Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agataaaaaaaa

ginekolog też facet?Normalny?

Polecane posty

Gość a tak wogole
Kolejka ty to tak ladnie piszesz, polskie litery ł, ś, ż liter nie lykasz ja to tak byle jak az mi glupio przy tobie, ze taka fleja jestem

Gość a tak wogole
no do mnie mowi zawsze na ty, ja tez tak mialam mowic, czasami powiem na ty czasami na pan, bo mi jakos tak glupio

buahahhaha to zupełnie jak ja on na Ty zawsze - ja jak mam dzień, że jestem owazniejsza, to też jak nie, to Panie doktorze albo bezosobowo o Chryste - problemy mam jak w gimnazjalistka:D

Gość a tak wogole
posmiac sie mozna, ale tak na powaznie to ja mam z tym problem, ale wole na pan mowic tak dla tego dystansu kiedys weszlam do gabinetu z moim chlopakiem, a ten do mnie na pani, na ty jezor mu sie platal a ja ubaw mialam, kurde on wtedy byl taki zdenerwowany, powaga nie wiedzial jak do mnie mowic

buahahhaa a mój to zawsze na ty- nawet przy moim facecie ale jakoś mało \"czarujący\" się robi wtedy:( :P no i kurde sie nie doczekalam na Agatkę a muszę już jechać na spotkanie :( jutro nadrobię właczę sobie w samochodzie nastrojową muzyczkę i będę myśleć o panu doktorze :D ;) pa

Gość a tak wogole
do jutra!! pa pa

Gość a tak wogole
Agataaaa co z toba????? zaczynam sie martwic

Gość ha ha haaaaaaaaa
Agatki nie ma, czyzby ginio ja zostawil i go oplakuje???

Gość Agatko gdzie jestes

Gość czyżby pan okazał się draniem

Gość no i agatki nie ma

Gość niwka
Agatko!!!! Ciekawa historia.Strasznie jestem ciekawa jak sie dalej potoczy.Rozpoczęło się jak w jakimś filmie .Romantycznie!!!!!!! Swoją drogą ŻYCZĘ POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! :-)

Gość aj jaj rzeczywiście
rozpoczęło się romantycznie! Facet miał farta bo już na pierwszym spotkaniu grzebał jej w cipie. :-P

Gość Romantycznie
jak z filmu na kanale Różowa Landrynka

Gość a tak wogole
Kolejka jestes, czy ciebie tez wcielo?

Gość a tak wogole
wczoraj nie odzywala sie dzis tez, ale wczoraj na jakims topiku ja widzialam tylko nie pamieta ktorym, cos o zdradach wydaje mi sie ze to jakas sciema byla

coś o bracie pisała ja tam dalej czekam no i kto by pomyślał, że się kobiety swoimi ginami nie interesują - o chętce na ksiżży to powstał rekordowy wątek cholera jasna

Gość hehehehe miałam racje

Gość a tak wogole
cos pisala o tym ze jej facet w domu oki, a dwa bloki dalej potem obrabial sasiadke wydaje mi sie ze wymyslila to, moze napalona na ginia i taka fantazje puscila, albo ja olal i nie wie co napisac

Gość nowa-ja/24
mój ginek też jak ciasteczko- do schrupania. Ale on żonaty i ja też zajęta więc smaczkiem obejść się muszę...

Gość a tak wogole
kurcze, tez tak sobie pomyslalam, podszyl sie pod panne i chcial zobaczyc co o tym inne mysla, ta wersja najbardziej mi odpowiada

Gość hehe miałam racje
że ściemka albo że zwykły podrywacz ja zawsze mam racje:) przykre tylko że panna się przejechała:(

Gość a tak wogole
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3218400 to byla chyba ona, albo zbieg okolicznosci, ale na swoim topiku chyba wspominala ze byla z kims dlugo i sie rozstala kurde, tego to sie nie dowiemy ktory to byl - jesli to byl ginio

Gość olać panne i tyle
pewnie zaraz pod innym nickiem będzie topik przeleciał mnie a ja się zakochałam co mam robić:)

wygląda na to, że albo z ginem jakaś kicha wyszła (np w kinie przypadkowo spotkana pacjentka zameldowała, że zrobiła już sobie badanie krwi, o które prosił:p) albo wręcz przeciwnie - było bosko i teraz Agacie głupio i niedlugo poprosi o wyksowanie swoich postów