Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastolatka007

*!NASTOLATKI kafe łaczmy się!*

Polecane posty

Gość Nastolatka007

🌼 Powstało już wiele takich topików, ale żaden dla nastolatków.. Może połączymy swoje siły i stworzymy nasz własy topik, na którm bez skrępowania będziemy mogli opowiadać o swoich problemach dzielić się nimi,pomagać sobie nawzajem. Taka rozmowa bez ''zobowiązań'' :):p zapraszam wszystkich 🌼

Gość Nastolatka007
jest to ktoś:>

Gość monika0905
ok ja jestem za, ale co my tu bedziemy robic:>??

Gość 18stka
jestem ;)

Gość monika0905
no dobra ja juz tez jestem:) ale co my tu bedziemy sobie tak pisac?? no to ja napisze ze mam 18 latek i jestem z wałbrzycha:) to tak na początek:P

Gość oo to ja też
Ja mam 17 lat i jestem z Białegostoku..

eee nie wierzę... przecież powinno siedzieć tu setki nastolatek :D bo te debilne topiki no to hehe... to raczej nie nasza robota :O i wy piszecie \"do szkoły małolaty\"... :O:O:D

ja chodze do 2 kl gimnazjum hehe :):) i wlasnie sie zalamalam bo jak juz gadamy to wnerwila mnie moja kolesankaaa eee :/

serio... O.o? Czyli zapewnie jesteś dziewicą :D:D:D:D no jak nie to się wcale nie zdziwie...

też 2 gim :D a mnie wkurwiają dziewczyny z klasy, chamskie obgadywaczki bez powodu :/ na wszystko się żucają... a ja jestem też ich ofiarą :/ mam czasami ochotę coś im wsypać do jedzenia... i wiesz, chyba tak zrobię... tylko nie krytykuj mnie, bo chyba rozumiesz......

kotunia*----------->> łaa a cóz to zapytanie.. no jestem .... a Ty?? :P :p

rozumiem rozumiem.. z tymi kolezankami.. mnie denerwuje taka jedna. chodze z nia do klasy, i nawet sie kolegujemy i jest ok ale czasem ona mnie denerwuje, aby cos powiedziec nie po jej mysli juz sie zuca... i wogole taka.. lepsza. co to nie onaa oooo musialam to napisac :P

Jeszcze tak... ale wiesz, mam chcicę :D a Ty też zapewne? ;) No i co powiesz o sobie... dobrze się uczysz? Jak z Twoją osobowością, wszystko ok? I nie myśl że jestem nawiedzona - znak zodiaku?;)

Ja mam całe tłumy takich dziewczyn... elita klasowa kurde się znalazła... też się uważają za lepsze... całuski se dają, za rączke chodzą, palą jak nikt nie widzi... modnisie srysie, błyszczyk biodrówki... uwielbiają wyzywać innych a mnie też bardzo... ehhh to forum jest od wyżalania więc spoks :)

no ucze sie tak sobie.. ale jak dla mnie to moze byc. Tylko rodzice sie czepiają :/ ale co tam . znak zodiaku bliżxnieta, a czemu to Cie tak interesuje?? :P i sory ze tak wale od razu: amsz chlopaka?? no bo skoro amsz ochote na ... hehe ;P

kotunia*--------> no ejst od wyzalania sie takze wal smialo :) fajnie poczytac tak o tych dziewuchach :/ co do mojej sutuacji to ejst tak ze jedna dziewczyna mnie denerwuje i to jakkkk. No ale ja sie z nia nawet przyjaznie, bo czasem jes spoko, ale ostatnio robi sie ... dzika. a wiesz co mnie najabrdziej denerwuje?? no moze powiesz ze zazdrosna jestem ale co tam : ona juz od 2 tygodni prawie przychodzi codziennie w nowych ciuchach i tak kazdy łaaa jakie fajne a mnie to tak wnerwia ze szok :/ amoze Ty tez cos napsizesz o sobie?? :) tak w skrocie :P

Wal od razu, spoko :D co tylko chcesz ;) ja też bliźniaczka... z maja a Ty? A pytam się z ciekawościd astrologi itd więc i ja się wciągnęłam... :) Chłopaka na stałe nie mam no ale do ruchania (:D) sporo... chociaż ładna nie jestem i mam komplexy :/ Ucze się źle... tzn przedmioty humanistyczne na 5, a ścisłe na 2... ale w tym roku chyba nie zdam ;/

ja jestem z czerwca :P wiesz.. ja tez mam kompleksy i to jakie :(:( jak bym zaczela wymieniac to bym nie skonczyla do jutra :(:( mi tez humanistyczne przedmioty lepiej ida :/ dzis np na chemi zawalilam kolejna 2... :/

Jezuuuu, wycięło mi tekst :D interesuje się astrologią, bo moja rodzina też i zbierają peeełno książek, to ja też się wciągnełam :) Noo fajnie tak o dziewuchach czytać, chociaż w rzeczywistości tak super nie jest... :/ też mam taką koleżanke i Cię doskonale rozumiem.. zawsze była taka jak ja, czyli normalna... ale ostatnio makijażyk obowiązkowy, ciuchy jak nic, barbie i w ogóle modnisia... a ja taka szara przy niej... bo ciepriałam na bulimię i musze schudnąć, gdzieś mam nawet topik swój... więc musze się wziąć do roboty :) co tu jeszcze o sobie... ja w sumie jestem dzika czasami, no ale jak nikt na mnie nie zwraca uwagi... przy tych dziewczynach, co na mnie ciągle jada to depreche łapię ;/ one wszystkie się żucają, a ja co mam sama zrobić... :/ niewiem, pytaj o mnie co chcesz ;D A ja np... masz chłopaka? Masz chcice?:D:D? co jeszcze... brak mi pomysłów, ale fajnie się gada ;)

Ja dziś z matmy 1 a z polskiego na odmiane 5... serio :(:(:(:( Moje komplexy eh... też w nieskończonośc bym mogła pisać :( no ale chociaż kilka możemy, napewno da sie je jakoś zwalczyć... -moja waga -mój niski wzrost! -pełno dużych pieprzyków na piersiach -rozstępy - blizny różne... dużo ich mam... :/ -bez kształtne paluchy hehe;/ -duży nos -małe oczy -pulchna twarz -małe usta Ehh... bo nie skończę :D:(

no fajnie sie gada fajnie. to ogadajmy o niczym :P i co z tej astrologii dowiedzialas sie ciekawego?? :) co do tych dziewczyn to ja Cie naprawde rozumiem. w tym rzecz ze ta \"moja\" to jest wogole ładna.. a ja tez taka szara myszka, bo ja natoimiast mam tradzik bleeee :(:(:(:( . No tak wlasciwie to nie jakis tam wielki ale jest :(. i z tym wiązą sie wszystkie moje problemy. Jesli chodzi o chłopaka to ja tez nie mam :(:( i mam tego pecha ze ciagfle zakchuje sie w chlopakach u ktorych jasno nie mam szans. Teraz np mam na oku pewnego przystojniaka (ahhh) z równoleglej klasy, ale boje sie zrobic cokolwiek w tym kierunku.. :( ale to troche zawily temat :/ aa i ja tez muze schudnac :( :D

wiesz co.. co so tych KOMPLEKSOW co napislas to ja serio mam podobne :/ m.inn duuzy ochydny nosss