Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hinulka

Jak zaczac list motywacyjny, jesli wysylam zgloszenie w ciemno?

Polecane posty

Gość hinulka

j/w :)

Gość kolorkowa
ja zaczełam swój ze od jakiegoś czasu poszukuję pracy i gdy znalazłam Państwa ofertę od razu stwoerdziłam, że jest to praca dla mnie...to uniwersalny tekst:-) POwodzenia

Gość hinulka
Chodzi o to, ze ja nie znalazlam zadnej ich oferty, po prostu mam sdres jednej firmy i chce tam wyslac a nuz widelec sie zaintertsuja :)

Gość kolorkowa
no to mozesz napisać ze znalazłaś taka i taka firmę i oferta pracy w wyzej wymienionej firmie (bo wiesz czym się zajmuje, lub jakie sa tam stanowiska pracy) byłaby dla ciewbie odpoiwiednia. Np tak: Od jakiegoś czasu intensywnie poszukuję pracy i gdy (np koleżanka poleciła mi Państwa firmę, albo gdy znalazłam Państwa adres...albo gdy doweidziałam się od....) od razu postanowiłam do Państwa napisać.... Chyba tak może być....tzn taki początek:-)

Gość zmęczona
Szanowni Państwo, pragnę zaprezentować moją osobę jako BLA BLA BLA Swoją karierę zawodową chciałabym kontynuować w rozwijającej się firmie. Oferuję swoje doświadczenie, wiedzę i kreatywność. Jestem przekonana, iż moje dotychczasowe doświadczenia, a także umiejętności interpersonalne pozwolą w maksymalnym stopniu zrealizować Państwa cele. Mam nadzieję, iż dalsze moje atuty będę miała okazję zaprezentować na rozmowie rekrutacyjnej. Dziękując za rozważenie mojej kandydatury, Pozostaję z poważaniem,

Gość hinulka
Wlasnie nie wiem jak to BLA BLA ujac :)

Gość zmęczona
Oj... jako eksperta w / od... W czym się specjalizujesz? Potem trochę o swoich dokonaniach i juz :]

Gość malwina85 kofsjufs
z takim problemem dziecko! (nie wiesz jak przedstawic swoja osobe!) powinnas skladac podanie o prace do McDonaldu!!!!

Gość hinulka
malwina85 kofsjufs Nie intersuja mnie odpowiedzi kogos kto nie potrafi czytac ze zrozumieniem!!! LIst juz dawno mam napisany, pytam o to poerwsze zdanie-po to chyba jest forum by wymieniac sie doswiadczeniami i sobie pomagac!!!!

Gość a ja......
zmeczona ma dobra propozycję