Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agataaaaaaaa

ginekolog też facet?Normalny?

Polecane posty

no to ginek zaproponował wspólny weekendzik...no to będzie się dzialo...pewnie bedziemy się sexić aż wióry polecą!!!!!

to tak jak ja dewa często sie zastanawiam czy sobie nie podciągam rzeczywistości pod własne fantazje :D a mam z moim ginem często do czynienia, trochę z nim przeszłam, więc okazji było sporo nie będę tu pisac co i jak, bo świat jest mały na razie stanęłam na następujacych wnioskach: coś tam może iskrzy, ale z wiadomych powodów nic ztego nie będzie byle się nie pokapował, jak mi się tak strasznie podoba:D

i zaciągne go do gabinetu....i wtedy...a co!!!!ja jestem taka świrnięta że juz się nawet rozmarzyłam że może kiedyś przyjdę jako ostatnia do gabinetu i tam wtedy zrobie swoję....ale z drugiej styrony jak mu się spodoba to taka potencjalna kolejka ma duze szanse:-)

ta potencjalna kolejka słyszy ciągle: sama jesteś dzisiaj? czeka ktoś jeszcze na korytarzu? kurde zawsze czeka albo mój facet albo jakaś pacjentka:P a wiecie cholerka myślałam też o tej kozetce przy aparacie do USG:P

Gość a tak wogole
cicho, bo i mnie wzielo jak was czytam. moj mi zawsze proponuje wizyty poza godzinami przyjec albo przed albo po, a ja zawsze, ze nie i proponuje sama o ktorej przyjde, kurka mala ze ja wczesniej nie wpadlam na to ze to moze cos.....

Gość wyobrazcie sobie co by było
gdyby ginek zamiast aparatu do usg wsadził wam .... no wiecie co :-D hahahaha szalone kobitki :-D

JAK TAM KOBIETKI????obmyslamy dalej i kombinujemy/????TO jeszce pytanie . jesteście ogolone jak wchodzicie na fotel???ja mam kompletne 0 wlosów i mi ktoś zarzucił że ginek polecial na ogoloną cipkę??ludu...

no ja zamierzam to przetestować....ale z obcym ginkiem to abstrakcja....nie stać mnie byłoby na taki numer

Gość GinGin
haa no to juz wiem czemu jak ognia unikam przystojnych ginekologów;-) ach ta fantazjaaaaa "co by było gdyby..."

Gość niesforna bardzo
a ciekawe jak by zareagowal ginek na jakąś wystrzałową fryzurkę TAM ? :-P np różowe serduszko albo strzałeczka albo jakis zygzaczek :-D

Gość naiwniacyyyyy
Agataaaaaa to gin, który bada reakcje przeciętnej kobiety na próbę zaczepki po przeglądzie technicznym cipki.

Gość naiwniacyyyyy
ma ochotę to zrobić ale niewie jak kobiety zareagują. kiedy isę napatrzy, nadotyka i rozochoci, to wyśle takiej sms o badaniach krwi itp. wszystkie te opisy sytuacji mają swój cel

Gość ja tam nie wiem
Agata koniecznie napisz jaki byl z nim seksik!!!!! Ja mysle o moim wolnym ginie i ...och

Gość Agata nie zawiedz nas
daj znac;-)

Gość Kolejko trzeba sprawdzic
kto wie

Gość dewa
Oj nie mogę z Was :D :D Ależ się uśmiałam :D Kolejko - hehe u mnie także nic z tego więcej raczej nie wyniknie. Pytanie - co ja tutaj robię :D Z fryzurek, zwłaszcza zygzaków - padłam :D Musiałabym znaleźć jakiegoś stylistę ;) Piszecie, że jednak zero włosów TAM jakoś działa szczególnie ? ;) hmmmm pozdrawiam :)

Gość anddzzia
hmmmmm...... zero włosów to ja miałam na stole operacyjnym i każda którą operuje jest tam wygolona więc może mu się to źle kojarzyć. Ja bym była jednak za jakimś małym paseczkiem :P

Gość anddzzia
hmmmmm...... zero włosów to ja miałam na stole operacyjnym i każda którą operuje jest tam wygolona więc może mu się to źle kojarzyć. Ja bym była jednak za jakimś małym paseczkiem :P

Gość a ja mialam
romans z ginekologiem.Pieknie bylo,do dzis wspominam choc minelo pare lat. Polecam,naprawde:-)

Gość dewa
:D :D :D Andzia - dzięki za rady :D :P Paseczek kolorowy, coraz lepiej :D Sprawa nabiera rumieńców :D

Gość a ja mialam
dajcie spokoj:-)rzecz nie polega na kolorze i wzorku;-) musi zaiskrzyc i tyle,niezaleznie od tego czy jest sie ogolonym czy nie:-) ja juz po pierwsze wizycie czulam,ze cos miedzy nami bedzie:-) tak bylam zakrecona,ze wychodzac zapomnialam zaplacic za wizyte i musialam wrocic do gabinetu a babki w poczekalni nie chcialy mnie wpuscic:-)