Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie krew mnie zalewa

Tak się zdenerwowałam!! Co my możemy zrobić żeby oni nie zabijali tych zwierząt!

Polecane posty

Gość normalnie krew mnie zalewa

http://wiadomosci.onet.pl/4547,8,0,pokaz.html Co my możemy zrobić ?? Po co oni to robią ????? :( Naprawdę swiat powinien jednak zginąć, bo człowiek wcale nie zasługuje by na nim żyć :( Bóg źle zrobił że nas stworzył :(

Gość babyyy
bardzo to przykre że my ludzie nie mamy szacunku dla swoich małych braci bez których napewno nasz gatunek przestałby istnieć. wkurzam się w jaki sposób traktuje się zwierzęta prawo powinno zacząć je bronić.wiadomo że ludzie będą jeśc mieso ale niech to biedne zwierzę ma godną śmierć. nie możemy zbawić wszystkich isot ale jeśli każdy kto ma dobre serce pomoże to w sumie ile istnień uratujemy.ja rok temu z moim chłopakiem uratowaliśmy konia który miał iść na rzeź.zadzwoniłam do fundacji pegasus i ona odkupiła Panamkę od rolnika który chciał ją sprzwedać do ubojni.w tym roku 1% mojego podatku powędruje do pegasusa albo innej fundacji pomagającej zwierzakom.sama mam dwa psy jeden ze schroniska drugi to już dziadziuś ma 14 lat.pozdrawiam wszystkich dla których los zwierząt nie jest obojętny.