Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu_lilu

aerobiczna 6 Weidera - idealny brzuch!

Polecane posty

kurcze jak jest sie blizej 30 to odchudanie to katorga, nie moge schudnac i prawde mowiac nie che mi sie katowac, mam andzije ze same cw wystarcza, robie juz po 20, na razie ubylo 1,5 cm... powodzenia

pppp ---> ja dzisiaj 11 dzień :D już się boję tych 10 powtórzeń hehhe :classic_cool: mnie przestało boleć po 6 dniach tzn boli jeszcze ale nie jest to taki ból jak na poczatku kiedy wyłam przy kazdym podniesieniu sie :P wiesz co do opuchlizny to ja nic takiego nie mam, mi po prostu się brzuch z każdym dniem zmniejsza ale nie puchnie kurczak chyba ja źle coś robię :D pocę się strasznie tzn przy 3 serii dopiero ale nie na brzuchu tylko na szyi, plecach i klatce piersiowej :classic_cool: tylko ze ja staram sie nie robic ŻADNYCH przerw i jade ciągiem od początku do końca a na końcu robię cwiczenia rozluźniające jeszcze tzn np klade sie na brzuchu i robię kołyskę do góry :D ale generalnie ja widze efekty i w cm i w wyglądzie wiec nie wiem moze i źle ćwicze ale skoro działa to najważniejsze :D a na wadze 2,5 kg mniej od 11 dni ;) ;) aha i wg mnie te ćwiczenia wcale nie są nudne :P :P najwiecej trudności sprawia mi to ostatnie , przy trzeciej serii mam wrażenie , ze albo się wogóle nie podniose albo się podniosę i umrę :D

Gość Ankafanka
Ja widziałam różnice już po 2 dniach mój brzuch po prostu się spłaszczył a mięśnie siępięknie uwydatniły,jak na tych teledyskach :P Ale czasem jest faktycznie ciężko. Mam pytanko CZY TA 6 NA BIODRA TEŻ DZIAŁA?? Pozdrawiam!!!!!!!!

Gość punk_truskawka
zazdroszcze motywacji

Gość DoRoca
teoria -> hehe 10 powtorzen sie nie boj ;P U mnie przy 10 to jeszcze spoczko bylo ale przy 12-stu to katastrofa kazde powtorzenie to byla dla mnie katorga ;P Dziś mam 22 dzień ;)) Już ponad polowa za mną ;D A jutro(25.01-moje urodzinki) zaczynam 16 powtorzen ;)

Gość Dorciaaa
Witam wszystie cwiczace panie! Mam pytanie do katki2006. Chcialabym zaczac cwiczyc 6 weidera, ale mam pewna niejasnosc. A mianowicie chodzi o to czy mam robic po szesc powtorzen cwiczenia nr 1,szesc powtorzen cwiczenia nr 2, itd. po kolei, czy robic kolejno wszystkich 6 cwiczen po jednym razie i tak szesc cykli bez przerwy. Pozdrawiam wszystkie wytrwale kobitki i zycze sukcesow!!!

6 powtorzen nr 1 6 nr 6 nr 3 itd:)) a ja dzis mam dzien 19, wpomagam sie optymalna dieta i w pasie mam 5 cm mniej i 4,5 kg tez mi ubylo. naprawde super sa te cwiczonka:))), i moj plaski brzuszek zostal w koncu normalnie zauwazony, nikt sie mnie nei byta czy w ciazy jestem:P ide zaraz cwiczyc milego wieczorku

witam ;) u mnie 11 dzień ;) myślałam, ze 10 powtórzeń będzie katorgą ale lajcik :D tak myślę, ze dopiero się na 16 powtorzeniach załamię :D u mnie po 11 dniach 2,5 kg mniej a w obwodzie brzucha mniej o 2 cm z małym haczykiem :D :D DoRoca ---> mój Tata też ma jutro urodzinki heheh :D

Gość ppppppppp
a ja sie przygladam swojemu brzuszkowi w lustrze, napinam i wypinam na wszelkie mozliwe sposoby no i...hmm no i nadal jest beboch karygodny a tfu, ale jak sie ladnie wciagnie to mozna isc tak do ludzi:D boczki duzo mniejsze, te parszywe faldy buldoga na plecach tez jakby mniejsze, skorzydlo nie jest juz smocze ( moze to zasluga tego pasa odchudzajacego?) no i generalnie spodnie jakby luzniejsze ( leee nie mowcie ze sie rozciagnely:P) ale tez jestem na atkinsie- [puff ozarlam sie wlasnie kebabu ( bez bulki naturalnie eheh) i jakos czuje sie bardzoej bardziej ten tego:> niedlugo bede laseczka ze hohohoh!!!!

Gość ppppppppp
aa i jeszcze jedno- ja robie przerwy- no bo musze zlapac oddech by dorwac ta kartke na ktorej sobie ladnie mam wydrukowane co i jak ale so raczej krotkie jak skumam na pamiec jakie sa to wtedy bedzie bez przerw:) ee a wogole jak to cwiczenia moga byc nudne? ciczenia dziela sie na nudne i nie? heuhue ??? wszystkie sa nudne jak dla mnie hueheu ale ten weider nie ma byc ciekawy a wydajny a dla mnie dziala:)i chyba o to chodzi nie? jak cos dziala na moj brzuch to moze i nudne byc:D

ppppppp ---> hehehhe niesamowita jesteś :classic_cool: :classic_cool: sie usmiałam az monitor scharkałam :D :D p.s ja na pamięć dopiero po 7 dniach się nauczyłam :P wcześniej też musiałam lookac co chwilę bo nie wiedziałam co dalej :classic_cool: teraz mam delikatny problem z liczeniem tzn tak się skupiam na pracy moich mięśni, ze po 10 powtórzeniach nigdy nie wiem ile jeszcze :D a liczyć umiem do 100 nawet, żeby nie było :D :D

Gość ppppppppp
teoria---> no hehe dobrze ze komus jest do smiechu:D bo np gdy patrze z niewciagnietym brzuchem w lustro to brrrr ( to albo sie zasmaic albo zaplakac;p) ale wycofac sie nei moge bo juz wszystkim wszem i wobec oglosilam ze wielka premiera odsloniecia mojego brzucha nastapi w dzien kobiet! ( daje sobie troche czasu az zniknie opuchlizna:) ja sie zawsze mmyle w liczeniu;/ ale juz nie mam zakwasisk!!! hehe:> choc nadal bola meisnie podczas cwiczen ale chyba najbardziej boli mnie zuchwa;/ i wogole te nozyce sa chyba tez dobre na udka nie? a wlasnie- zna ktos z was jakis program na uda? tylko blaaaaagam nie kazcie mi skakac bo raz sprobowalam i przez dwa dni nie moglam chodzic tak meni lydki bolALY;/ ( a akurat lydki mam chude i z nich nie chce schudnac bo wtedy wogole moje uda beda wielkie;/)

Gość bubu124
cześć dziewczyny! mam ogromną prośbe, jak ma któraś albo wie jak i skąd ściągnąć to prosze o podpowiedz. Potrzebuje jakiś filmik albo instrukcje jak ćwiczyć na stepperze skrętnym żeby jak najlepiej wyćwiczyć brzuch i boczki bo nogi i pośladki mam ok! Będę ogromnie wdzieczna!!!! Ja jestem na 23 dniu 6-tki i narazie idzie jakoś sie trzymam i dzielnie robie, tylko ta szyja boląca ale jakoś trzeba wytrzymać Pozdrówki

Gość bardzo was prosze
wytlumaczcie jak krowie na granicy albo przeslijcie jakies zdjecia jak trenowac te aeroby 6 weider>>:( bardzo bardoz prosze

Gość worldmeg
Ja mam zamiar zacząć od dziś te 6 weidera:) po ilu dniach było u was widać efekty?? ile zgubiłyście w pasie cm?? Pozdrawiam wszystkie panie:)

Gość worldmeg
do "bardzo was prosze" jak chcesz podaj mi numer gg a ja ci postaram sie wytłumaczyc na tyle na ile sama umiem, wole przez gg bo w drodze niejasności od razu zapytasz, pozdrawiam

Gość worldmeg
do "bardzo was prosze" jak chcesz podaj mi numer gg a ja ci postaram sie wytłumaczyc na tyle na ile sama umiem, wole przez gg bo w drodze niejasności od razu zapytasz, pozdrawiam

Gość bardzo was prosze
worldmeg>>>>napisz jak bedziesz miala chwilke:)7685555

Gość okienko
Dziewczyny pomóżcie ja niemogę tego znależś na tej stronie sfd.co mam otworzyć żeby to znależś ,który temat

ja Wam mogę wysłac mam z obrazkami , ktore dokladnie pokazuja co i jak tylko może jakies maile podajcie ?? :P :P :P :P pppppp----> ja już po 12 dniu ;) ;) powiem Ci, że te 10 powtórzeń to lajcik :D chyba już mam tak mieśnie wyćwiczone , ze daja radę ;) ;) ktoś powyżej pisał : ja po 12 dniach mam prawie 2,5 cm mniej w obwodzie brzucha ;) ale nie od samych ćwiczeń :P dietka jest również :D

Gość worldmeg
w takim razie ja poprosze o te cwiczonka z rysunkami oto moj mail worldmeg@o2.pl. ja zaczelam od dzis i jestem dobrej mysli. Pozdrawiam Wszytkie Dziewczyny:)

Gość ppppppppp
dzis bedzie 6 dzien hehe:D i powiem ze po 5 nie jest tak zle:)tzn nadal poci sie szyja brzuch tez ( ale to dlatego ze cwicze w pasie) no i co widzie? ze boczki, lub przez niektorych nazywane "burty" moze nie zmniejszyly sie jakos optycznie ale na pewno jest mniej tluszczu- w sensie jak sie zlapie to czuc zdrowego wycwiczonego miesnia a nie kupe sadla;/ wlasnie zrobilam sobie pomiary po tych 5 dniach i co widze:) hehe a wiec bez zmian sa: -biust (103) -pod biustem ( 82) i swoja droga dobrze bo akurat "z cyckow" nei chce chudnac- jedyna rzecz jaka ratuje moje cialo przed tym by nie zaslugiwalo na miano cielska;/ - lapa (33) a co sie zmienilo? -udo ( bylo 57- chyba w tym miejscu gdzie jest udo? hehe nie smiejcie sie ale nie wiem w ktorym miejscu sie trzeba zmierzyc;p na wszelki wypadek zmierzylam jeszcze najgrubsze meijsce- a wiec bylo 64 w najgrubszym) a jest- 54 w tym "udowym" miejscu i 61 w najgrubszym a wiec uda tez chudna:D:D:D:D:D:D:d -talia (bylo 80 jest 78) -pepek ( nie wiem czy to tez sie mierzy? ja zmienrzylam:D a wiec bylo w pepku 89 jest ...hehe 92!!!) no ale to dlatego ze sie meirze od razu po cwiczeniach gdzie mam balonika i to ponoc przez ta opuchlizne bo wizualnie brzuch wyglada duuuuuuzo lepiej a jak sie tak umiarkowanie wciagnie ( nie tak zeby sie zadlawic i nei moc oddychac) tylko tak by facet nie poznal ze brzuch wciagniety:) to wtedy ladny brzuszeczek:) tylko jak nikt nie widzi to wtedy moze odetchnac puuuuuuuuf hehe:)

Gość ppppppppp
aa wogole to mam pomysl- moze po skonczonej sesji ktoras z weiederek chcialaby pokazac nam swoj brzuch? ja obiecuje ze swoj zamieszcze jak skoncze sesje:) bo teraz to az wstyd- jeszcze by mnie ktos namierzyl i do konca zycia musialabym sie wstydzic za bledy przeszlosci:) teoria-------> a propo's tego liczenia to cholerka rzeczywiscie jak sie zapomni to liczy sie za duzo!!!jak glupi nadgorliwiec zamiast 3 sekund zrobilam 6!!!!!!!i to na poczatku serii tak sie bezmyslnie nameczylam!!! ale bylam na siebei zla!!!! i klika razy sie lapie na tym ze robie za duzo!!!!! wiecie jak wtedy zipie ze zlosci? huhuhhu a mowia ze nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu:) ale nei robie juz przerw- bo kartke sobie zawiesilam na szafie hehe:) tak by widziec next cwiczenie a nie gwiazde polarna;/ choc serio po 5 dniu nie jest tak zle:) ciekawe jak bede piszczec gdy mi przyjdzie robic po 24 owtorzenia huhuhu

Gość ppppppppp
to jeszcze raz ja:) tu jest link gdzie wrzucilam swoja kartke weidera- fajne rysuneczki i przejrzyscie:) teoria-----> masz to samo?czy cos innego? bo sa tez takie smieszne rysunki na sfd:) a to nei wiem skad wzielam- jakos z sieci. http://lacava.w.interia.pl/6Weidera.jpg oby dobrze sluzylo:*

Gość gdgdsgdsg
bardzo prosze - czy mozecie mi wyjasnic o co chodzi w cw nr 5??? co tzn rowerek? jak wlasciwie ma wygladac to cw?

Gość worldmeg
do "gdgdsgdsg " cwiczenie piate ma podobna pozycje do ciczenia czwartego, tyle ze w piatem podnosisz nogi na zmiane, jedna lezy a drug zgieta w kolanie, przytrzymujesz troche i zmieniasz te nogi. raz jedna raz druga.Pamietasz moze na wf w podstawówce byly takie nozyce o nazwie podajze "pionowe" to jest na tej samej zasadzie tylko uklad nóg jest inny:) Pozdrawiam serdecznie:)

ppppppp ---> tak mam to samo więc już nie będe wysyłać :D ja mogę zamieścić zdjęcie ale tylko pod warunkiem, ze uda mi sie zrobić 42 dni ;) ;) tylko, że nie mam nic do porównania :P tzn zdjęcia sprzed cwiczen nie mam :P co do ćw 5 to ja inaczej robię tzn 1 powtorzenie u mnie polega na tym, że podnosze 1 nogę i ciągnę do niej łokciem, potem podnosze drugą nogę i ciągne drugim łokciem i potem znowu pierwszą nogę i ciągnę pierwszym łokciem ;) i to jest jedno powtórzenie dopiero kazdy inaczej to 5 wykonuje ale ja akurat robię tak jak napisałam :D

Wordlmeg ---> nie wiem albo niedokładnie zrozumiałam ale na moje oko Ty robisz ćwiczenie 5 dokladnie tak jak cwiczenie 3 tak ??? ;)

Gość bubu124
hej! powiedzcie co mam zrobić bo mnie trafia jak widze swój bęben, po 23 dniach widze wyrażnie zarysowane mięśnie i pionową kreche-których nigdy wcześniej nie miałam, ale to wszystko jak wciągne brzuch, bo normalnie mam dwie fałdki ( jest za co złapać "oponki" ) i ten tłuszcz coś nie chce znikać...co tu robić? może jakieś inne ćwiczenia dodatkowo na zniwelowanie tej tkanki tłuszczowej choć troche ???? podpowiedzcie coś, napewno któraś z was miała taki problem- plisssss bo mnie to wykończy Pozdrówki

Gość worldmeg
do "bubu124 " hej ja mam na Twój pewną radę:) kup sobie skakanke:) wiesz przy skakaniu pracuje całe ciało:) naprawde to dużo daje, możesz też zrobić sobie joggin w miejscu:) może to sie wyadawać co ma wspólnego bieganie i skakanie z brzuszkiem?? ale spróbuj tego no i oczywiscie jakas dieta:) pij duzo wody najlepiej niegazowanej, jesli ci nie smakuje to w najgorszym przypadku woda niegazowana z posmakiem cytrynowym Żywiec Zdrój:) ja ja sama pije:) polecam tez czerwona herbatke http://www.resmedica.pl/zdart129911.html powyzej masz link zobacz sobie:) ja ja pije rano przed sniadaniem i przed obiadem a z kolacji zrezygnowalam:) Powodzenia:)