Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manilka lilka

Cienie do powiek - poleccie jakies.

Polecane posty

Gość manilka lilka

Nie mam specjalnie doswiadczenia, jesli chodzi o cienie... Glownie interesuje mnie ich trwalosc na powiece....latwosc aplikacji itp...

INGLOT.....AVON...... najlepiej mieć wczesniej powieki przypudrowane lub pokremowane to sie lepiej trzyaja.......albo pomalowane kredką w odpowiednim kolorze....

Gość na pokremowanej
powiece cienioe sie szybko zbijaja w rowki. Aby dluzj sie trzymaly nalezy nalozyc fluid i troche przypudrowac powieki:)

Ja wypróbowałam już mnóstwo cieni.Moi faworyci to Inglot Sprint--to cień w kamieniu,i Bell Mousse-w kremie-piance.Oba swietne.Ten w kremie jest bardzo trwały,zastyga na powiece i trzyma się cały dzień.Można go śmiało nakładać palcem,ja to robię pędzelkiem,bo mam długie paznokcie:) Podaję linki do tych cieni http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=2439 http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6309

Gość manilka lilka
dziekuje...interesuje mni etrwalosc, bez koniecznosci nakladania podkladow i tp....nie cierpie "ciezkiego" oka...

te cienie sa zarąbiste,kończe juz drugie pudeło(oczywiscie nie takie duże) Jednak nie polecam tej formy zakupu bo skąd masz pewnośc ze wszystkie nie sa rozsypane.Taka paleta w mojej drogerii kosztuje dokładnie 36 zł,wieu uważam ze cena w porónaniu do allegro nie wygórowana a i masz pewnośc ze sa całe.Trzymaja sie swietnie na powiece ,konsystencja swietna,fajnie sie je nakłada bo są miękkie.Polecam z tej fimy kredki kosmetyczne do powiek,koszt 4 zł a efekt murowany. Pozdrawiam

Gość domi86
ja polecam Boujois, zwlaszcza te 3 kolory brazu...

Gość czyli ze zarabiste sa
cienie miss rose? bo na allegro duzo jest firmy ruby rose. a to chyba co innego?

polecam loreal color appeal trio pro stars- i nawet niekoniecznie trzeba sie sugerowac kolorem oczu jaki podaja, bo np do brazowych prawie kazdy odcien pasuje. cienie sa dobrej jakosci, nie roluja sie, dlugo sie trzymaja. polecam tez revlon 24h -poczworne, nawet lepsze niz loreala. budowa oczodolu ma bardzo duzy wplyw na trzymanie sie cieni, jesli ktos ma powieke ruchoma przykryta czesciowo skora spod luku brwiowego to zawsze cienie beda sie trzymac krocej, w takim przypadku najlepiej uzywac bazy pod makijaz lub przynajmniej pudrowac powieke przed nakladaniem cienia. dobrze jest nakladac cien pedzelkiem, bo wtedy nabiera sie go mniej niz na pacynke i ewentualny nadmiar nie zbiera sie w zalamaniu powieki.

Gość ja mam ruby rose i polecam
Mam już 3 palety 72 cieni i kupie następne :-) Mam manie na punkcie cieni :-) są tanie,mają małe drobinki świecące w słońcu i są trwałe. Polecam bo warto

Gość o kurcze no faktycznie
nie wiedzialam nawet ze tak mam! mam tak schowana powieke, ze faktycznie jak sie pomaluje to nic nie widac! wszystko sie chowa! zostaje widoczne nad samymi rzęsami tylko! i ja sie dziwiłam, ze mi sie cienie nie trzymaja...ja wezme brwi do gory to jest ok. czy sa ludzie co maja cala powieke na wierzchu?

Gość gosiazz
LANCOME!!!!!!! Polecam rewelacja cena nie najniższa ale naprawdę super się trzymają pozdrr:)