Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on nie chce

moj facet nie chce sie zgodzic na moja operacje

Polecane posty

Gość on nie chce

maly biust zawsze byl moim wielkim kompleksem. i juz od dawna marzylam o operacji. nie jest jednak latwo, bo moj chlopak nie chce sie na to zgodzic. probowalam z nim o tym rozmawiac jednak do niego nic nie dociera. uwaza, ze stane sie przez to pusta i prozna a on bedzie sie za mnie tylko wstydzil. powiedzial, ze jesli to zrobie to nie bedziemy juz razem. :( czy operacja jest czyms zlym - skoro nie moge sie z tym pogodzic? co mam zrobic? jakich argumentow uzyc?

Gość kiwaczek
współczuje bo wiem co czujesz. po prostu będzie o ciebie zazdrosny a poza tym mysli że przeobrazisz sie w pamelę i będziesz nosiła cycki na wierzchu non stop. za przeproszeniem głupek z niego

Gość facet 28
a może po prostu kocha ją niezależnie od rozmiaru miseczki ? To takie trudne do zrozumieni ? :o

Gość kiwaczek
bzdura! jesli ona cierpi z tego powodu a on ją kocha to będzie kochał nadal a ona będzie szczesliwsz! takie trudne do wydedukowania?

Gość syrennunia
Kwaczek popieram !!!!!

Gość on nie chce
wlasnie racja! chyba glownie przemawia przez niego zazdrosc :( tlumaczylam, ze nie zalezy mi na ekstremalnych, duzych rozmiarach i pilkowatym ksztalcie. mysle o srednim i lezkowatym- zeby wygladal jak najbardziej naturalnie - bo to ma byc dla mnie, ja chce sie z tym dobrze czuc i nie zaprzatac tym sobie juz wiecej glowy. on sie zapiera, twierdzi, ze to nie o to chodzi - mowi, ze poprostu nie chce zebym miala cos sztucznego. moze jesli zaczne o tym czesciej mowic to zrozumie, ze jest to dla mnie wazne i chce zrobic to dla siebie a nie dla innych facetow.

Gość kwikKwik
rzuci cie jak to zrobisz...wiec wybieraj...facet bedzie sei brzydzil silikonu w srodku i slusznie

Gość olaa29
Niestety sztuczne cycki rzadko wygladaja jak naturalne i wiekszosc facetow woli naturalne male cycki niz duze i sztuczne. Generalnie faceci nie lubia takich rzeczy jak tipsy, sztuczne rzesy, peruki itp. I nic w tym dziwnego. Poza tym to chyba dobrze ze podobasz mu sie z malym biustem, gorzej by bylo jakby to on cie namawial na operacje.

Moja dziwucha tez ma maly biust, ale mnie by to nie przeszkadzalo jezeli by sobie chciala powiekszyc bo to jej cialo i decyzje powinna sama podjac. A moze chodzi mu o kase, bo ile to kosztuje????????

Gość on nie chce
wiesz - mozliwe ze nie lubia - widze to chyba po swoim- moze nie lubi a moze poprostu sie boi- problem w tym, ze ja chce. Pan zla rada----> operacje sama sobie zafunduje - wiec to nie kwestia pieniedzy :(

Gość popieram faceta
tez bym sie nie zgodzila,zeby moj sobie wszczepil naprzklad jakis wspomagacz przez proznosc. Facet zdrowo i normalnie mysli

Gość malinowa1234
A dlaczego wlasciwie Ty chcesz ??? Urodzilas juz dziecko ? Chcesz miec dzieci ? Przemyslalas wszystkie plusy i minusy ??? To wbrew pozorom jest operacja. A co do faceta to jesli jest madry to zrozumie, a jesli nie to po co Ci facet ktory nie uszanuje Twojego wyboru ? Szczerze mowiac jesli mi ktos by powiedzial, ze jesli cos zrobie to On odchodzi to w tym samym dniu bym sie z nim rozstala. To jest Twoje cialo i Twoj wybor. Ale moim skromnym zdaniem z operacja poczekaj az urodzisz bo zupelnie niepotrzebnie bedziesz musiala poprawiac piersi po ciazy.

Gość ju-wa
Ja uwazam ,ze jezeli tego bardzo pragniesz i piersi sa Twoim wielkim problemem to warto jest powiekszyc a Twoj facet moze sie bac o Twoje zdrowie ale szantaz jak sobie powiekszysz piersi to Cie zostawie to poprostu jest smieszne -jezeli kocha naprawde to nie wazne jaki ten biust bedzie czy powiekszony czy nie bedzie to akceptowa, jezeli nie zrobisz tego tylko przez niego to mozesz miec kiedys do niego o to pretensje. Powiekszenie jest powazna decyzj wiec musicie to najlepiej razem jeszcze raz przemyslec bo implanty nie sa wieczne trzeba je bedzie kiedys wymienic lub calkowicie usunac. Ja jestem nie cale dwa miesiace po powiekszeniu i jestem szczesliwa moj facet tez byl przeciwny ale zrozumial ze jest do dla mnie bardzo wazne i nie robie to dla nikogo innego ale dla siebie. Nie zgodze sie z tym ze biust po op zawsze jest nie naturalny bo jezeli operacja jest dobrze wykonana implanty dobrze dobrane i chirurg ma umiejetnosci to i biust wyglada naturalnie ja taki mam nie sa to pilki doczepione do ciala ktore nie wiadoma skad wyrastaja ale noromalne ladne pelne piersi nie jeden facet by sie nie zorientowal dotykajac ze to silikon ja mam wkladki pod miesniem i niczego nie wyczowam w nich zadnych stwardnien nie marszcza mi sie implanty i nic mi sie nie odznacza, piersi sa miekkie wygladaja jak naturalne jedrne( ksztalt i miekkasc) zaleza od wkladek. Zaluje ze juz wczesniej nie zdecydowalam sie na powiekszenie cycuszkow .

Gość A co to do cholery jakaś

Gość A co to do cholery jakaś

Gość jakiś problem

Gość kon by się uśmiał
tez mam mały biust i myślałam o powiększeniu..........przeszło mi nie mam ochoty cierpieć,jestem taka jaką mnie Bóg stworzył.......eh mógłby inaczej,no ale cóż... Powiększenie biustu wiąze się z wieloma problemami:( Twój facet nie chce...........a czy z nim będziesz do końca wiązesz z nim jakąś przyszłość?

Gość on nie chce
chce poniewaz bardzo to mi przeszkadza, mysle o tym codzinnie, doslownie nie moge na siebie patrzec:( nie urodzilam jeszcze dziecka ale oczywiscie chce je kiedys miec. zdaje sobie sprawe z tego, ze to operacja, ze sa zagrozenia i minusy. chce pojsc do dobrego lekarza, zeby dowiedziec sie o wszystkim dokladniej - a nie tylko z internetu i od innych ososb. moze kiedy razem z lekarzem rozpatrze wszystkie zagrozenia- to nie wykluczone, ze zmienie zdanie. jednak teraz bardzo tego chce. co do faceta - sluszna uwaga-jednak ja go tez kocham- i wydaje mi sie, ze mowi tak ze strachu i zazdrosci:(. oczywiscie-wiaze z nim przyszlosc - inaczej nawet bym z nim nie byla, dlatego zalezy mi na jego zdaniu.

A moze poczekaj z tym zanim bedziesz miec dziecko? Wiesz, znam jedna kobiete z mojego bardzo bliskiego otoczenia, ktora tak zrobila i jest bardzo zadowolona. Zalatwilabys dwie pieczenie przy jednym ogniu, bo jak wiadomo piersi po porodzie traca sciut ze swoch mlodzienczych atrybutow a powiekszenie ich dodaloby i wielkosci i jedrnosci..

Gość on nie chce
Murcielago ---> tak to jest bardzo dobry pomysl, zwlaszcza, ze operacje bylaby mozliwa dopiero za jakies 2 lata - no i jestem juz w takim wieku, ze moge o tym myslec realnie. ale wiadomo, ze nie bede na sile wplanowywala dziecka teraz -bo chce sobie cycki powiekszyc a z drugiej strony nie wiem , czt wytrzymam z dlugim czekaniem

Gość ENA 680
Do JU-WA.Proszę podaj mi kilka szczegółów dot zabiegu.Kto wykonywał,ile kosztowł,czy miłaś powiłania?Pozdrawiam Ena

Gość sarah simone
Dziewczyn, zaparszam na forum www.wiekszepiersi.former.pl Naturalne metody powiekszania piersi, kuracje, efekty, zdjecia:::)))

Gość sarah simone
blad: www.wiekszepiersi.forumer.pl a nie "former"::))

Gość buhahahhahaha
naturalne metody nie rozsmieszaj mnie zmarnowałam 3 lata swojego zycia i kupe kasy an kremy kremiki duperele za te kase mogłabym zrobic sobie ze 2 operacje powiekszania piersi u chirurga plastyka załuje zmarnowanego czasu i pieniedzy! dalam sie anbrac dziewczyny nie wierzcie w takie bzdury!

Gość Twarda Kobitka
Co do powieksznia zgadzam sie z innymi to Toja decyzja,mam podoby problem bo tez hce powiekszyc z tym ze operacja tanie sie realn dopiero a rok wiec moj men na razie sie naija moich omyslow.Prawda jest nestety taka ,ze kobiety z malymi pesiami na ulicy nawet nie zauwazy a wiekszy biuscik od razu wpada mu w oko.Mam rozmiar 6 i srednie B ale kiedy pomysle sbie o tych wszystkich wychuzonych gwiazdkach z giga cyckami..a faceci mysla ze to naturalne i sie slinia na wido zdjec.czemu amy sobie odmawiac zabiegow poprawiajacych urode,u nas to tabu w innych krajach kobitki raczej sie przechwalaja ktora sobie zrobila i jaki.wszystko jest dla ludzi

Gość miłośnik sylikonów
Powiem że twój facet to kiep i hipokryta i ma niską samoocenę. Jestem facetem żonatym i myślę że on cię wychowuje decydując w co masz się ubrać ? podświadomie nie pozwala ci ,bo się boi tego podświadomie.Po pierwsze stając sie atrakcyjniejszą równocześnie staniesz się niezależną i możesz sobie znaleźć kogoś innego .dwa boi się opini swojego towarzycha . trzy a co będzie gdy pójdziecie na plażę { nie mówiąc że ci nie pozwoli nawet stringów założyć } ale kiedyś przyjżyj się jego minie gdy zobaczy laskę z takim biustem.w polsce przyjęło się że sylikony mogą mieć tylko panie z rozkładówek i te co uprawiają sex i sprawienie takiego biustu jest niemoralne i pewnym rodzajem grzechu społecznego wśród naszego społeczeństwa. Jeżeli tylko znajdę fundusze to zafunduję mojej żonie sylikonki jakie tylko sobie zarzyczy {a chce}A co do miłości o której się tu mówi - to nie kochanie ale wyrachowanie.

Gość zgadzam sie
Ja jestem kobieta i powiekszenie piersi mam juz za soba ,zgadzam sie zupelnosci z wielbicielem silikonow.

Gość wielbicielu
wszystkie panie z rozkladowek maja biusty poprawiane komputerowo wiem cos o tym!

Gość do milosnika
dlaczego uwazasz, ze kobieta po powiekszeniu piersi staje sie niezalezna? operacja nie zmienia calego zycia,

Gość wielbiciel sylikonów
Pisząc " niezależna " nie miałem na myśli ekonomi ale życie z chłopakiem czy mężem ,a przykład macie z programu "chcę być piękna " chodź program beznadziejnie zrobiony to w ostanim odcinku było jak dwaj byli mężowie i nażeczony zapałali nagle "miłością" Nie wnikam w to czy była to podpucha ale sam się zastanowiłew nad tym czy bym taką kobietę wtedy opóścił , a ona ma pełne spektrum działania i widać po niej psychiczną i fizyczną odmianę.