Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółka kominiarza

Kiedy się odezwę rozmowa na topiku się zatrzymuje, kto tak ma?

Polecane posty

Oczywiście jaja sobie robię ale kto ma wrażenie, że najpierw na jakimś topiku wypowiedź co minutę a kiedy coś nieistotnego napiszecie ---- cisza---- cisza----cisza--- ;););)

i cisza........

Gość grab...ja nie
filo..coś tam...bo jesteś naszym guru :o

chcesz by tu wszyscy przyszli ? pomóc ci? zaraz będa ataki, złośliwości, wyzwiska itp zaczynamy? "Otórz uwazam ze większość samotnych kobiet to stare panny, których nikt niechce, które sa niekochane:P, albo sa lesbijkami:P" zaraz zobaczysz atak:P.gdzieś był taki podobny temat a jak wiesz temat starych panien i temat moherów to temat drazliwy tutaj. Nie raz był i osoby które były "moherami" były tu bardzo atakowane:( Bo bardzo duzo osób tutaj jest samotnych. Czekamy na ataki? :P

Gość odzywam sie niniejszym
:D a moher jest mi obcy

nie chce żeby sie wszyscy zlatywali, bo prowokatorka ze mnie żadna. NIe chcę też popularnych tematów które sama założyłam ale jak postanawiam z kimś grzecznie powymieniać poglądy to jestem pomijana nie mówiąc olewana ;). Hehehe

i zmarnowałas komuś topik, bo tu nie chodziło o lesbijki czy stare panny! Niesamowita jesteś :)

Gość a ja nie mam moherowego
beretu :(

Gość e tam..
ja tez!! ja tez!! Ale nie rozpaczam z tego powodu :-) nikt (jak dotad) za mnie sie nie podszywal, choc ciagle jade na pomaranczowym, nikt sie ze mna nie klocil i nie obrazal.. sa jakies plusy.

Gość ujtrdf
jeszcze raz f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3214879

Gość e tam..
tak rzadko tu bywam, ze nikt mnie nie kojarzy z poprzednimi wypowiedziami.

A ja tak mam, nie mogłam sie jakoś wkręcić do zadnego istniejącego, więc sobie ałozyłam własy i kurcze ....... jak ja przychodze to akurat nikogo nie ma :(. Cos ze mną nie tak :O ???

no i mam o tyle dobrze ze jak ktos na mnie najeżdza w topickach - to sa one kasowane.:) Nie nalesy wyzywac i obrazą, oraz być chamem . A tacy tu są.

Gość helllllllllga
filomenka ty kórwo:D

no proszę. Chyba jakoś dac się tutaj zapamiętać trzeba chociaż raz kogoś porządnie wkurzyć, dać się obronić kilu osobą i dopiero pod stałym nikiem powoli wrzynać się w kafeteryjne społeczeństwo jako pełnorozpoznawala persona ;)

do\" e tam\": no widzisz, a ja (wierzcie lub nie-ale to czysta prawda)-korzystam tylko z tego jednego nicku....i chyba mnie jednak trochę kojarzą.....