Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu_lilu

aerobiczna 6 Weidera - idealny brzuch!

Polecane posty

Gość isia123
no nudne są jak cholera... zwłaszcza te 2 pierwsze, to przy nich najbardziej boli mnie szyja i podbródek, ale robie!! dziś przede mną 19 dzień Do Radzia: na Twoim miejscu na pewno bym nie zaczynała na od początku tylko robiła dalej najwyżej o ten jeden dzień dłużej...

Gość Radzio
Wczoraj też nie robiłem, więc to już 2 dni przerwy, ale powiem wam że efekty miałem dzisiaj rano jak wstawałem kaloryferek był bardzo zarysowany :) Szkoda, że opuściłem te 2 dni... Dzisiaj zaczynam od nowa bo wyniki są zawaliste :)

Gość isia123
No waśnie Radziu Wydaje mi się, że efekty najbardziej widać gdy brzuch sobie odpocznie a nie w trakcie ćwiczeń gdy jest nico opuchnięty. Dlatego ja nie przerywam (mimo, że jestem przeziębiona i czuję się tak sobie) dziś przede mną 20 dzień, mam nadzieję że wytrwam do końca!

Gość Radzio
Po raz kolejny pierwszy dzień za mną yeah :) Zobacz czy będą wyniki teraz jest tak: 16 lat 65kg/178 zobacze jak będzie :)

Gość mikro
Chciałabym zacząć ćwiczyć tą 6W ale nie mam motywcji. Czy to na serio działa?

Gość spinny
poczytaj sobie wcześniejsze wypowiedzi ;D

Gość mikro
uwierz że za dużo już czytałam

Gość derby7
Heja a czy u kogos z was widac taki pożadny kaloryferk ja po 25 dniach wysiadlem takich dzuych efektów nie bylo taki delikatny zarys jest ale przrwealem bo starnie nudne to i monotonne a przy 18 powtorzneiach to juz sie nie chce:/

Gość Oliwier
Hej wszystkim.Podejście nr. 3 dzien pierwszy Co zrobić aby wtrwac do końca??

Gość isia123
derby7 No to sobie wstaniesz z łóżka po 2 dniach, brzuszek Ci odpocznie i dopiero wtedy zobaczysz nieco większe efekty i... będziesz żałował, że przerwałeś. Nudne, to prawda, ale skuteczne! mam za sobą 21 dzień i się nie poddaję

Gość derby7
isia123 nom ja juz z tydzien nie ciwcze i nic takich duzcyh efektów nie zauwayzlem wcale minimalnie troszeczke ale zeby tak duzo to nie

Gość spinny
moze niedokladnie wykonujesz cwiczenia.. ;>

Gość Radzio
Ja dzisiaj skończyłem 3 dzień ;) nie chce mi sie robić bo lato uderza do głowy, ale warto:)

Gość spinny
ej wlasnie dzisiaj zrobilam 14 dzien a efekty nie sa jakies powalające :(

Gość spinny
ej wlasnie dzisiaj zrobilam 14 dzien a efekty nie sa jakies powalające :(

Gość Radzio
Bo się nie przykładasz ja po 6 dniach miałem widoczny kaloryfer:)

Gość isia123
Ja tam nie walczę o kaloryfer, ale o nieco mniejsze "gabaryty" Zaczęłam 1 maja aby było łatwiej liczyć. Niestety dziś w 22 dniu wymiękłam... nie miałam kiedy:(( Ale jutro "jadę" dalej, nie od początku tylko po prostu o jeden dzień dłużej. Wolę tak niż zaczynać od początku. Dopiero byłaby nuda 6 powtórek podczas gdy 14 to dla mnie "pikuś". Od początku mogę sobie zaczynać po jakimś czasie gdy skończę tę moją pierwszą w życiu 6 Weidera.

Gość spinny
też nie chce mieć kaloryferka tylko taka pionową linię przez środek brzucha ;D fakt..może i się nie przykładam:/ ja zrobilam sobie 1-dniową przerwę po 9 dniu i po 13, bo nie miałam kiedy :/dzisiaj bede robić 15 dzień, bo nie chcę zaczynać od początku..kurde KIEDY BEDA EFEKTY?? :p

Gość czy możecie jeszcze raz
przesłać link do tych ćwiczeń bo ten z pierwszej strony nie wchodzi

Gość spinny
isia 123 widać już efekty u Ciebie? ;>

Gość Radzio
A ja tam koncze moje zmagania bo nie chce mi się robić:)

Gość ..problemik ..
eh .! mam problemm ! duzyy !!!!! za niecale 2 miechy spotykam sie z chlopakiem w egipcie .. .! zanim wyjechal .. 4 miesiace temu wygladalam jak laleczka .!!! ;) ..ale teraz wygladam jak swinia !! bez jaj przytylam ponad 13 kg w 2 miechy ;\ !uff .! kto pomozee .!? musze schudnac ! bylam na tej stronie cool ..niby ale niemoglam znales cwieczen .! .! wez ktos wejdz w te cwiczenia i podaj dokladny link .! please ! .! z gory dzieki !! buziaki .! ;)

Gość spinny
tylko w tym linku ma nie być spacji w słowie "article" bo jak jest to przekierowuje

Gość marcina*
po przeczytaniu tego tematu postanowiłam spróbować. Mam strasznie otłuszczona i naciągnięta skóre brzucha po dwóch ciążach. moim problemem jest własnie brzuch i wogóle cala opona. Dziś dzień 8 i dwa kg mniej. Moze nie do końca przetrzymuje te 3 sekundy, ale chyba nawet bez tego to działa. Po pierwszych dniach miałam straszne zakwasy, mimo że wczesniej robiłam systematycznie brzuszki. Teraz juz mnie nie boli ale końcówka 3 serii jest juz dla mnie męcząca. Nie wiem czy wytrzymam 42 dni, ale na razie jest ok. i oby tak dalej. Te cwiczenia to nie tylko dobry trening ciała ale i silnej woli. A najważniejsze to że siostra zauwazyła że mój brzuch robi sie bardziej płaski. Jeszcze żeby sie tak zmusic i pośladki wymodelować......

Gość isia 123
spinny isia 123 widać już efekty u Ciebie? ;> Noooo! I to jakie! Nie tylko płaski brzuch ale i smuklejsze uda, ramiona... i to bez jakieś tam specjalnej diety!

Gość spinny
a ile wazylas przed rozpoczeciem "6" i przy jakim wzroscie? ;> i jak jest teraz ?:>

Gość isia123
do Spinny: Mam 34 lata wzrost 168, 6 lat temu urodziłam synka … ojej ale mojej obecnej wagi nie podam. Dzięki 6 W na razie straciłam jakieś 3 kilo. Staram się nie ważyć codziennie, aby się nie zniechęcić, bo wiem że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz, są za to mniejsze ;-)) U mnie ciąża i siedzący tryb życia zrobiły swoje…. średnio 9 godzin w pracy przed komputerem, więc teraz cieszy mnie to, że spodnie na mnie wiszą, albo jak widzę się w lustrze czy odbiciu okna wystawy sklepowej to nie mogę uwierzyć, ze mam tak chude rączki i nóżki i płaski brzuch no i czuję się taka lekka. Może dlatego wszędzie schodzi mi tak tłuszcz równomiernie (nie tylko na brzuchu) bo ćwiczę w specjalnym ceratowym dresie, który zakupiłam sobie na ebayu (sauna Anzug) i podczas ćwiczeń ciekną ze mnie siódme poty… Wcześniej owijałam się folią… Co do pionowej kreski…. Hmm… ja na razie walczę z dwiema poziomymi, skutkiem ubocznym tzw. (byłych) oponek. Lepiej robić cokolwiek niż nie robić nic, usiąść i płakać… no i tyć.