Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu_lilu

aerobiczna 6 Weidera - idealny brzuch!

Polecane posty

Gość oataa
mozna prosic jezszcze raz ta strone z cwiczeniami bo ta podona nie chce wejsc

Gość spinny
tamten link powinien byc bez spacji..moze dlatego nie dziala. nie moge go wyslac inaczej, bo ta spacja sama sie robi :/ wpisz w google "aerobiczna szóstka weidera" i Ci znajdzie napewno ;)

Gość Asiuńka16
Hej. Wczoraj zaczęłam ćwiczyć "6" :D podpatrzyłam u brata, bo on to ćwiczy i powiedział, że to bardzo dobre ćwiczenie na mięśnie brzucha, i sapala tłuszczyk :) chodzi mi przede wszystkim o to drugie, bo juz od dawna mam go za dużo, a po zimie to już szczególnie, a przecież trzeba sie jakoś pokazać nad wodą nie? Chociaż mocne mięśnie też mi sie przydadzą.. no więc brzuch boli okropnie, bo nie można rozluźniać mięśni między ćwiczeniami...:/ no ale warto troche pocierpieć. Muszę wam powiedzieć, że bardzo zmotywowały mnie Wasze opisy efektów i teraz napewno nie przerwę ćwiczeń. Gratuluje wszystkim którym się udało i trzymam kciuki, za tych, którzy próbują :) pozdrawiam

Gość spinny
eej jak jestem na 16 dniu i mialam do tej pory 4 jednodniowe przerwy to bardzo zle ?:(

Gość herbatka z cytryną
czesc, dzis mam 18ty dzien cwiczen i jakos nie za bardzo widze efekty.. jesli juz to w gornej czesci brzucha delikatnie zarysowaly sie miesnie. i niech nikt mi nie mowi ze sie nie przykladam albo ze zle robie.. wszystko robię jak należy! przez to teraz za bardzo nie mam motywacji do dalszych ciwczeń:( co robic???

Gość Ciii
A powiedzcie mi ....czy robiąc 6 weidera będe miała mięśnie brzucha takie jak np. instruktorki...czyli takie kosteczki??Bo nie chce tego...chce mieć jeden długi mięsień ... i to mnie strasznie trapi...ogólnie już kiedyś ćwiczyłam jakieś ćwiczenia tami li -czy jak ona tam miała- i mam nie złe mięśnie ...ale chciałabym miec płaski brzucha ale trochę mi brakuje....

Gość isia123
"a6w" to szkoła silnej woli i cierpliwości dla ludzi realnie myślących, nieoczekujących cudownych przemian. "Brzuch-kaloryfer instruktorki" na pewno Ci nie grozi, bo ona pracowała na niego latami... nie tylko treningiem ale i odpowiednią dietą.

Gość tanita 29
ja robilam 6 stke w ubieglym roku i wtym roku i nie mam kaloryfera-brzuch jedrny ale bez rewelacji -tluszczyk mam pod pepkiem na niego 6 stka nie dziala-glownie na gorne partie brzucha-na talie i jest okropnie nudna i meczaca-to nie znaczy ze nie polecam bo dzieki niej mam ladniejszy brzuch

Gość Ciii
Dzięki za odpowiedzi....Wiecie ....może głupio zabrzmiało kaloryferek instruktorki....ale po prostu nie chce mieć brzucha jak facet....i się zastanawialam czy ćwicząc tą 6 nie zrobi mi się przypadkiem właśnie tak...jak nie chce ....ja też nie mam wiele sadła na brzuchu...troche sadełka pod pępkiem jak koleżanka wyżej....i co nie pomaga na to sadło?? ;( no to dodam do tego jakąś zdrową sensowną dietę i będzie git:)

Gość Ciii
A ja mam takie zasadnicze pytanie....jak mam robic 2 serie to robie je odrazu jedna po drugiej??moge je zrobić z malutka przerwą ??albo może poprostu mam zrobić to 2 razy np. rano i wieczorem??Bo nie wiem w końcu jak to robić...i następne ważne pytanie...Czy gdy wykonuje te ćwiczenia to powinnam mieć głowę blisko kolan i podnosić się wysoko...??bo gdzieś widziałam filmik intruktarzowy na którym chłopak wykonywał te ćwiczenia w taki właśnie sposób....ale ja o ile mogę się jeszcze złapać nogi przy pierwszych ćwiczeniach(1i2) to jakoś się podnosze wysoko....ale prz następnych podnoszę się tylko trochę i wyżej nie da rady....czy jeśli będę te ćwiczenia wykonywać tak bardziej po swojemu to efekty będą gorsze??

Gość pigalak
czy przed cwieczniami weidera trzeba zrobic jakas rozgrzewke?? zwlaszcza na poczatku, kiedy czas cwiczen jest ktotki??

Gość isia123
Brzuch „kaloryfer” to już wyższa szkoła jazdy. Mój brat - były kulturysta…. przed zawodami, stosował drakońską dietę typu: trochę ryżu z odrobiną piersi kurczaka gotowane na wodzie bez soli, no bez niczego, nawet marchewki...do tego prawie zero płynów do picia, nic więcej… totalnie odwodnienie aby na mistrzostwach te wszystkie mięśnie wylazły na wierzch (m.in. kaloryfer). Absolutnie tego nie popieram, nigdy nie mogłam tego zrozumieć, BEEE… i piszę o tym aby uświadomić Wam, że taki kaloryfer naprawdę nam „nie grozi” a zwłaszcza kobietom. Na taki kaloryfer (jeśli komuś na nim zależy) trzeba sobie naprawdę zapracować… także bez obaw.

Gość isia123
do " pigalak" no rozgrzewka jest jak najbardziej wskazana! Oczywiście nie wliczając w czas trwania A6W.

Gość Ciii
No ale nie odpowiedziałyście mi : Czy musze się podnosić tak wysoko podczas wykonywania ćwiczeń??

Gość thepassenger
kurde ale wy dziewczyny macie problemy:D:D:D

Gość 78542ppp
tepa jestes czy jak??? toz masz opisane jak to cwiczyc i tez ci napisali ze przerw sie nie robi debilna babo

Gość HAMAK
" ------------------------------ tepa jestes czy jak??? toz masz opisane jak to cwiczyc i tez ci napisali ze przerw sie nie robi debilna babo" OKROPNY POST, TAKI PROSTACKI, CHYBA JAKIEJŚ PANIENCE ODBIŁO SKORO ZWRACA SIĘ DO KOGOŚ, KTO CZEGOŚ TAM NIE WIE A CHCE SIĘ DOWIEDZIEĆ... TEXTEM TYPU "DEBILNA BABO" BRAK MI SŁÓW I RĘCE OPADAJĄ NA TAKĄ arogancje I GŁUPOTĘ LUDZKĄ TYPU NIEDOKSZTAŁCONY BURAK CUKROWY:

Gość HAMAK
NIEDOKSZTAŁCONY BURAK CUKROWY: CZYLI PO PROSTU

Gość HAMAK
NIEDOKSZTAŁCONY BURAK CUKROWY: CZYLI PO PROSTU 8542ppp

Gość Ciii
78542ppp--> tepa jestes czy jak??? toz masz opisane jak to cwiczyc i tez ci napisali ze przerw sie nie robi debilna babo Gratuluje zaliczyłeś się do pierwszej trójki konkursu kretynów naszego forum zajmujesz pierwsze miejsce

Gość gulowate dziolchy
po co wy tu piszecie -nie rozumiecie opisow i wkolo sie pytacie zamiast cwiczyc-jak mozna nie rozumiec czegos co jest jasno opisane-to sie wtedy nie dziwcie ze kogos cholera bierze na taki kretynizm

Gość derby7
Hej, mam pytanko nie odnosnie brzucha ale nog moze ktos cos wie to mi pomoze mam grube nogi i chcailbym zrzucic tluszczyk z tych nog az celulit juz widac jak mam cwiczyc i co zeby byly ladne szczuple bez celulitu i jedrne co uzywac jak cwiczyc pomozcie:(:( jak ktos cos wie niech napisze z góry thx:)

Gość isia123
odnośnie grubych nóg - jest pełno ćwiczeń na nogi, w co drugiej gazecie kobiecej, poszukaj również w internecie. Nikt ci tu przecież nie będzie opisywał tych ćwiczeń bo to kompletna strata czasu... no chyba, że ktoś taki się znajdzie. Dodatkowo mogę ci podpowiedzieć co ja robię walcząc z tym cholernym cellulitem. Po każdych intensywnych ćwiczeniach wskakuję pod prysznic, namydlam się jakimkolwiek płynem "pod prysznic" i jak mam pianę, to robię sobie peeling z... UWAGA... ze zwykłej soli kuchennej. Piana po to, aby sól miała się czego trzymać, inaczej spadnie. Sposób niedrogi no i w miarę skuteczny a do tego uodparnia organizm. Powodzenia

Gość marcina*
20/42 w tym 3 dni wypadło niestety. Mój brzuch jest wzmocniony ale nadal na wierzchu mam opone tłuszczu, nie stosuje niestety zadnej diety a dodatkowo rozpoczoł sie miesiąc imprez.... a więc i jedzonka więcej. O dziwo zauważyłam że spodnie stały sie luźniejsze na tyłku i w udach. Ktoś też tak ma??

Gość thepassenger
moze rozciagnely sie??:x

Gość twarda i zacieta
Ja mam za soba 4 tygodnie - czy sa jakies efekty?? nie bardzo, na początku po pierwszych dwoch tygodniach - cos sie ruszylo a teraz stoi :( zostalo 2 tyg, wiec chyba marne szanse na oszalamiajace efekty a cwicze solidnie sie przykladajac - napiecia po 2-3 sekundy i bez zadnych przerw na pewno mięsnie się wzmocnily ale to na wierzchu je zakrywa ciagle jest :)) po swoim doswiadczeniu moge stwierdzic ze po hula byly lepsze efekty po miesiacu - 4 cm spadlo :)) chyba musze do niego wrocic :)

Gość agaTKA22
jestem po 1 dniu :) jak na razie nic mnie nie boli!!! Czy to normalne?? Czy na ból brzucha mam zaczekc chwile??

Gość śmieszna
witam mam duży problem - nie daję rady z tymi ćwiczeniami tzn... nie ma mowy o położeniu nóg na prosto na podłodze po zgięciu ich obu, bo jak próbuje zgiąć ponownie to po prostu siadam (plecy odrywają się od podłogi... a już wogóle nie ma co mówić o jednoczesnym podnieseniu prostych nóg i rąk, jak w ostatnim ćw ... co mi radzicie? może najpierw poćwiczyć tradycyjne brzuszki żeby wzmocnić mięśnie? czy ktoś miał/ma taki problem?

ja mam wrażenie, że mój brzuch jest większy niż był przed zaczęciem ćwiczeń. Jestem przy 5 dniu, ale wcześniej robiłam brzuszki... Czy któraś z was miała tak samo ??