Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyyysiaczek

Tabletki na odchudzanie

Polecane posty

Gość pyyysiaczek

hejka,czy ktos z was zarzywa tabletki na odchudzanie i moze jakies polecic?ja biore cla clarinol,co prawda dopiero od tygodnia i jak na razie nie widac efektow ale wytrwale zarzywam i zobaczymy czy po miesiecznej kuracji cos sie zmniejszy tu i owdzie ale moze wy macie juz cos sprobowanego i godnego polecenia?:>

Gość okt
thermal pro

Gość najpierw skoncz jakas szkole
bo bledy ortograficzne popelniasz! "zazywam" ciemnoto !

Gość pyyysiaczek
najpierw skoncz jakas szkole jak nie masz nic do powiedzenia na ten temat to siedz cicho i sie nie wtracaj jak cie nie prosza o zdanie,nie bede sie znizała do twojego poziomu i wyzywała ludzi nie znajac ich nawet:)

osobiscie uwazam ze warto stosowac preparaty z CLA, ja wybralam Clarinol 1000 ze wzgledu na to ze ma najwieksza ilosc CLA w tabletce i efekt jest widoczny ale tylko gdy ciwczy sie regularnie, dlatego te praparaty sa bardzo skuteczne ale w polaczeniu z cwiczeniami ...swoja droga nic nie ma za darmo che sie efektu to trzeba sie troszke wysilic prawda ja polecam cwczenia http://www.schudnijmy.pl/cwiczenia

a czy w ogole jest cos takiego jak tabletki na odchudzanie....wszystkie tabletki ktore rzeczywiscie odchudza mnie tylko dzieki temu ze je lykam juz sa dla mnie niebezpieczne...tabletki jako suplement diety jako dodatek do cwiczen aby uzyskac lepszy efekt cwiczen to dla mnei rzecz bardziej bezpieczna i taka kuracje wybieram

bardzo dobrze ze tak robisz, ja tez dziwie sie ze czesc z nas wybiera niebezpieczne glodowki czy tabletki nieznanego pochodzenia... nie oszukujmy sie nikt nie chudnie 20kg w miesiac w zdrowy spossob dlatego w tym calym szlaenstwie musimy znalesc zdrowy zloty srodek pomoc sobie ale bezpiecznie

Gość bazyl1
ja na odchudzanie tabletek nigdy nie brałam, bo jestem w miarę szczupła, ale za to walczę z cellulitem. i jedyne tabletki jakie znam,które podobno są skuteczne to Inneov cellulit - jestem w trakcie kuracji.

i jak? sa jakies efekty? mi na cellulit pomogly cwiczenia regularne www.schudnijmy.pl/cwiczenia

Gość moje drogie
tego typu tabletki to z reguły sterydy!!!! A sterydy niszczą organizm i uzależniają podobnie jak narkotyki. Ponieważ niedawno odkryto gen otyłości, to stosowanie owych tabletek jest walką z "wiatrakami", szkoda nerwów i zdrowia!! Zatem, wyjściem jest zapracowanie sobie na prawidłową wagę ciała. Jedyna rada: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny na poziomie potu 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne Szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

hmm ale nie wszystkie tabletki maja sterydy np te z CLA nie maja... a co do reszty to zgadzam sie z tym ze dieta, higiena , cwiczenia fizyczne i nastawienie psychiczne sa kluczowe jesli chodzi o odchudzanie :)

nastawienie to podstawa! ja bylam zalamana moja sylwetka ponad miesiac temu a teraz sama nie moge sie nadziwic...duzo sportu ruchu zdrowe odzywianie nie robilam nic wbrew sobie a efekty sa super :) do tego bralam Clarinol z CLA zeby efekt byl szybszy...ale wiadomo wakacje za pasem wiec trzeba sobie pomoc Polecam kazdemu!

no ja wlasnie zmotywowana do dzialania cwiczylam zawziecie ponad godzine :) na jutro zaplanowalam basen a jak nie wypali to przynajmniej rower :) czuje sie taka lekka odkad zaczelam odchdzac sie z clarinolem :)

ja tez czuje sie taka lzejsza po tym jak biore clarinol, do tego cwicze wiec lepiej spie i w ogole czuje sie taka pelna energii :) hostess sporo sobie zaplanowalas jak basen?

eh z basenu niestety nici, ale za to na rowerek sobie wyszlam 1.5h jezdzilismy dzis i jestem z tego bardzo zadowolona ale moje nogi mnie teraz strasznie bola i pupa ;) mam nadzieje ze jutro rano bede miala sile zeby wstac do pracy

oj prosze cie, ledwo zyje.... czuje sie jakby mnie ktos pobil ;) ale mysle ze wyskocze dzis na rowerek czemu nie a co tam lubie sie katowac ;) musze jeszcze skoczyc po CLarinol

no ja tez kupilam sobie wczoraj w aptece internetowej, zlozylysmy sie z kolezanka i taniej wychodzi :)

no i odbrze zrobilas, ja tez musze spytac sie kolezanki z pracy czy nie chce sie ze mna zlozyc bo tez kupuje clarinol

o jeny... jak takie efekty to ja też się chyba skuszę... póki co z tej stronki jestem bardzo zadowolona, bo korzystam z dietki :) we'll see ;)

kupiłam clarinol, dziś skończyłam dietę i wyjeżdżam :) sądzę, że ten wyjazd mi bardzo pomoże w zgubieniu kilku zbędnych centymetrów :) pozdrawiam :)

Gość gość
do autorki wątku. szczerze polecam Ci suplement slimcea. Pamiętaj tylko że jest uzupełnieniem Twojej DIETY. jako dodatek działa bardzo dobrze. Waga zaczyna spadać już w 2 miesiącu stosowania, wcześniej świetnie hamuje chęci do podjadania,.