Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu_lilu

aerobiczna 6 Weidera - idealny brzuch!

Polecane posty

Gość isia 123
"śmieszna" to rób ze zgiętymi nogami. Ja też na początku próbowałam z prostymi to myślałam, że mi oczy wyjdą na wierzch a kręgosłup pęknie w pół. "negrinhe" to normalne bo Ci brzuszek nieco spuchł i nie zdziw się jak staniesz na wagę... Na początku to normalne, że na pozór efekt odwrotny, nie zniechęcaj się...

ufff.... pocieszyłaś mnie :) dzięki ale mam jeszcze jedno pytanie... kiedy \"objawy\" ustąpią ?

Gość isia123
"negrinhe" jakieś 2-3 dni po rzetelnym skończeniu całej (42 dni) A6W

Gość śmieszna
"isia" wybawco i pocieszycielko :) wielki buzior ... a przede mną daleka droga

Gość apsik199
ja robie 9 dzien i nic nie widze :/ brzuch mnie boli w trakcie robienia i chile po, a potem nic.

Gość thepassenger
ja tam wole sie napic browarke:]

uhhh... 42 dni... ale mam nadzieję, że warto :) już następny dzień za mną. na początku bardzo wszystko bolało, krzyż boki, brzuch, gdzieś po 2 dniu a po 4 jakby ręką odjął. Tylko chwilkę boli po ćwiczeniach. Trzymam za was i za siebie kciuki ;) Dzięki Isia :)

Gość isia123
negrinhe warto!!!! Ja jestem w 33 dniu, powinnam być w 37 ale... a to chora, a to okres, a to coś tam... Wydaje mi się, że A6W w 42 dni non stop jest dla ludzi którzy na prawdę nie mają nic innego do roboty. Dziewczyny! dziś zauważyłam ową tajemniczą pionową krechę! Wczoraj wlazłam w spodnie, które kupiłam dwa lata temu za małe, bo nie było większych rozmiarów, a one tak mi się podobały. Kupiłam je z premedytacją, że może kiedyś schudnę... udało się POWODZENIA

Ja jestem już po 4 dniach!! (ehehe już, jeszcze tylko 38) Brzuch mam nadal duzo, ale juz nie taki sflaczały!! Mam pytanie jakie długie przewy maja być po kazdej serii???

Dopiero dziś odkryłam jak na prawdę mają wyglądać te ćwiczenia... wcześniej miałam troszkę za wysoko nogi i było lżej, nie czułam takiego napięcia mięśni... czy to znaczy, że tamte dni poszły na marne ? czułam ból mięśni, miałam zakwasy i bolało po. Ale nie wiem czy mam kontynuować ? czy cofnąć się o kilka dni ? czy jeżeli dalej będę kontynuować to będzie efekt ? jestem przy 7 dniu.

Gość mrowkojadka
Ja cwicze juz 26 dzien i nie zamierzam przestawac ;) efekty sa baardzo zadowalajace... zaczelam cwiczyc glownie zeby wzmocnic miesnie zeby ulatwic sobie treningi a ze przy okazji robi sie juz kaloryferek to nie narzekam, przed wakacjami to idealne cwiczenie dla mnie :) no tylko ze do tego trzba samozaparcia ale togo akurat nei brakuje gdy widzisz coraz lepsze efekty..

Gość isia123
a jutro przede mną ostatni 42 dzień a6w!!!! Powinnam skończyć o wiele wcześniej bo zaczęłam 1 maja 2007 ale było parę jednodniowych poślizgów... Dziewczyny, bywa ciężko ale warto!!! Czasem niemal płakałam z bólu, wręcz nienawidziłam tych monotonnych ćwiczeń ale z uporem maniaka robiłam dalej. Pojutrze chyba będzie mi czegoś brakować w rozkładzie dnia i podejrzewam że za parę dni wrócę do tych nudnych brzuszków, no może nie po 24 powtórzenia ale na przykład po 12... co parę dni aby podtrzymać efekt Pozdrawiam i życzę wytrwania Isia

Gość isia123
tylko ze w "szukaj" trzeba w pisać a6w i pierwsza odpowiedź

Gość marcina*
jestem na ok. 30 dniu, kilka niestety mi wypadło i troche sie pogubiłam, więc zaczełam od dnia na którym skończyłam. 6 rzeczywiscie działa, widze to po mojej oponie na brzuchu i po luźniejszych ubraniach. Polecam.

Gość emilka007
cześć dziewczyny :) nie wiem jak wy to wytrzymujecie... ja dzisiaj ćwiczyłam 1. dzień i brzuch mnie boli strasznie... :( ale jak mówicie ze efekty widać tak szybko to chyba będę kontynuować ćwiczenia :) trzymajcie kciuki :D pozdrawiam.

Gość isia123
emilka007 dla mnie najgorsze były 3 pierwsze dni miałam straszne zakwasy i chciałam nawet zrezygnować.... ale jak zauważyłam efekty robiłam dalej a6w Dla pocieszenia: w miarę jak wzmacniają się mięśnie jest coraz łatwiej, właśnie dlatego Weider dorzucił coraz więcej powtórzeń. Pozdrawiam

Gość Oliwier
Witam wszystkich dzisiaj u mnie 3 dzień.Jakoś poszło. Czy ktoś też jest na podobnym etapie? Niech pisze będzie raźniej. Przy jakkiej muzyce ćwiczycie,Jaki kawałek polecacie żeby mięć tzw"powera"?? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Wytrwałośćiiiiiii !!!!

Gość po jkiam czasie widac efekty
jestem dosc wysporotwana, biegam i plywam, ale oponka na brzuszku jakos nie chce spasc dzis 3 dzien 6 weidera- na razie spoko tylko pot ze mnie splywa jak koncze druga serie chcialam sie spytac po jakim czasie widac piekniejszy brzusio?? czy koniecznie trzeba sie tez odchudzic zeby bylo widac weiderkowe miesnie?

Gość y aha
ja sie nie odchudzalam a efakty były jakos po 15 dniu..:)

Gość Oliwier
Widzę że formę na lato juz wszyscy zrobili.No cóż pozosało mi samemu ćwiczyć.Dzisiaaj dzień 9.Małe zwątpienie/Ale już przeszło i zaraz zaczynam .

Gość besteto
hej Oliwier, nie będziesz sam :) ja już szukam motywacji od prawie miesiąca i wydaje mi się że w końcu ją znalazłam. Najwyższy czas zacząć aby w na sierpień wyglądać jakoś normalnie. za pierwszym razem skończyłam a6w gdzieś na 30 dniu, więc świadomość o tych "męczarniach" jakoś mnie rozwalała razem będzie raźniej no i mam nadzieję że będziesz mnie trochę motywował :)

Gość Oliwier
Oczywiście Besteto. Możesz na mnie liczyć.. Więc sie nie zastanawiaj tylko do dzieła..Lipiec juz na karku.Wypady nad wode . plaża czekają na Ciebie:)

Gość isia123
"BARY MI SIę POSZERZAJą " co za bzdura, ciekawe od czego???

Gość Oliwier
"bary się poszerzają" To złudzenie po prostu.Jesli taalia Ci maleje to robi Ci sie widok tzw ' moytylka.Bary pzostaja takie ale w stosunku do tali robi sie większa róznica

Gość Oliwier
Dzisiaj dzięń 10.Efekty widoczne na razie w górnej cześci.Najwyzsza pora chyba zacząc biegać aby trochę pomóć dolnym partiom mięśni. POwodzonka.. Besteto ;) Jak Ci idzie?

Gość ćwiczący
Mam za sobą już 19 dni tego treningu. Efekty widać lecz proszę się nie czarować iż bez drakońskiej diety uda się coś zdziałać tymi ćwiczeniami.

Gość *kwiatuuszek*
dzis minął dzień 18, zastanawiam sie czy dobrze wykonuje Cwiczenia.. czy gdy zastygam na te 3sek musze mieć maksymalnie napięte całe ciało? czy wystarczy ze utrzymam sie w takiej pozycji przez te 3 sek? w tej pozycji mięsnie sa napręzone przeciez tez bo podtrzymuja? jak to jest podpowiedzcie.. aaa póki co obserwuje u mnie zarys ,rzeźbe ładnego brzuszka ale mój brzuszek nie zniknął