Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzarusia174

Beta-karoten ... takie same dzialanie??

Polecane posty

witam ... mam pytanie odnosnie beta karotenu ... idac do apteki myslalam ze kazdy jest taki sam a teraz wyczytuje ze chyba nie chociaz nei weim ... kupilam beta karoten plus E bo taki mi dala babeczka w aptece ... pozniej w ulotce nic nie wyczytalam o dzialaniu korzytsnym w solarium ale za to na stronie producenta sie okazalo ze jest jeszcze beta karoten forte i ta bylo wspomniane o solarium tak wiec czy w koncu sie roznia czy jest jedno i to samo ??? bo juz sie podlamalam ze znowu cos zle kupilam :(

Poprostu kupiłas słaby beta karoten :) zobacz ile zawiera mg w 1 tabletce ja miałam 10 mg czyli duzo,i łykałam 1 dziennie.. ty pewnie masz 2-5 mg wiec bedziesz musiała brać conajmniej 2 razy dziennie.Jak bedziesz kupowac patrz jaka jest zawartość tego beta karotenu ;) ale trzeba uważac zeby nie przedawkować bo co za duzo to nie zdrowo :):P

czyli jednak znowu cos zle kupilam :/ ... ale stwierdzilam ze bede brac dwie przez pierwszy tyzien a pozniej po jednej ... mam nadzieje ze to wystarczy :(0

Gość AnKKKa
CO jeszcze chchesz wiedziec chyba ci wszytko wyjaśniła poprzednia odpowiedz