Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zatańcz ze mną.

Moje kochane kobiety poradźcie mi..

Polecane posty

..bo mam problem, od lipca 2004 biore tabletki. Logest. Ich cena mnie troche przerasta, ale jakoś daje rade, poza ceną jest okej. Ale teraz mam zamiar, tzn. planuje ;) zmienić, je na tańsze. Ale cholera boję się, że może inne nie będą już tak doskonałe jak logest. I mam wielki dylemat. Zmienić czy nie. Aaa i jeszcze jedno, jak się zmienia tabletki, to nie ma żadnycn powikłań? Wiem, wiem, że ginekolog, by mi doradził, ale ja się zasanawiam czy w ogóle iść.

ja odpowiem:)) biorę tanie tabletki - za 7,50zł Rigevidon ale są to tabletki 2generacji zaś Ty bierzesz 3generacji i dlatego są droższe a poza tym Rigevidon jest refundowany, bo inaczej kosztowałby 14,10. Zmiana tabletki nie powoduje żadnych komplikacji. Niestety są to inne generacje ale działają na tych samych zasadach tj.zaczynasz od pierwszego okresu, potem tygodniowe przerwy.Więc nowe tabletki trzeba tak samo:))Z pierwszym dniem okresu ale moim zdaniem zrobić chociaż miesięczną przerwę. prosz:)

rozumiem, bo sama nie miałam zamiaru płacić 30zł za tabletki :) tylko nie zapomnij iść najpierw do ginekologa hehe w sumie to inaczej nie zmienisz :P