Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ORIFLAME

Czas na wiosenne zmiany !!

Polecane posty

Czas na wiosenne zmiany... może tak mała samodzielność finansowa ?? A może troszeczkę się rozwinę ?? To Ty decydujesz o sobie i nikt Cię do niczego nie może zmuszać... dlatego Oriflame ceni sobie naturalny wybór !! A tylko teraz dajemy Ci jeszcze lepszą możlowość osobistego rozwoju !! Wpisowe do Oriflame jedynie 1zł + fajne prezenty !! Rejestracja on-line, czyli wypełniasz ankietę przez internet i już zaczynasz, a tę złotówkę doliczymy do Twojego pierwszego zamówienia, o ile je w ogóle zrobisz... bo nikogo do niczego nie zmuszamy... Składasz zamówienia gdy chcesz... i za kwotę jaką chcesz... nie ma minimum zamówień... a np. z opcją zamówienie za pobraniem dostarczamy Twoje zamówienie kurierem do Twojego domu naliczając tylko 2zł opłaty !! Zastanów się, czy nie warto zamawiać kosmetyki 30% taniej nawet jeżeli miałyby to być tylko Twoje kosmetyki !! Dajemy Ci pełne prawo wyboru... wolności i naturalności... http://www.oriflame.hk.pl \"Porozmawiajmy...\" jak możesz zarobić jeszcze więcej ;) Nasz adres mailowy - oriflame@adres.pl lub GG 1339258 !!

Gość już jestem
Ja już jestem :) dziękuję za miły kontakt !!

Gość efef
o jeshu :) super pracka ahahahaaaa