Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KijankA

już dzis - o 20.15 Chcę być piękna

Polecane posty

szykuję frytki i piwo na te okazję :) i zasiadam przed telewizorem - a wy jak? zamierzacie ogladać?

Gość Tuskaaa
a co to z Polski będzie??

Szczerze? Nie zamierzam. Wg mnie program jeste obrzydliwy, nie podobają mi się jego zapowiedzi, uważam że wygląd nie jest AŻ tak ważny jakby wynikało z wypowiedzi kobiet, które zamierzają się zmienić. Nie są wcale takie brzydkie. Rozumiem oczywiście, że mają potrzebę bycia piękniejszą i może to być dla nich problemem jak wyglądają. Ja po prostu nie czuję problemu :) I nie lubię widoku krwi. Może chciałabym sprawdzić za jakiś...hmmm...rok..?..czy rzeczywiście zmiana wyglądu odbiła się pozytywnie na ich życiu.

Dajcie spokój , tłumy desperatek , które wierzą , że nagle sie wszystko odmieni.Narażają się na cierpienie , niepowodzenie- to w końcu sa operacje , a nie wizyta u fryzjera....Przede wszystkim przydałby się chyba psycholog.Nie sadzę , żeby np.powiekszenie bioustu oprawiło moja jakość życia.Nie to jest najważniejsze.z tego wszystkiego tylko korekcja zgryzu jest sensowna .No i fryzura i makijaż. Dziwne , ile kobiet nie chce np. dac sobie usunąc guzka z piersi , łażą z tym latami , a inne bez wahania pozwalaja nat ogromna ingerencję chirurgiczna.

Gość eeeeeee tam...
ja widzialam tylko zapowiedzi i musze przyznac ze mnie troche rozczarowaly... jakies ponure i przygnebiajace, myslalam ze to bedzie program "z jajem", fajnie zrobiony, tak jak te na Canal Club, a tu zapowiada sie kolejna szmira polsatowska...

Gość specjalista od wizerunku
JakośćPierwsza >>>> moze tobie powiekszenie biustu nie poprawiloby jakosci zycia ale twojemu mezczyznie moze tak , nie zachowuj sie egoistycznie i pomysl o nim a nie tylko o sobie :O

Gość a na jakim programie

Zastanawiam się czy te kobiety powiększające sobie piersi, odsysające tłuszcz i robiące liftingi będzie stać na powtórzenie tych zabiegów za kilka lat. Czy straconych kilogramów nie nadrobią w pół roku. Czy pięknie wystrojone w jednym odcinku będą umiały o siebie dbać na co dzień? Przeraża mnie ich desperackie dążenie do jakiegoś ich prototypu piękna. Ja się nawet zastrzyków boję.:o PS Coś mi się wydaje, że korekcja zrgyzu nie jest najlepsza, bo nie jest robiona za pomocą aparatu ortodontycznego w ciągu lat. To raczej jakiś retusz licówkami. Skoro się o zęby nie dbało przez ileś tam lat życia, to i nie będzie się o nie dbało po edycji programu...

Gość vale tudo
Ludzie taki program powstał i cieszyć się będzie dużym powodzeniem tylko dlatego, że my wszyscy pracujemy na jego sukces i na to, że do programu zgłosiło się ponad 100 tys osób. Krytykują go chyba tylko ci co tak naprawde nigdy nie mieli problemów spowodowanych swoim wyglądem. Jak ma się czuć dziewczna która całe życie jest sama, chłopak któremu wszystkie dziewczyny odmawiają, ludzie w których śmieją się w szkole , pracy itp??? Wiem, że dla niektórych życie może być tylko pasmem udręki. Dlatego nie miałbym odwagi nikogo skrytykować tylko dlatego, że chce chociażtroche światła wpuścić do swojego szarego życia.

Skalpelem? Gdzieś tu powinny być granice zdrowego rozsądku. Rozumiem, że korekta nienaturalnie wielkiego nosa czy bardzo odstających uszu ma sens, ale wiara w to, że zmieni to nasze życie jest co najmniej mocno naiwna. To jak z bezzębnymi pijaczkami spod sklepu, którzy twierdzą, że nie mają szczęścia w miłości, bo kobiety lecą na kasę. Halo! Może by tak zacząć zauważać rzeczywiste przyczyny własnych nieszczęść? Amerykańska wersja programu dowodziła niejednokrotnie, że te kobiety były nieprzygotowane do operacji przez psychologa. ten ich psycholog na potrzeby programu to jakaś przykrywka. Ludziom decydującym się na takie zabiegi trzeba tłumaczyć, że licówki trzeba wymieniać i nie wolno gryźć twrdych rzeczy, że silikon w piersiach trzeba wymieniać co kilka lat, że po liftingu za pięć lat pozostaną tylko blizny... To wszystko jest obliczone na chwilowy efekt i zysk. Nie na pomoc ludziom w stanach depresyjnych.

Do vale tudo :) Nie jestem ideałem piękna. W ogóle nie jestem ideałem niczego :D Miałam i mam zastrzeżenia do swojego wyglądu, ale nie usprawiedliwiam wyglądem tego co się dzieje w moim życiu. Jeśli kryterium wyboru partnera ma być wielkość piersi, czy kształt nosa, to ja przepraszam. Myślę inaczej. Nie zamierzam krytykować nikogo, kto chce tym sposobem spróbować poprawić sobie życie. Ale nie mam przekonania, że to się może udać. No i nie lubię widoku krwi.

Gość literka
ile to trwa?bo do 20:30 na zajeciach jestem ;-////

Gość pic na wode fotomontaz......
wszystko zrobione pod publike i dla kasy stacja polsta podpatryujac zagraniczny program chce zdobyc kase i popularnosc na najdurniejszym reality show :)wspolczuje i zal mi tych kobiet jak mozna sie tak ponizac,..:O widac ze to wyrezyserowane jest:)

hmm jak oglądałam wersję zagraniczną to wszystko wydawało się takie czyste, i w ogóle jak patrzę na zapowiedzi wersji olskiej od razu widać ból i cierpienie, te zimne szpitale no masakra od razu mnie wszystko boli jak patrzę a w wersji zagranicznej tak nie było jakoś to zrobili inaczej no cóż nie naraziłabym sie na takie cierpienie i sadzę że kiedyś taka ingerencja w organizm na pewno się odezwie i skutki będą wtedy nieciekawe

frytki już zjedzone mniaam , a piwa jednak nie będę piła bo mnie gardło boli. Jesli chodzi o metemorfozy to podobała mi się taka seria na dwójce - 10 lat mniej w dziesięć dni. Tylko zawsze mnie denerwował lalkarski wizerunek prowadzacej - taka trochę blond barbi. zobaczymy jaka będzie ta polska wersja. ostatnio też w Dzień Dobry TVN pokazali metemorfozę babki z okropnym uzębieniem. Strasznie fajna pania z niej zrobili - naprawdę byłam pod wrażeniem.

Gość pewna kobitka ktora nie potraf
a na jakim kanale bedzie lecialo???

Gość polsacie

przecież one sa ok. wystarczyłby makijż i jakies fajne ciuchy a nie operacje.....

Gość eeeeeee tam...
ludzie to jakis obciach... ogladam ten program i nie wiem o co tu chodzi??? przeciez to normalne kobiety, trzeba je tylko pomalowac i wyslac do fryzjera...

a taa ruda nie chce pokazywać męzowi ciała ale przed cała Polska już nie ma problemu , aha pewno było w kontrakcie

Gość eeeeeee tam...
:-) masz racje kijanka... qrde jakis niskobudzetowy ten program... tvn zrobilby to zupelnie inaczej

Gość eeeeeee tam...
sankowski sobie niezla reklame zrobi... jak chcialam sie do niego dostac rok temu zeby usunac pieprzyk to juz wtedy musialam czekac pol roku na krotki zabieg, a teraz....

Gość asiaaaaaaaa
ogladam i oczom nie wierze!!! przeciez one nie sa brzydkie.Do tego programu zglosilo sie tyle kobiet, na pewno niejedna z wiekszym o wiele problemem niz one.Wielu ludzi boji sie wyjsc z domu ze wzgledu na wyglad, sa po wypadkach,ze znieksztalconymi twarzami,z wadami wrodzonymi itp!!!A oni tu kase wydaja na powiekszenie biustu??ust?? Nie wyobrazam sobie co czuja ci ludzie ogladajac ten program .Porazka.

Gość .........................ala
też uważam że obie nie były takie brzydkie,jak np w innych programach,a co do programu,to nie powinni pokazywać piersi,czy wogóle golizny,w żadnym innym programie nie widziałam że pokazywali

tak sobie pomyślałam o tym Sankowskim. Zwróciłam uwagę jak w programie rozmawia z pacjentką, jak się wypowiada na spokojnie uśmiechnięty, jak poświęca jej tyle uwagi i czasu. A jakbym np. ja szara kobitka z ulicy chciała się z nim umówić na wizytę to pewnie zapisaliby mnie do niego po wielu wielu miesiącach. Traktowałby mnie pewnie po macoszemu, na szybkiego i zapłaciłabym za to ciężkie pieniądze.

myslę ze metamorfoza jest ale głownie za sprawa makijażu .popieram mporawienie zębów i emwentualnie te lekko powiekszone usta ale powiększenie piersi bez sensu- wygladały jak cyborgi. a najlepsze jak trener pouczał Małgosię (która zajmuję się sportem profesjonalnie) jak robić brzuszki. Ale najważniejsze że zyskały pewnosć siebie - życzę im wszystkiego dobrego a zwłaszcza Kasi , która jest przesympatyczna osoba i zasługuje na prawdziwa miłosc. PS. Nie lubie Ewy Minge - taki pudel - ona już miała chyba wszystkie możliwe operacje :( No ale musi się gdzies lansować , podobnie jak Potocka

Gość szkoda zeeeeeeee
ten program okazuje sie totalna klapa :(

Gość ależ ta całe Awa Minge
to po prostu straszy wyglądem! Koszmarny kiczowaty makijaż, koszmarnie sztuczne na czarno farbowane włosy. Wygląda jak kukła. Po prostu okropieństwo! Dziwie się że ktoś kto niby ma takie wyczucie stylu i smaku przy projektowaniu mody nie ma tego wyczucia przy własnym wizerunku.

brakuje mi w tym programie zartu, ikry, żywszej akcji. Program jest trochę zbyt smętny. No i nie zapominajmuy o manipulacji - przed zmiana bohaterki pokazywane sa w dziennym swietle, które podkresla wszytkie niedoskonałosci i zwykle bez makijazu. A na koniec doklejono im sztuczne rzęsy i pokazano z odległosci i w przyglonym swietle , żeby nie widać było jak mocny maja makijaż.