Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-Mann

Czy to ma sens?

Polecane posty

Raczej nie pytałaś ... raczej .. ;) ... wiec wyladowałem na Automatyce i Robotyce :] ... kierunek jest \'dosyć\' cięzki ... ...a na jutro juz prawie umiem :) ... 🖐️ bomba :) O czym tu dyskutujemy? ... \"Czy ma sens ciagłe poszukiwanie tej jedynej ? Miłosci zycia... Czy jest sens w ciągłym narażaniu sie na porażke i niepowodzenie ? Może lepiej zostać tu gdzie jestesmy ... sami... Dziś coraz popularniejsze jest bycie samotnym... Więc czy ma sens ciągłe poszukiwanie \"drugiej połówki\" ? Ja juz straciłem nadzieje ... i siły...\" ... i wszystko związane z samotnością ...

J to faktycznie musi byc ciezko a dla mnie to wogole czarna magia chociaz robota kuchennego uzywam :D no taki zarcik:) bombo szpiegu🖐️

chyba juz wszyscy sa zmeczeni bo aktywnosc na kafe spada :D ja chyba zaraz pojde spac

No troche daleko :) Wypocznij jeśli masz jutro na wczesne godziny ... :)

Wiosna na całego za oknem... jest pięknie... ... a ja sam... i do tego trzeba sie ostro uczyc ... :( P.S. Optymizm z rana jest najwazniejszy :]

Gość Mała*
Witam ponownie. Topik chyba jednak nie odchodzi w zapomnienie. Niestety wcześniej nie mogłam tu zajrzeć. Jakos sie tak złożyło, że ostatnio siedziałam w domu często myślec o samotności, a teraz nagle nie mam czacu nawet zajrzeć na tu. Biegam dzis cały dzień na rozmowy w sprawie pracy. No właśnie... mam nadzieję że jak znadję prace to będe mieć mniej czasu na myślenie o samotności. Wiosa tez mi się kojarzy z miłością itd. A ja nadal sama :( Ehh chyba nie potrafie pisać o sobie. Może dodam tylko że jestem raczej sokojna, czasami małomówna, może to przeszkadza mi w znalezieniu drugiej połówki... nie, to bez sensu. Chyba lepiej sie w tym nie zagłebiać. Powodzenia na kolokwiach. Ja jesten na 5 roku i mam teraz luzy. Pozdrawiam. pa

J 🖐️ u mnie dzisiaj optymizmu jak na lekarstwo szczegolnie jak musislam wstac tak wczesnie wlasnie troche odsypialam :D w szkole strasznie nudno bylo :o jutro jade i wroce dopiero w pt a Tobie jak kolos poszedl pochwal sie tu:)

No u mnie nudno az tak nie było... jestem troche zabiegany ... Dzis nie miałem kolosa tylko kartkówe... cos tam napisałem ... i dostałem 4 :D ... ostro... Cieżko nie myśleć o samotnosci kiedy wszyscy w około sie kochaja... Ja tez jestem raczej małomówny (niesmiały)... ale tylko wtedy kiedy jestem wśród nieznajomych... bo wsród znajomych jest inaczej ;) ... prawde mówiąc nie mam pojecia jak to zwalczyc :( ... Teraz musze wyjść na troche ... wróce za jakies 2h .. 🖐️

J no to gratulacje kolos czy kartkowka uczyc sie musiales:) ja tez wsrod nowopoznanych jestem malomowna ale tak ma prawie kazdy chyba ze ktos jest naprawde odwazny , pewnyu siebie z natury:) pozniej jak sa juz \"przelamane pierwsze lody\" i czyje sie swobodnie, znam jzu grunt to jest ok ale strasznie gadatliwa to nie ejstem tylko tak umiarkowanie:D a ja jestem tu prawie caly czas nigdzie sie nie ruszam chbya ze na serial ale to pozniej:D

Gość Mała*
Zgadzam się że ciężko nie myślec o samotności. Byc może zaczynam sobie wmawiać że nie myślę o tym, chociaż ostatnio mam wrażenie żę wokół siebie widzę same pary. Jeśli chodzi o nieśmiałość to wydaje mi się że takim ludziom trudniej jest kogoś poznać. Niestety nie znam sposobu na zwalczenie tego. Ale czasami myślę że z ukochaną osobą mozna też po prostu posiedzieć i pomilczeć. na razie nie jest mi to dane. Gratuluje zaliczonej kartkówki!!!

Gość Mała*
Setunia a jak Ci sie to udaje? Masz na to jakis sposób?

Hej 🖐️ Juz jestem ... do póxniej nocy... Thx.. ale to była tylko kartkówka ;) Tez chciałbym poznac ten sposób... przydałby sie, szczególnie teraz na wiosne...

mala i J nie wiem jak ja to robie astaram sie o tym nie myslec i juz:) bardziej czulam sie samotna jak byla zima:o

ja tez raczej posiedze do poznej bo jutro mam dopiero na 13:30 ale fajniusio:D

Gość Mała*
No właśnie- wiosna, większość się z niej cieszy... ja z jednej strony też, ale z drugiej .. wiadomo :( Może trzeba się do tego przyzwyczaić, ale czy mozna? A jeśli chodzi o studia, to ciesze sie że te wszystkie kolokwia już za mną, ale jak tylko zaczynam pisać pracę mgr to od razu myslę o tym ze wolałabym jednak cos poczytać a może nawet pouczyć sie na kolokwium;)

nie wiem ale jakos sie utarlo ze wiosna sie wszystkim kojarzy z miloscia, zakochaniem i tp ja jakos nie mam takich skojarzen fajnie by bylo sie zakochac na wiosne ale chbya kazda pora roku jest dobra ku temu;) takie jest moje zdanie na ten temat

Ja mam na 10 :] .... ale i tak do 3 sobie posiedze :P ... Człowiek jest taka dziwna istotą, która przyzwyczai sie do wszystkiego ... pytanie : czy warto? ... Praca mgr... mam do tego jeszcze troche czasu :) ...

Na wiosne wszystko sie budzi do życia... rozkwita... wszystko jest takie piekne po zimie... dobry czas na rozmrazanie serca... P.S. nigdy mi sie nie zdarzyło zakochac/zauroczyc na wiosne :]

Gość Mała*
A ja mam na 8.30 :( a zanim skończę to co zaczęłam to pewnie znowu bedzie po 1. No ale może jutro to odeśpie:)

j wlasnie najgorsze jest to ze czlowiek sie przyzwyczaja, ja sie bardzo szybko do wszystkiego i do wszystkich przyzwyczajam nawet do tych osob ktorych poznaje przez neta a jak znikaja to jest pustka czasami warto, czasami nie:o ale nie ma na to rady z przyzwyczjeniami nie potrafie walczyc j co ty bedziesz do 3ciej robil:D mnie poki co czeka praca licencjacka;) ale to dopiero za roczek:D ja wogole juz dawno nie bylam ani zauroczona ani zakochana:o

Gość Mała*
A tak wogóle na którym roku studiów jesteście??? Znowu jestem tu starsza, kolejny powód żeby sie podołować tym że starsza a ciagle sama:( Przepraszam jeśli będe tu wam za bardzo pesymistycznie pisac...

Gość Mała*
Setunia na drugim roku to chcialam nawet zrezygnowac ze studiów bo czasami miałam dośc. Ale wytrwałam. mam nadzieje że Ty sobie lepiej dajesz radę. Powodzenia w dalszej nauce :)