Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandi17

Grzybica, zapalenie czy bakteria pochwy? pomocy prosze!

Polecane posty

witam! kilka miesiecy temu mialam przeziebiony pecherz bo kochalam sie z moim chlopakiem w zimnym , wylecyzlam sie furaginem potem złapałam jakas infekcje pochwy mialam przezrocyzsta wydzieline o przykrrym zapachu po stosunku mnie bolało i wszystko mi sie skurcyzlo dostalam clorotrimazolum i betadine po tym mialam biale serowate uplawy ale minely , bylo dobrze przez 2 tygodnie, po tym czasie zbnow leci mi wydzielina przezroczysta ale smierdzi kurde juz nie mam nerwow czy to grzybica? nie piecze jak sikam ani nie swedzi tlyko czasem jak sobie normalnie siedze tto zaczyna piec i czasem bola mnie jajniki co to moze byc?? proze o rady biore lactovaginal czy jakos tak czy to mi pomoze? blagam pomozcie bo jestem zagubiona ;(;(;( ile bede sie z tego leczyc i czy to powazne?

Gość zdumiona i wogóle
to może być zapalenie dróg moczowych, z tego zrobiła się jakaś infekcja. Ja proponuję szybko wybać się do ginekologa, bo lekarzem nie jestem

Gość to zapalenie bakteryjne
dróg rodnych. Jeśli to zapach rybi, to masz przed soba leczenie antybiotykiem. Musisz pójść do gina. 🖐️