Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agataaaaaaaa

ginekolog też facet?Normalny?

Polecane posty

Gość nina***
dla mnie też seks z ginem oznaczałby śmiertelne zakochanie sie w nim, a w rezultacie zapewne rozpad mojego związku, wiec wole juz sobie z tym wszystkim dać na luz, chociaz jak go zobacze za te nieszczesne dwa tygodnie, to mnie chyba znowu ta magia w serce i umysł trafi.

Gość nina***
no musze dać rade, najwyzej bede wam za 2 tygodnie smęcić o mojej wizycie i achy i ochy:P

Gość a tak wogole
no ja dałam sobie spokój, ale chętnie poczytam o waszych potyczkach z ginkami ciekawa jestem co z tym telefonem "a ja miałam" - eee, to ta kobitka co miała romansik z ginkiem dawno temu, ciekawe co sie przez ten telefon wydarzyło?

Ciesze sie,ze zadzwonilam:-) On tez byl zadowolony:-) Cos zostalo z tego wielkiego zauroczenia,ktore nas łączylo,umowilismy sie wiec na kawe:-) Okazlo sie,ze wspomina mnie i to co miedzy nami bylo:-) A co bylo bylo potem...nie chce zebyscie mnie ocenialy;-)

Gość nina***
a pewnie , ze z zazdrości:P tez bym tak chciała....;)

po lysej kobyle mowisz:-) nic z tego,nie dam wam tej satysfakcji:-)ale zazdroscic juz mozecie;-)

Gość nina***
jak jeszcze raz zobacze słowo seks to chyba biurko zgwałce:P

kolejka:-)no niestety teraz hustawki nie bylo;-)bo skąd ją wziąć tak na zawolanie??ale i tak nie narzekam...

no myślę:D i zielenieję z zazdrości:P moje doznania erotyczne z ginem zostały niestety ograniczone do głaskania i ocierania się o moje uda podczas USG 😭;)

Gość a tak wogole
dziewczyny jestem bardzo ciekawa czy którejś z was się uda, chociaż na tą mała czarną kawusię się umówić nie ukrywam, że fajnie byłoby sobie troszkę o tym potem poczytać Agatkaaa mogłaby cosik napisać, co tam u nich

Gość Do a tak wogole
no proszę jaka zmiana, jestem pod wrażeniem, może faktycznie lepiej będzie jak wytrwasz w swojej decyzji, wiem coś na ten temat, mnie coś takiego prawie zabiło, emocje i uczucia szalały we mnie, nie dawałam sobie rady, i tak na marginesie Kolejka miała chyba rację pisząc, że miałaś duże szanse na być może wspaniały seks z ginkiem, napisałm być może bo tak do końca nie wiesz jaki może być, może fatalny i nie ma czego żałować.

Gość a tak wogole
no jest! czekam az ktos cos kliknie, ale widze, ze cos dzis ciezko

Gość a tak wogole
myslałam, ze odezwie sie Agatkaaa, ciekawa jestem co u niej słychać

Gość a tak wogole
trwam, nie złamałam się

Gość dewa
hej dziewczyny Wczoraj 2353 razy zbierałam się coś napisać, ale ciagle ktoś krąży mi nad głową :O Dzisiaj nie lepiej... To tylko na szybko napiszę nawiązując do wczorajszych wpisów - wszystko uważnie poczytałam, wzięłam sobie do głowy (tej części głowy, która jeszcze jakoś myśli) wasze słowa i mam nadzieję się pozbierać do kupy.. i zrobić porządek z moimi hormonami (jakkolwiek to będzie wyglądać). Kurcze dzisiaj w nocy przybędę tutaj.. ściskam was kobietki 🌻 muszę uciekać wrrrrrrr

Gość do a tak wogole
zmień postanowienie, bo nie ma co czytać!!!!!!!!!!!!:D

Gość a tak wogole
no przykro mi bardzo, że jestem taka małpa:P trwam w postanowieniu i jest mi naprawdę lżej, inaczej, myśli już inne i emocje ucichły, jakos inaczej już na to patrzę ale jestem bardzo ciekawa co u Agatki, a ona zamilkła Dewa i Nina opowiadajcie, może macie jakieś nowinki, moze nowe smski?

Gość dewa
To znowu ja ok udało się coś pokombinować i mogę wynurzyć się, albo zanurzyć w swoim obłędzie ;) Emocje trochę mnie opadły i przychodzi trzeźwość umysłu, która serwuje mi takie widoki - facet jest nastawiony na kasę, kasę i jeszcze raz kasę. Jego zachowania to mieszanka materialno-erotycznych potrzeb. Czuję, że to taki obrzydliwy samiec. Wyzwala we mnie jakieś pierwotne instynkty, dlatego trudno mi uciszyć to, co gdzieś tam w środku niekiedy się odzywa. Nie znoszę takich typów tak naprawdę, nie uważam że jest miły, wprost przeciwnie. Tzn potrafi być miły i w ogóle, ale to zagrywka. Nigdy nie władowałabym się w nic poważnego z kimś takim, ale wydaje mi się, że byłabym w stanie zrobić jakieś głupstwo, jakiś jednorazowy wyskok, aby po prostu mówiąc krótko zaspokoić swoją chuć. I to mnie napawa odrazą do samej siebie, a z drugiej strony powoduje wredny uśmiech. Takie małe rozdwojenie jaźni. Przy nim zachowuje się jak wstrętna kokieta (ostatnio, bo wcześniej grałam inną rolę) :P którą na ogół nie bywam. Ogólnie nie jestem sobą, ale on też zachowuje się irracjonalnie - tak mi się wydaje, czuję to.No i te wszystkie zachowania gabinetowe, które jestem pewna zwykłymi zachowaniami gabinetowymi nie są. (ok daję 10% na to, że mogę się mylić) Wylewanie wiadra na głowę o którym wspominasz kolejko jest jak najbardziej wskazane, bo jeżeli o mnie chodzi, to odbiera mi rozum momentami. :O Wasi ginowie to przynajmniej jacyś sympatyczni są, a ja wpadłam w sidła jakiś instynktów pierwotnych i wiem o tym i nawet mi się to podoba czasami, a czasami nie. :P Ok na razie tyle. Moja historyjka pewnie pospolita, ale jakoś tak ciężko mi z tym na duszy. Zanurzam się z powrotem ;) dla was dziewczyny 🌻

Gość dewa
dodaję a tak w ogóle - fajnie, że sobie radzisz i trwasz przy swoim. kurka, wydaje mi się, jkabym o jakimś uzależnieniu pisała :P

Gość a tak wogole
dajcie tu napalonego gina - jeśli taki to czyta niech się odezwie nawet jesli czyta to nienapalony, zwykły ginio niech ma odwage się odezwać i to już nie bój się nas Ginku - bedziemy grzeczne, naprawdę!