Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzeczny

Kobieta ma dziecko, nie jest gotowa do zwiazku - jak pocieszyc

Polecane posty

Gość sprzeczny

Dziewczyna ma male dziecko, chce zajac sie wychowaniem, jest dla niej najwazniejsze. wkroczyla w zwiazek z facetem ale zaluje tego, on ją kocha, ona chce zerwac i go zrani. ma dlola. Co jej napisac ?

Gość jesli to twoja przyjaciolka
t o badz przy niej bo jesli ona go nie kocha to dobra podjela decyzje i swiadczy o tym ze nie jes egoistka :)

sprzeczny...nie pisz nic...wiesz w swiecie normalnym gdy kobieta ma dziecko z mezczyzna, ktory ja kocha to sie sklada gratulacje... nie pociesza... moze czegos nie zrozumiales... moze ja?...

Gość polarna
sprzeczny, ta sytuacja jest nienormalna... sorry... wiec 1. dziewczyna ma male dziecko 2. odeszla od ojca swego dziecka 3. zwiazala sie z facetem, ktory ja kocha 4. zyje z facetem, ktorego nie kocha i oklamuje go, ze jest inaczej aby go nie zranic 5. chce odejsc od faceta... wiesz sprzeczny gdyby wszystkie zwiazki polegaly na tym, ze sie w zwiazku jest aby drugiej osobie nie zrobic przykrosci to milosc nie mialaby wiekszego sensu... dla mnie dziewczyna jest niezrownowazona i dopoki nie bedzie wiedziala czego chce... to niech robi czego nie chce... a w ogole co ci do tego? chyba nie powiesz, ze sie kochacie.... nie, chyba az tak naiwny nie jestes? -))))

Gość meapple
sprzeczny nie daj sie manipulowac jej. prawda taka ze ona nadal ma zal ze nie dostala zabawki kttora tak chciala faceta ojca dziecka. jest w zwiaku ale nie kocha go, nie kochala go nigdy i wchodzac w zwiazek wiziala o tym. teraz ma dola bo widzi ze ojciec dziecka nie jst o nia zazdrosny ulozyl sobie zycie a ona mniemala ze tym zwiazkiem z nowym szpile mu wsadzic. sprzeczny ona do konca zycia bedzie tak pogrywac i mieszac cie w soje fochy i gry. nie daj sie nie jestes pod jej pantofem nie muisz robic co ona zechce a jak do tej pory tak bylo:)