Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olccia

Kupione....czeka

Polecane posty

Gość prześliczna

Gość przyszła pani
sliczna - gratuluje zakupu

Gość Jest po prostu śliczna
Suknia zjawiskowa, sama bym się nad nią zastanowiła, ale niestety to sukienka dla kobiet o imponującym dekolcie, poza tym dekolt jest za długi i niestety ale jest to sukienka dla bardzo szcupłej kobiety, ta sukienka na pewno niczego nie zamaskuje. Jeślu jesteś szczupła, masz spory biust to pewnie w tej sukni powalisz wszystkich na kolana.

Olccia a kiedy ten ważny dzień? Też już wcześniej kupiłam suknie i też jestem bardzo zadowolona :D Aaaaaa zapomniałabym suknia naprawdę imponująca i bardzo ładna 🌻

ladna ladna...tylko na na mnie by brzydko wygladala:P nie mam biustu hehe:P pozdrawiam i wiele szczescia zycze🌻

ladna ladna...tylko na na mnie by brzydko wygladala:P nie mam biustu hehe:P pozdrawiam i wiele szczescia zycze🌻

Gość no to suknia dla...
wybitnie duzego biustu;) jesli jestes posiadaczka takowego to bedzie slicznie wygladac....w innym razie efekt moze byc wprost przeciwny:( ale generalnie piekna:)

Gość tylko na zgrabną dziewczynę
Niekoniecznie jest to sukienka dla kobiet o wybitnie dużym biuście, modelka na zdjęciu też nie ma balonów, a mimo to wygląda ślicznie. Poza tym ciężko znaleźć bardzo szczupłą dziewczynę, któraby miała duży biust.

Gość no to suknia dla...
zgadza sie modelka wyglada fajnie:) ale na pewno male A nie wygladaloby juz tak fajnie;) po prostu ten fason (rowniez bluzek, strojow kapielowych) dekoltu jest przeznaczony na taki wydatniejszy biust;)

Olcia suknia naprawde zjawiskowa :)) Tez jestem zainteresowana suknią lisy ferrery - czy długo czekalas na nia (ponoc czas realizacji wynosi ok 3 m-cy) W jakim salonie ją kupilas??? Prosze o info i gratuluje wyboru !!!! 🌼

suknie kupilam w warszawie w salonie na kluczborskiej od reki zrobili kilka poprawek ale kupilam sukni z salonu bo ktos jej nie odebral i miel 2 sztuki...

Gość ktos taki
wow! bardzo mi sie podoba

Gość a ja a ja
moim zdaniem dekolt jest za duży,a to już krok od wulgarności,no a w tym dniu -przed księdzem to już przesada

Gość skala
uroooooocza

Gość kapkap
mnie si bardzo podoba orginalne te hafty tez bym chciala miec figure do tej kiecki

Gość jest piękna

Gość jest piękna
na pewno zrobi wrażenie, super!!!

Mnie sie nie podoba. Ma coś w sobie jest atrakcyjna ale zupełnie nie w moim guscie. Nie zdecydowałambym się na nia.