Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poul

Kucze siedze w pracy i strasznie mnie wziela ochota na seks naprawde

Polecane posty

Gość a ja siedze w pracy
he he to nie takie proste jak myślisz wróce z pracy do domu i nic on bedzie w swoim domu , ja w swoim jakie to życie pokrecone :(

Gość Poul
Nie no Napalona dziewczynko chyba nie jest tak zle z reszta to tylko mnie tak ochota wziela moze inni nie maja czasu,mozliwosci. Wiem jedno,ze ja juz nie moge sie na niczym kompletnie skupic

Gość siedzę w domu
a mój jak wróci do tego samego domu to też nic ........ i tak to juz trwa bleeeee

Gość do poul
wyjdź do kibla i zwal konia:O

Gość Poul
Napalona i Siedze w domu kurcze takie fajne dziewczyny a tak sie marnuja. Moze tak jak mowi Napalona zachcecic go czyms,moze kapiel,chociaz moze cos innego lubi wiesz rozni my jestesmy.

Gość siedzę w domu
o mnie mówisz? napalona

Gość siedzę w domu
no spoko :-D

sorry siedze w domu - brak seksu juz chyba mi na glowke pada:P pisalam do a ja siedze w pracy, ale do Ciebie w sumie tez pasuje:) mozesz jakos zachecic swojego meza:) jakas nowa sexy bielizna, striptiz :)

Gość Poul
Chyba cos w tym jest,ze my faceci nie doceniamy kobiet. O np zamiast pozmywac naczynia,czy chociazby zrobic obiad aby odciazyc kobiety to wiekszosc facetow siedzi przed Tv i nic nie robia. Ja jakbym mial kobiete to robilbym wszystko,przynajmniej bym sie staral,ab jej pomoc przy codziennych obowiazkach,a jednoczesnie dawal tak potrzebna kobiecie rozkosz z seksu. No wlasnie jakbym mial

ja mialam faceta, mieszkalismy razem jakis czas, bo to tez student byl i wlasciwie w jednym mieszkaniu sie poznalismy:) owszem, pomagal mi, ale inne sprawy sie nie ukladaly... takze to nie do konca tak, ze jak facet pozmywa naczynia, odkurzy dywany i da porcje seksu to juz jest git:P

Gość Poul
Nie no jasne. tylko troche siedziwie,kurcze jest tylu fajnych facetow(wolnych facetow)i zarazem nie mniej fajnych kobiet i jakos nie trafiaja na siebie. Ehh kurcze jaki ten swiat dziwn. A ja caly czas czuje,ze zaraz wybuchne bez seksu

Gość Poul
Tak slysze pukanie do drzwi otwieram i patrze na ciebie masz nie samowite wlosy twoje cialo co raz bardziej pachnie seksem ,widze jak oblizujesz sobie paluszki chyba masz ochote na mojego kociaka. Patrze na ciebie i widze blysk w twoim oku zaproszenie do seksu chcesz pobawic sie twoja myszka calowac obwachiwac mruczec na ciebie chces,zebym cie zaspokoil chcesz tego??

oczywiscie ze tego chce... po to wlasnie przyszlam... bezblędnie odgadujesz moje pragnienia...ale podroczę się trochę z Tobą... nie tak szybko skarbie... kołyszę biodrami w rytm muzyki która pulsuje w naszych głowach...rozwiązuję Ci krawat - rozluźnij sie kochanie...

Gość Poul
Widze kiciu,ze lubisz prowokowac,tanczyc zachecac mnie hmm musze przyznac,ze niezle ci to wychodzi czuje jak ocierasz sie o mnie kladziesz swoje dlonie na moich kolanach i co raz bardziej prowokujesz mnie do dobrania sie do ciebie,ale nic na sile widze,ze rzeczywiscie masz ochote na mnie

Gość jes jes jes
PAUL ILE MASZ LAT? I SKĄD JESTEŚ?

Gość Poul
Oj nie przeszkadzaj (ps mlody jestem 25 lat Warszawa)

uwielbiam prowokowac... sprawiac zeby Twoje klejnoty nie miescily sie juz w wolnej przesterzeni w spodniach... ale pozneij to Ty bedziesz dominowal... teraz siadam Ci na kolanach..rozpuszczam dlugie, ciemne wlosy.. i namietnie caluje w usta...ale tak tylko chwile, zebys pragnal mnie coraz bardziej...Twoje ręce zaciskaja sie na moich piersiach a ja wydaję cichy jęk rozkoszy... jest mi tak dobrze... ale świadomość tego co bedzie dalej... coraz trudniej jest mi prowokowac...

Gość Poul
Twoje cialo jest nie odgadnione raz mam swoje dlonie na twoich piersiach raz widze,ze zanuzasz sie podemna jak tygrysica . Moj czlonek co raz bardziej pulsuje nie mam miejsca juz aby go uchowac przed toba robi sie co raz wiekszy i wiekszy czuje zapach twoich piersi uwielbiam,mietosic jezyczkiem twoje baloniki wspaniale

czuje twoje gorące usta wszedzie.. na szyi..na piersiach..czuje Twoje ręce zanurzające sie we włosach.. ściaskajace sterczące sutki..mhmmmm... kazdy Twoj dotyk przyprawia mnie o coraz wieksze fale rozkoszy...jest mi cudownie.. bierzesz mnie na ręce...kładziesz na biurku...a ja pragne poczuc w ustach... wiesz co...

schodze z tego biurka i calując Twoj cudownie umięsniony tors schodzę coraz nizej... i niezej... jejku jaki on wielki i piekny... biorę go do ust... a Ty drzysz z podniecenia...

Gość to wy nie wiecie
Paul to kobieta hehe

Gość Poul
Czuje sie jak pani i wladca przy tobie czuje jak wsuwasz rece do moich spodni rozpinasz mi rozporek cuje jak moj kociak co raz bardziej pulsuje uwielbiam jak bawisz sie nim wkladasz go do twoich goracych czuje jak ssiesz jest mi nie samowiccie dobrze uwielbiam jak podnosisz wzrok i patrzysz jak sprawiasz mi rozkosz dotykam twoich wlosow sciskam je mocno sa miekkie pachnace czuje,ze masz ochote abym spenetrowal twoja myszke chcesz tego kiciu...

Gość cholera.......................
niektórzy są w pracy i nie mogą sie skupić przez Ciebie Poul !!! :)

caluje twojego penisa..liże jezykiem najczulsze miejsca..ręką pieszcze Twoje kulki... czuje ze Twoj oddech jest coraz szybszy..moj oczywiscie tez... w głowie wszytko mi wiruje... chce doprowadzic to do konca, ale Ty bierzesz mnie na ręce, kladziesz ponownie na biurku i szybkim ruchem zdzierasz ze mnie majteczki...od tego momentu to Ty jesteś Panem tej chwili... czuje Twoj gorący jezyk miedzy udami... czuje jak moja myszka pulsuje..

Gość Poul
Tak uwielbiam cie piescic w ten sposob,zanuzam swoj jezyczek miedzy towje uda obaluje twoje piekne nogi uwielbiam czuc w moich ustach zapach twoich ud. Patrze na ciebie wijesz sie z rozkoszy czuje,ze co raz bardziej pulsujesz wyginasz sie niesamowicie, czuje,ze powoli dochodzisz patrze na twoje wlosy,twoje piekne rece trzymja mnie mocno za wlosy czuje ,ze zaraz dojdziesz chcesz chcesz tego zebym z toba skonczyl oblizal ci cala myszke kiciu chcesz tego bo ja tak co raz bardziej wzdychasz czuje,ze kurczysz sie uwielbiam zapach twoich rak widze,ze jedna reka pomagasz mi dojsc do celu...

cudownie...Twoj jezyk jest tak cudownie zwinny, twoje usta tak miekkie.. chce czuć tą najwieksza rozkosz a jednoczesnie chce zeby to trwało... chce poczuc Cie w sobie.. wejdz we mnie jednym mocnym pchnieciem.. chce poczuc jak mnie wypelniasz..