Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wessna

Ile kosztuje poród w prywatnej klinice?

Polecane posty

Gość wessna

nie jestem w ciąży, ani narazie nie zamierzam być, ale chciałabym sie zorientować w cenach porodu w klinice...nasłuchałam sie bardzo duzo złego na temat naszej państwowej służby zdrowia, i woalłabym rodzić"godnie", jak juz przyjdzie na to czas...a nie wiem, czy juz zacząć odkładać kasę, czy jeszcze zaczekać troche:):):) bardzo prosze o info:)

Gość masdziarka
slyszalam ze opieka w czasie ciazy w prywatnej klinice to koszt ok. 7-8 tys. ale nie wiem czy mozna tylko na porod tam isc czy trzeba tam chodzic cala ciaze

Gość wessna
o matko!myślałam, że może ze 4, a tu 8....to strasznie dużo...chyba jak od dzisiaj przestane jeść, to moze za 3 lata zdecyduje sie na dziecko:):):) Pozdrawiam serdecznie:)

Gość wessna
nikt więcej nie wie?moze ktoś ma jakies bardziej optymistyczne informacje:)

Gość Owszem ja mam
w klinice,która nie podpisanej umowy z NFZ k 3 tyś, w klinice,która ma podpisana nic :)

moja przyjaciólka rodziła w prywatnej klinice 3 miesiące temu w zachodniopomorskim.Poród był wodzie zapłąciła za niego 1500zł,mieli swój pokój gdzie wszytsko już było(telefon,tv,łazienka, sofy dla gości itd) za każda dobe spędzoną w tym szpitalu płaciła 400 zł.Dodam że miała też swoją położna ale nie pamiętam ile jej usługi kosztowały że tak powiem

Gość wessna
no to mnie troszke pocieszyłyście, dziewczyny:). Może znajdzie sie jeszcze jakaś obeznana dziewuszka z Krakowa, jakie tutaj są cenniki...jeśli rzeczywiście 1.500 zł, to nie tak dużo, patrząc na komfort jaki ma sie w takim miejscu...

Gość czaczacza
a w Warszawie?

Gość rachella167
Otóż w Krakowie w szpitalu Ujastek (prywatny) nie zapłacisz nic bo ma umowę z NFZ. a jakość usług dokładnie taka jak w szpitalach prywatnych.