Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremikk

jakie polecicie mi krem nawilżający na dzień do cery tłustej i trądzikowej?

Polecane posty

Gość kremikk

dodam ze mam dosyc nasilony trądzik(poliki i broda), uzywam na noc rozne masci i zele, ktore wysuszaja skóre. treaz uzywam krem nivea soft (dobrze nawilża), ale doszłam do wniosku ze to nie na moją cere chyba, czy tez tak uwazacie?

Gość kremikk
hmm.. nie wiem czy soraya sie dla mnie na daje, kilka lat temu jak byłam młoda nastoltką, uzywam serii soraya do cery radzikowej i nie widzialam pożadanych efektów... myslałam bardziej o kremach typu lysanel activ czy la rocha posay, albo jakis inny, najlepiej tanszy tak ok 25 zł... co do tego kremu soraya to sie jeszcze chyba zastanowie... dzieki za rade :) pozdrawiam

Gość kremikk
mysle ze moglabym sie skusic na ten krem po przeczytaniu jego opisu;) wydaje sie calkiem niezły za tą cene;)

Słuchaj, ja znalazłam super serie kosmetykow do tego typu cery. Mialam ciagly problem z trądzikiem, w strefie T skora byla tlusta, a kiedy uzywalam zwykle kremy do cery tradzikowej mialam uczucie \"sciagniecia\" na policzkach i czole, natomist, gdy uzywalam kremu nawilzajacego, to zaczynaly mi wyskaiwac syfy:) Najlepsza seria, moim zdaniem, to DERMEDIC, dostepny w aptekach. Krem, ktory uzywam nazywa sie Acne Expert, czy cus w tym stylu. Jest do cery tradzikowej (w skladzie sa specyfiki zapobiegajace powtstawaniu wykwitow) a jednocznie bardzo nawilza skore. POLECAM, cena okolo 30 zł chyba, ale naprawde warto! Mozna go stosowac dwa razy dziennie i wszytskie problemy z pryszczami i wysuszeniem skory znikaja:) Pozdrawiam

Gość kremikk
dzieki bardzo martas, ja ze strefą T nie mam problemu, oprocz brody;p no i te poliki, sa blee, mysle ze ten kremik ci o nim piszesz jest bardzo fajny mi najbardziej wlasnie zalezy zeby nawilżał moją skore i byl odpowiedni do mojej cery, firma dosyc znana i z tego co wiem to chyba nie zła i cena tez przestepna, dzieki za informacje:) pozdrófki:)

Gość kremikk
hmm no ten tez sie wydaje fajniutki i tani;) a oprocz w necie to mozna go kupic w aptece albo jakiejs drogerii? bo przez neta nie chce zamawiac za długo sie czeka, a na dodatek przesyłka (nie lubie tak;p)

Gość kremikk
hmm no ten tez sie wydaje fajniutki i tani;) a oprocz w necie to mozna go kupic w aptece albo jakiejs drogerii? bo przez neta nie chce zamawiac za długo sie czeka, a na dodatek przesyłka (nie lubie tak;p)

Gość też tak myślę
ja kupilam go w aptece

Gość siemsiem
A skad jestes?

Gość siemsiem
Bo slyszalam ze bywa tez w sklepach zielarskich...

Gość kremikk
ahia;) nie wiem co kupie, a czy uzywalyscie kremu iwostin? do martas--> ile masz latek? bo wyczytalam ze ten kremik z dermedic jest dla kobiet po 30 ktore maja problemy z tradzikiem, ja mam 18 to chyba nie bardzo mi pasuje;p

Gość siemsiem
Ja tez uzywalam tego kremu dermedic, a mam 23 lata. Super nawilza , polecam. Ale po jakims czasie skora sie do niego przyzwyczaila...Jutro jade wlasnie kupic ten pichtowy;)

Gość kremikk
zapytam sie chyba jutro w aptece o ten kremik Pichtowy co polecila--> też tak myśle:) po przeczytaniu recenzji wydaje sie naprawde świetny;) pozdrawiam wszystkich :) papa

Gość też tak myślę
To jest chyba krem, o którym pisała Martas777 http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=23407&session=5e6e22414ba31a52 fajny, ale cena zupełnie nie dla mnie ;) mogę sobie pozwolić tak góra do 15 zł, a już się przekonałam, że tańszy nie zawsze znaczy gorszy :) sa firmy, które nie obciążają kosmetyku kosztami reklamy, bo jej po prostu nie robią.

Gość nowaforumowiczka
ja mam obecnie emulsję matującą z Iwostin i.....może na początku była ok ale teraz to już mi się skóra chyba przyzwyczaiła bo nic nie daje, ani nie matuje ani nie łagodzi wyprysków