serdaczek 0 Napisano Kwiecień 5, 2006 Jak wolisz. Wysiłek fizyczny jest i zdrowszy, i lepiej wpływa na samopoczucie niż dieta. Możesz dobrać go do siebie i robić to,co ci sprawia przyjemność. Zapobiegniesz też w ten sposób spadkowi przemiany materii. Ja wolę pływać, niż nie dojadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuleczka83 Napisano Kwiecień 14, 2006 Dzień dobry!!Mam 23 lata 160 cm i 62 kg, wiem ze to nie jest bardzo duzo ale w tej wadze czuje sie i wygladam fatalnie :( Mam takie pytanko - wlasnie przeszlam na diete 1500kcal(wczesniej pochlanialam chyba ze 3000!!!!),codziennie cwicze godzine callaneticsu i jestem w trzecim dniu \"6 Weidera\" , znajoma powiedziala mi ze i tak jem za duzo :( czy to prawda??Czy taki wysilek i taka ilosc kalorii pozwoli mi zrzucic te niechciane 8kg do lata???Z gory pieknie dziekuje za odp ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobisia Napisano Kwiecień 14, 2006 - kuleczko !!! Naprawde nie wiesz czy to zaduzo? Jezeli masz watpliwosci to rad szukaj u profesjonalistow. Dlaczego dziewczyny tak sluchaja tego co powiedziala znajoma ? Te bywaja czesto zazdrosne i zawistne - a ich rady poprostu glupie. Wiecej wiary w siebie i nie sluchaj glupich rad tylko rob swoje. A robisz naprawde nieglupio. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polako 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 serdaczku zaoferowalas swoje rady dla dietkujacych. mam wiec pytanie czy polecasz diete niskoweglowodanowa. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość serdaczek nie poleca Napisano Kwiecień 17, 2006 tej diety,bo sama o nia pytalam,nie wiem czemu bo dieta jest i skuteczna i zdrowa-na str przychodni.pl jest zalecana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polako 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 ja wlasnie znalazlam ja na www.przychodnia.pl/diety/index3.php3?t=3 i tylko ciekawa jestem opinij innych bo mnie sie wydaje ona dosc interesujaca. Wiem ze serdaczek poleca diete 1000 kal, niepowiem niepowiem tez mam o niej w sumie dobre zdanie bo jest urozmaicona i zdrowa . Stosowalam ja ok 12 lat temu i niepowiem niepowiem efekty byly niezle , ale dieta powinna byc jak dobre buty - dopasowana. Dla mnie prawdziwa katorga bylo mierzenie, przeliczanie, ograniczanie a tu w niskoweglowoda- nowej tego niema. Czyli wydaje mi sie ze moglaby byc dla mnie mniej \"bolesna\". Jestem osoba dosc dociekliwa i chetnie dowie- dzialabym sie dlaczego serdaczek jej nie poleca - moze ma racje. Z gory sedrecznie dziekuje za odpowiedz :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wiem ze serdaczek Napisano Kwiecień 17, 2006 jest amatorką nie profesjonalistka i ma tylko takie zdanie na temat innych diet ,poleca tylko diete 1000kcal-radzilaby zapytac eksperta na przychodnia .pl-dieta szybko skutkuje i jest zdrowa[niskoweglowodanowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacklyn 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 Ja również polecam dietę niskowęglowodanową, bo sama nie lubię ważyć i liczyć tego co jem. Oczywiście nie neguję innych diet, ale dla mnie niskowęglowodanowa jest wygodna. Polecam przeczytanie topiku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3193117, wprawdzie już zanika ale dla zainteresowanych niskowęglowodanową warto przeczytać wcześniejsze wpisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach