Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agataaaaaaaa

ginekolog też facet?Normalny?

Polecane posty

sex w gabinecie ...hmmmmmmm u mnie by raczej to nie przeszło, bo często widzę jak jakieś bezczelne baby (zazwyczaj starsze panie) włażą do gabinetu, pomimo, że widzą , że ktoś czeka w kolejce i ktoś jest w środku \"bo one tylko z wynikami badań albo po receptę\" mój gin zawsze je wyprasza grzecznie, ale takie się trafiają chociaż wlazłaby jedna z drugą i trafiła na ostry numerek, to może by w przyszłosci się wyleczyła z wpychania bez kolejki gorzej jakby zamarzyła o tym samym:P

Gość a tak wogole
powitanko kolejka myslalam ze juz poszlas sobie gdzies, no ja tez lece na swojego ginia i zapewniam tu nie chodzi o kase, ale o seksik - no i teraz bedzie ty k.... ty d.....

Gość a tak wogole
a wlasnie jak tam po wizycie Kolejka, jakies pikantne teksty?

tym razem żadnych głupich gadek nie było (niestety) wręcz przeciwnie :D pełna kultura :p i sama słodycz miła odmiana, nie powiem, ale czegoś mi brakowało :P mam to szczęście, że za tydzien znowu mam wizytę, więc zobaczymy...

Gość a tak wogole
jeju no u mnie to tak zawsze wszystko jest jednoczesnie, slodycz, kultura, mile slowka + pikantne, znow slodycz i kultura i usmiechy i dotykanie reki i na koniec komplementy i dziekuje

u mnie zazwyczaj też ale ostatnio jakoś dziwnie było - Pan Doktor był raczej milczący i tylko patrzył mi w oczy bez słowa oparł brodę na rękach i tak sie wpatrywał we mnie, a ja w niego a pacjentki czekały w korytarzu no czarodziej bez dwóch zdań :D

Gość a tak wogole
ojeju moze czytal ten topik

buahahhaha :D nie sądzę :D gdyby czytał to sprawiłby sobie taką zawieszkę na klamkę "do not disturb" albo postarał się o klucz chyba miał nienajlepszy dzień albo był zmęczony po prostu

Gość a tak wogole
ja to jestem bardzo ciekawa, czy oni sa ciekawi o czym my myslimy, czy domyslaja sie ze lecimy na nich

Gość a tak wogole
jak widac to ma ze mnie niezly ubaw, mysli sobie nastepna napalona

Gość niesforna bardzo
witam dziewczyny :-) podczytuje sobie wasz topik bo jestem ciekawa jak potocza sie losy Agatki (zreszta mojej imienniczki 🖐️ ) :-) powiem Wam ze ja tez wymiekam przy moim ginku, i zawsze gdy wracam od niego to mam bardzo nieprzyzwoite fantazje na jego temat! najbardziej wiodąca to taka ze robimy to na tym fotelu :-P no masakra, bo ja mam faceta ktorego kocham a tu takie mysli chodza mi po głowie :-O a jak wygladają ci wasi amanci ginkowie? :-P napiszcie... moj ma ciemne włosy , chyba prawie czarne, sniadą cerę, cudne brązowe oczy, 190 wzrostu - tak na oko, powalający usmiech i potrafi strzelac takie minki ze po prostu wymiekam! ma chyba koło 30 - 35 lat - trudno okreslic. Ale sie rozmarzyłam....:-P

Gość niesforna bardzo
czasem gdy do mnie podchodzi , myslę sobie co bym zrobiła, gdyby zaczal mnie dotykać w dwuznaczny sposób :-P i chyba bym się mu nie oparła.... :-O

Gość a tak wogole
oj moj to niech robi co chce jestem jego

spotkaj się z nim. I powiedz mu też o swoim skrępowaniu, że trochę Ci głupio. Przecież zrozumie, każdy ma jakies uczucia, tym bardziej ze wykazał zainteresowanie Toba :) pozwodzenia

Gość fajnie sie czyta
zazroszcze Agatko i powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a mnie ta żona cholera stopuje, bo słyszałam, że strasznie miła kobitka ale nie wiem, co by było gdyby poszedł na całość;) najbardziej mnie wkurza fakt, że nie jestem małolatą, a czuję się przy nim jak licealistka zakochana w nauczycielu tyle, że w liceum nie miałam aż tak dzikich fantazji erotycznych :P

Gość a tak wogole
justyneczka do kogo to napisalas? Kolejka jakbym czytala siebie, no lepiej nie mogłas tego ujac jej gdyby on wiedzial jak ja o nim marze, chociaz ten jeden raz, a potem juz nic, wiem ze byloby warto

Gość do justyneczki
a przeczytalas wszystkie posty?

justyneczka pisała do agatki - nie doczytała do końca widać a my jesteśmy szurnięte baby, które nosi po prostu:D wiesz to nie jest chyba kompleks \"pana doktora\" , bo jestem niewiele od niego mlodsza, też wykształcona, zamożna, podobno niebrzydka, a najzwyczajniej w świecie w y m i ę k a m normalnie jestem dość wyszczekana i zawsze mam coś dowiedzenia, a czasami jak z nim rozmawiam, to jak przygłup jakiś człowiek z lasu:D może to chodzi o to, że nie czuję sie zbyt komfortowo bez majtek :P:D przy fantastycznym facecie i to tak \"nadaremnie\";)

Gość a tak wogole
ja jestem sporo mlodsza od swojego, to znaczy on nie jest stary (40 lat) tylko ja przed 30-stka. czy w majtkach, czy bez majtek to on mi gadu gadu, i najlepiej jak sie nie odzywam, ale jak zaczynam delikatnie z humorem to on jest zadowolony nawet potrafi to wyrazic w ten sposob: jak ja lubie jak ty tak do mnie mowisz, ale jak zaczynam ostrzej to siedzi cicho i robi to co,czyli udaje ze nie slyszy

Gość a tak wogole
miało byc: robi to co ja, czyli udaje ze nie slyszy co mowie

Gość a tak wogole
miało byc: robi to co ja, czyli udaje ze nie slyszy co mowie

Gość a tak wogole
mialam na mysli, te bardziej pikantne slowa, on sobie pozwala na jednej wizycie ja udaje ze jestem glucha, to potem na nastepnej zaczynam ja i on udaje ze jest gluchy

Gość a tak wogole
jeju on komentuje nawet moje ciuchy, ostatnio przyczepil sie do spodni, ze ladne, modne i fajnie w nich wygladam

Gość a tak wogole
nawet paznokcie komentuje i oglada

mój aż taki wylewny nie jest, co najwyżej zauważa fryzurę, że \"włoski ścięłam\" (minimalnie ale zauważył) i na bieliznę zerka zawsze (uśmiecha się pod nosem) ach............ rozmarzyłam się znowu przez ten topik

Gość dewa
:D :D :D Świetnie się was czyta :) mam krótką przerwę na e-maile itp i zajrzałam przy okazji :) Kurcze ja mam mieszane odczucia z różnych powodów. Z jednej strony niby to miłe itd z drugiej sama nie wiem, dziwne jakieś. Facet jest dwa razy starszy ode mnie. Ale b. przystojny. Na początku traktowałam go jak lekarza, ale odkąd zaczął "świrować" sama już nie wiem. I podobnie mam - czuję się przy nim jak zarumieniona licealistka. Wrrrr Na ogół zgrywam niedostępną i wyniosłą ;) Chyba to podziałało, bo przystopował w końcu, ale zanim to nastąpiło działy się dziwne rzeczy. Nawet żel do usg się przysłużył ;) Czasami myślałam, że to moja wyobraźnia mi płata figle, może i tak jest, sama nie wiem. Na razie jestem pogubiona ;)