seksu

Polecane posty

Gość mozelive1
zapraszam napaloną panią na skype ;) jestem rocznik 93 moj penis ma ponad 20cm, nie wierzysz? przekonaj się, nie kłamię nick skype mozelive1

Gość Opanujcie się!!
Ta dziewczyna pisała w roku 2006 miała wtedy 21 lat. teraz ma 26 i na pewno już tutaj nie wchodzi!!!! po co wy tutaj jeszcze piszecie??!!

Gość chętna zawsze
Hej z przyjemnością rozładuję napięcie jakiemuś napalonemu przyjacielowi... Ja 25, ciałko jak Doda, chętna 24 na dobę, pisz i dzwon o każdej porze dnia i nocy :**** Uwielbiam sex oralny.... mniam Mój numer 791 149 610... Omówimy resztę przez tel... :*** Buźka...

Gość bkgbkbg
wszystkie jestescie super moje kochane

Gość bkgbkbg
dajcie znac anioly na adres arkadiuszgorski@yahoo.com

Gość bkgbkbg
na panów równiez czekam,buźka:)

Gość bkgbkbg
arkopolo@vp.pl piszcie najdrosze bo to ja jestem waszym djabelkiem pozdrowienka

Gość Ruchać mi sie chce
Ja chce xd

Gość Paweł Włodarczyk
Ja przyjade ze śląska bo tu mieszkam i zrobie ci dobrze złotko].;]

Gość feelek
ja teraz nabrałem ochoty na pipkę czy chce któraś ze mną porozmawiać

Gość nie ma chentnych na filmy
Wieloletnie naukowe badania w Stanach Zjednoczonych jednoznacznie mówią o tym, że erotomania jest poważną chorobą, z której trudniej się wyleczyć niż z alkoholizmu czy narkomanii. Według ekspertów jedną z najniebezpieczniejszych konsekwencji niczym nie skrępowanego uprawiania seksu dla samej przyjemności i poza małżeństwem jest choroba erotomanii, będąca niezwykle ciężką formą uzależnienia. To uzależnienie wyraża się zarówno w sferze psychicznej, duchowej, jak i co stwierdzają najnowsze badania naukowe w zaburzeniach funkcjonowania chemii mózgu. Narkotyczne działanie seksu Erotomania jest zniewoleniem przede wszystkim na płaszczyźnie duchowej i psychicznej. Jednak wieloletnie badania potwierdziły, że u erotomanów następują również zmiany w funkcjonowaniu mózgu oraz centralnego systemu nerwowego. Naukowcy stwierdzili, że u erotomanów, będących w stanie obsesyjnego myślenia o seksie, poziom beta-endorfin spada mocno poniżej normy. Harvey Milkman i Stanley Sunderwirth w książce Craving for Esctasy: The Consciousness and Chemistry of Escape stwierdzają, że endorfiny oraz cały system limbiczny w jakiś sposób wiążą się z doświadczeniem ekstatycznej przyjemności w czasie orgazmu. W czasie uprawiania seksu mózg erotomana „produkuje substancje chemiczne i wtedy braki beta-endorfin zostają uzupełnione, a to na pewien czas poprawia samopoczucie. Nagły wzrost ilości endorfin w centralnym systemie nerwowym w czasie uprawiania seksu sprawia, że następuje pewien rodzaj wewnętrznej intoksykacji, w następstwie którego zmniejsza się zdolność odczuwania bólu i następuje krótkotrwały stan euforii. Michael Liebowitz w książce The Chemistry of Love stwierdza, że w czasie erotycznych doświadczeń dużą rolę odgrywa również peptyd o nazwie fenyloetyloamina (PEA), zbudowany analogicznie do amfetamin, które są silnymi narkotykami. PEA krótkotrwale wywołuje stan gwałtownego napięcia uczuciowego. Potwierdzają to sami erotomani, którzy w ankietach piszą, że seks działa na nich jak silny narkotyk. To wszystko tłumaczy, dlaczego Pan Bóg stawia tak mocne wymagania odnośnie do sfery seksualnej. Jedynym prawdziwym ekspertem w tej dziedzinie jest sam Bóg Stwórca, który w VI i IX przykazaniu oraz w Piśmie św. mówi o tym, że seks poza sakramentem małżeństwa jest grzechem, ponieważ niszczy i zniewala człowieka. Współżycie płciowe nie tylko jest źródłem przyjemności, lecz dotyka ludzi w ich najgłębszym duchowym wymiarze. „Jest to akt święty zasługujący na wieczność pisze papież Paweł VI. Tylko wtedy akt seksualny staje się dobry, jeżeli wyraża prawdziwą miłość: kocham cię i pragnę twojego dobra, oddaję się tobie w Bogu na zawsze i na zawsze biorę za ciebie odpowiedzialność oraz za dzieci, owoc naszej miłości. To jest właśnie istota sakramentu małżeństwa, który z natury samej miłości musi być nierozerwalny, bo przecież „miłość nigdy nie ustaje (1 Kor 13, 8). Lekceważenie Bożych przykazań w tej dziedzinie obraca się zawsze przeciwko człowiekowi. Nie ma bezpiecznego i szczęśliwego seksu poza sakramentem małżeństwa, ponieważ nie można uniknąć zniewalających i niszczących konsekwencji grzechu.

Gość ice men
hej napalona a ja chętnie bym z Tobą popisał ale nie tutaj ;p

Gość PATRIOT.
do ,,napalona dziewczynka'' a ja cie tyle szukałem ,gdzie teraz jesteś maja królowo twój rycerz podąża za tobą.

Gość PATRIOT.
szkoda że tak pużno znalazłem tą strone z tobą ,,napalona dziewczynka''.

Gość gość
Witam mam na imię Mare jestem z Krakowa w październiku bede miec 17lat i szukam dziewczyny do pierwszego razu "sexu" wiecej o mnie: gg:6610569 fb:Marek Cichowski skype:yoodash99

Gość gość
Witam mam na imię Mare jestem z Krakowa w październiku bede miec 17lat i szukam dziewczyny do pierwszego razu "sexu" wiecej o mnie: gg:6610569 fb:Marek Cichowski skype:yoodash99