Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu_lilu

aerobiczna 6 Weidera - idealny brzuch!

Polecane posty

Gość kukukukułka
Hey, możecie mi wyjaśnić czym różni się seria od powtórzenia? No za cholerę nie mogę tego pojać...:P

Gość olenka N
macie te wydrukowana tabelke z cwiczeniami?W pierwszy dzien cwiczy sie kazdego cwiczenia po 6 powtorzen 2 dzien-znow powtarzamy cwiczenia tak jak pierwszego dnia ale dokladamy jeszcze jedna runde-czyli druga serieitd

Gość agatka_tm
A co jesli jest dzien w ktorym nie moge cwiczyc ... ??

Gość szosteczka_w
dziewczyny dzis mam trzeci dzien za soba!!! koszmar-myslalam ze umre z bolu kiedys robilam po 60 brzuszkow,ale powiem szczerze ze te brzuszki to nic:) szostka tak wchodzi ze az boooooooooli na maksa nie wiem czy to moja iluzja ale w/g mnie schudlam 1cm w pasie od przedwczoraj:D cwicze oczywiscie dalej,jutro bede juz 3 razy powtarzac ufff wogole to jestem osoba szczupla,jednak rzucilam palenie i wychodowalam sobie dosc spora opone na brzuszku wyglada to masakrycznie,wszedzie szczupla a tu takie sadlo zna moze ktoras jakis sposob na schudniecie w udach?

Gość kukukukułka
szczoteczko, pomóż! Jak wykonujesz ćwiczenie 5...? :)

Gość agatka_tm
Co do ud to tez by mi sie jakieś czwiczenia przydały :P a wiecie czy mozna sobie jeden dzien odpuscic gdy nie ma warunkow na zwiczenia ???

Gość olenka N
5 cwiczenie to cos na kasztalt rowerka lub nozyce

Dziewczyny mam zamiar podiąć sie tej 6 weidera ale czy możecie napisac mi czy robiąć 6 weidera ćwicze miesnie górne i dolne brzucha ????

Gość kkkkkkk
robiłam kiedyś A6 i musze szczerze powiedzieć że dzień czy dwa jak sie opuści nie robi to żadnej różnicy więc nie ma sie czym przejmować, A6 jest głównie na górną partie mięśni brzucha ale jak sie odpowiednio napina brzuch to i na dół troche działa. Co do ćwiczeń na uda zwłaczsza wewnętrzną częsc polecam takie ćwiczonko ( efekty widać już po 2 tyg. robi sie 2 serie po 20 powtórzeń ) --> połóż sie na lewym boku, umieś tułów opierając sie na lewym przedramieniu. Prawą noge postaw ugiętą przed sobą na podłodze. Napnij mięśnie nogi i powoli unoś do góry, opuszczając w dól nie kładąc na podłodze. Równomiernie oddychaj. Jak skończysz jedną serie to potem zmiana biku i tak samo na drugą noge. Miłych ćwiczeń- pozdrawiam !

Gość sabinka23
czy to duzy wisiłek jeśli chcę robić 6W i chodze na siłownie

Gość kasienka71
nie ja tez cwicze na silowni a 6 stke robie codziennie

Gość LojalnaJola
Dzis juz zrobilam 9 dzien .tylko, ze ja z kolei mam dosc duzy brzuch i nie zauwazylam jakies znacznej roznicy. wiem ze szału nie ma co sie spodziewac bo brzusio duzy i zanim wylonia sie spod tej wyspy miesnie to troche to potrwa. jedno co wam powiem to ze czuje miesnie pod tluszczykiem i samo to juz mnie cieszy:) poza tym takie fajne uczucie kiedy te miesnie takie napiete czuje sie przez to szczuplejsza:) wczesniej nie cwiczylam nigdy miesni brzucha bo nienawidze brzuszkow a to nie takie typowe brzuszki wiec jakos daje rade:) mam nadzieje, ze wytrwam czego sobie i wam zycze. powodzenia :))))

Gość igalove
ja dzisiaj zaczęłam a jutro zaczynam jeszcze DK chyba dam radę

Gość ergeer
Witam... Jakie ćwiczenia najlepiej stosować po 42 dniu "6" ???

Gość mocca_32
Mam za sobą 22 dni,chce mi się wyć ze zmęczenia. Robię po 14 powtórzeń.Jedyną motywacja fakt, że wiszący flak zmienił się w brzuch. W talii ubyła 2 cm, ale w obwodzie pod pępkiem 5. Zaczynam wyglądać, nic nie wiśi nad paskiem w biodrówkach:).

Gość sabinka23
ja dziś dopiero 3 dzionek ale mam silną motywacje tylko nie wiedziałam ze będe miała zakwasiki w pasie ale to normalne. trzymam za was kciuki wiosna idzię wiec trzeba pokazac ładne brzuszki :)

hej. ja dzisiaj dopiero zaczynam... troszke sie obawiam czy podołam ale mam nadzieje ze tak!

Gość kkkkkkkkkkk
----> mocca_32 , nieżle! jak ty to robisz że flak pod pępkiem z tak krótkim czasie zmala 5 cm???????bo ćwiczenie są głównie na górną partie brzucha a tu na dolnej taka róznica????Powiedz szczerze miałaś jakieś duże faudki tłuszczu na brzuchu czy raczej nie ?????Naprawde gratuluje i trzymam kciuki strach pomyśleć co bedzie po 42 dniach hheheeh papa

Gość mocca_32
do kkkkkk - mój brzuch ma tendencję do obwisania - 4 lata temu cesarskie cięci - chwila nieuwagi i w dolnej części robi się balon, że wyglądam jak beczka- od czasu ćwiczeń znacząco wklęsnął. Są coraz trudniejsze, coraz mi trudniej ale pozostało już tylko 18 dni. Z niecierpliwością czekam do wielkanocnej niedzieli - ostatni dzień. A po 17 staram się nie jeść węglowodanów.

Gość Mikusiaaaaa
hej, ja jestem na 24 dniu dzisiaj. efekty sa. od wczoraj dolaczylam jeszcze callentics, mysle ze pomoze. ale efekty mnie mobilizuja, pozdrawiam i 3mam kciuki za wszystkich!

Gość NieTwoja
Zaczelam dzisiaj. Jestem szczupla, problem mam tylko z 2 rzeczami - zapuszczony brzuch i zapuszczone uda. Po jednej serii moje miesnia wrzeszcza glosno, nie bardzo sobie wyobrazam na chwile obecna wieksza ilosc, ale ok, ok, moze jak sie przyzwyczaje i wytrenuje... :) Zobaczymy czy starczy samozaparcia i czy beda efekty. Ale, ze czuje wysilek, to mam wrazenie, ze i owszem. Pozdrawiam i trzymam kciuki. J.

Gość sabinka23
za mną 6 dzionek tylko niewiem czy się liczy bo mam kobiece dni i musiałam wziąść no-spe bo ciężko przechodzę ten czas i kiedy rano ćwiczyłam to nie czułam zebym miała napięte mięśnie ale starałam się dokładnie wykonywać każdą serie, mam najwięcej problemów z 6 ćwiczeniem ale najważniejsze to ze mam chęci i nie mam zamiaru zrezygnować :) pozdrawiam wszystkich

Gość salsafanka
Dziewczyny: Dolanczam do was, jakis miesiac temu zrobilam prawie cala 6, z kilkoma grzeszkami( opuscilam ze 3 dni) , doszlam chyba do 39 dnia efekt wspanialy piekny brzuch NAPRAWDE !!! Nic nie robilam tylko sie przegladalam i podziwialam brzuch!! i juz nic pozniej z soba nie robilam, Brzuch prawie caly odrosl, efectow juz prawie nie ma. zaczynam jutro do poczatku, ale powiedzcie kto wie co robic pozniej, wszyscy piszemy o samych cwiczeniach ale CO ROBIC POZNIEJ ? Blagam napiszcie, chce miec plaski brzuch na zawsze a nie przez pierwszy tydzien,

:: Dzien 2. Poki co, podoba mi sie. :) Dolaczam sie do pytania salsafanki - co polecacie po ukonczeniu treningu? Pozdrawiam.

:: Dzien 3. Jako tako. Miesnie bardzo nie bola. W ciagu dnia. Za to w trakcie cwiczenia - o bogowie. Kto by pomyslal, ze pare sklonow wywoluje taka prace i taki wysilek. I ogladam sie z zapalem w lustrze, ale poza dobrym samopoczuciem, ze sie w koncu za siebie wzielam, nic jeszcze nie widac. Ale uparcie bede cwiczyc. ;)

Gość sabinka23
hej ja zaczynam od nowa od kilka dni temu dopadła mnie grypa żołądkowa i przerwałam ćwiczenia ale czuję się juz lepiej, postanowiłam zacząć od początku miałam 4 dni przerwy a nie wiem czy moę kontynuować byłam dopiero w 8 dniu, dlatego wolę zacząć od nowa :)

Gość WuEzZet
Co robić bo a6w ? myśle ze same brzuszki wystarcza , ale ile tych brzuszków to juz orientacyjnie musicie określić tylko nie za mało :)