Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów

Otwieram kafeteryjną lożę masońską!

Polecane posty

może jeszcze mam przestać oddychać :P ciesz się, ze trzezwa przyszłam

peny :D:D:DD::D:D:D:D:D chujnia :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D duper Ciebie to juz wszyscy z jednej strony znaja :O

Czy mozna? Ale nie wiem czy mozna? A z psem mozna? i z cygarem? A w smokingu mozna? :)

Jaki temat na dziś? Proponuje niezawodny i sprawdzony w towarzystwie temat \"Wpływ nylonowych stringaci na działanie spekolu - rozważania kwantowomechaniczne\" - może być?

On nie dmuchał na mnie chujnio. Juz nie bądz taka cwaniara. Kultura tu oboowiązuje.

to i ja się przysiądę....chujnia daj no jeszcze dwa krzesła, bo wygodniej mi będzie! ciepło tu , aż mam mokro pod pachami.....

Jak widzę to tu bardzo sympatyczna atmosfera panuje, to i ja się dosiądę, muszę tylko uważać, żeby nie siąść na zarzyganym fotelu. :D Kto tu rzyga na fotele, a kto sprząta i pilnuje porządku? Przyniosłam bukiet kwiatów, żeby ich zapach przysłonił zapach rzygowin :D 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Zarzygany fotel na kopach za drzwi. Delikatne kobiety jesteśmy, nie? Kwiaty niech zostaną.

Ja poproszę jedną, z sosem czosnkowym, średnio przypieczoną, z dużą ilością mięcha. Kukuryku, tu obok mnie jeszcze nie zarzygane, fajami też nie capi, najlepszy fragment loży na całej kafeterii :) Poza tym ja nosze ze sobą ZAWSZE conajmniej 2 tablczki czekolady, więc sie po prostu opłaca - zapraszam, zapraszam!

A może pogadamy o tym jak www.rydzyk.pl na Allegro sprzedawali?

nie rzygać! Nie palić! Ładnie sie wyperfumowac , byle nie za mocno , słodko i dusząco. Ja tam o spekolu moge :P ale nie lubię. A wogóle chyba się zdrzemne , a Wy dyskutujcie , kto będzie protokół pisał , czy jakies tam inne sprawozdanie ?

E tam protokół. Precz z biurokracją. Jeszcze potem komisję powołają lustracyjną specjalnie dla nas albo IPN nam na tyłki wsiądzie.