Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danielgrand

żonka wyjechała cz.2

Polecane posty

Gość Fiesta295
fajny temat ,ale widać że wszystkie które twierdzą że jak facet to napewno podrywa jakoś chyba poszły spać ,a szkoda,bo mi smutno i chciałam podyskutować.

Gość Fiesta295
Danielland pewnie już śpisz więc ci głowy na gg nie będe zawracać,ale fajny topik założyłeś,mam nadzieje że nie wykasują go tak szybko jak topika założonego przezemnie,na kafe takie topiki jakoś nie mają powodzenia.

zasnalem dopiero okolo 3:30 :( uuuu to mamy poniedzialek dzien3 :D heheh ale se pospalem kosztem pozadku w domu - dzieci wstaly rano i wszystko porozwalaly nawet mąka na ziemi :D hehehe :) gloden nie sa bo zjadly zapas danio na tydzien:D hehehe i desrki z czekolada - zara se pomyslicie ale dba :D , wkoncu sniadanie jadly :) a mam tak co rano bo jakos wstaja o 6:00 a ja leze to rozrabiaja zawsze tak bylo ciezko je przestawic na wstawanie pozniej ojj juz 11:30 - 3 kawka wypita dobry humorek to dziwne - oki zasuwam do roboty :) dzieki za upupup :)

uuuuu ciezko bylo znalezc post - daleko spadl juz 17:30 A JA DOPIERO KONCZE HMM JESZCZE TYLKO POSPRZATAM :d caly dzionek prawie na dworzu z dziecmi na placu zabaw , zakupy az 2 razy w biedronce lazilem po osedlu jak zakrecony :D hehhe humorek taki sobie znowu wieczor czekam czy zonka bedzie w kafejce na gg . no i znowu sam ale dzis luksu kupilem sobie jedno piwo -chodz nielubie piwa - ble ale z soczkiem zonka pila to mi posmakowalo(malinowym) no na obiad tez luksus :D paluszki rybne hehehe z piekarnika ale dzieci wkocu zjadly samkowaly jaka cholera :) wkoncu synek przziebiony dalej moja wina za slabo go przed wczoraj ubralem :( oki potem cos jeszcze napisze :)

hehehe cos musze robic a pamietnika nie pisalem nigdy to bedzie pierwszy :) chyab Ci to nie przeszkadza maalutka kurcze jakos nikt niepisze dajcie nowy temat : ZDRADA , KOCHANKA , BIJE MNIE MAZ , MAM 20 LAT I JESTEM DZIEWICA :D oooooooo albo jaki konik ma moja corka a jakiego niema dzis kupilem jej gazetkei teraz wyjela wszystkie zabawki :( oj znowu sprzatanie

dzieki i__woska 1977 :) tylko ze niemysle zeby byl normalne :d - kurde piore , myje naczynka, hehe :) i kocham swoja zonke bardzo :( :( :( nio dzieci po bajce :D tera kolejna seria i zasna kolo 21:00 :) jedzonko dalem , pranie rozwiesilem , no i luksus pije piwko z malinkowy soczkiem :D hehe moze dzis pojde spac wczesnie aaaa mam nowy temat : od piatku poznalem na realu 3 nowe panie , i jakos kazda proponoj mi pomoc :D , chce przyjechac popilonowac dzieci ,pogadac, wiedza ze zonka pojechala, ze jestem sam , panie maja mezow , kurcze - moze chca tylko pomoc ale znaki jakie wydaja-daja ,cos innego mi na msyl przychodzi ... no wiecie kobietki :) , co wy o tym myslicie , kroi sie zdrada - ja nie zdradze ale kurcze chyba je szlak trafi jak nic z tego nie bedzie :D

Gość Hahaha ale dobre
dobrze ze chociaz nie myslisz ze z ta pomoca to tak za frajer i od serca, za pomoc im przeciez tez bedzie sie cos nalezec, tylko nie krzyczecz mile Panie, znam Was, bo znam siebie;-)

Gość lea_i
tak trzymaj:) kochaj zonke:) nie zdradzja:) cmok:) czesto pierzesz;) codziennie jak widze:)

czesto piore - to dzieciaki dobrze ze w biedronce byl proszek za niecale 15 zl to starczy na tydzien kurcze wczoraj piaskownica ogrodek dzis plac zabaw buuuu i pralka kipi piana - uszczelka poszla ,same szmaty w kuchni na podlodze :( jak ja nienawidze prasowac :( grrrrrrrr

Gość lea_i
tak zimno a one w piaskownicy?:) oj tatus:) no tak biedroneczki to slodkie panieneczki;) tylko biedronka🌻 no pranie to ujdzie pralka pierze, gorzej z prasowaniem;) goraco hmm;) nie lubie prasowac, chyba ze mam wene;)

NIO LEA_I KUFRCZE DZIS BYLO CIEPLO - SYNEK MA PRAWIE 6 LAT CORCIA 3.5 , OJJJ TAKIE DZIECI TO W DOMKU NIE DADZA RADE (ZWLASZCZA PO ZIMIE JAK CALY PLAC ZABAW jest full ) . A UBRALEM CIEPLO :P - rajstopki , kaloszki(do blotka), podkoszulka,bluska,polarek.kurtka, czapeczka:) troche przesadzilem (maly chory , katarek-musial wyjsc bo cholery dostawal)ale daly rade biegac :D niewiem macie dzieci w wieku okolo 5lat - takie ze to nieusiedzi w miejscu ,musi wszystko dotknac, zobaczyc, ogladnac, a corcia ojjjjjjjjj straszny diabelek , wczoraj wyjela farbe z komorki i malowala sciany - najgorsze ze sciany byly biale a farbe dorwala zolta :( . i jak tu w dupe nie lac

Gość Hahaha ale dobre
Daniel, co do tych scian, to jezeli masz duze arkusze papieru, przyczep na jakas tasme na scianach i niech sobie maluje, ona szczesciwa bedzie a Ty nie bedziesz musial po lub przed powrotem zonki remontu w domu robic.

oj corcia stanowczo zazadala kapieli , ide robic :) hmmm dobry pomysl :) , ale i tak musze zrobic remont , za tydzien przyjedzie babcia pomoc z dziecmi ,ja musze do pracy , a potemw lato zamykam i biore sie za remont , malowanko ,wylewka . oj podlogi . duzo tego :( przynajmnie nie bede myslal o zonce ( nieprawda caly czas mysle :( ) hahahah ale dobre - jak masz na imie :) ciezko sie pisze do hahaha:) wracam o 22:00 wykapie corcie i poloze spac dzieci oooo na wspolnej zonki serial :(

Gość Hahaha ale dobre
No chcialam wyslac imie na ten numer ggdulca przy stopce, ale komorka mi sie Twoja (nie Twoja?) pokazuje, a ja z Poski nie stukam.

wow 10 minut wczesniej - dobry jestem hmm do hahahaha - jak to to moje gg komorka moze dlatego ze mam modem dziwne

fajnie brzmi temacik, ale dziwna sprawa bo mój mąż wyjechał>> I co??

kika Ty przypadkiem z trojmiasta nie jestes ?? bo taka sama osoba jest na forum trojmiasta czesto co wyjechal nie tesknisz za nim ?

Gość meggi_
widze ze sobie niezle radzisz :) moj ukochany wyjezdza za kilka dni :( i buuuu juz tesknie a co dopiero po jego wyjezdzie :(

jak niemasz pracy ktora Cie wciaga albo dzieci to wspolczuje :( to samo bedzie jak kochasz :( ja gdy zonka jechala nie myslalem ze bede tak tesknil - szukam czegokolwiek do roboty

pocieszam się bo nie ma go dopiero 3godz i w środę rano eróci. Ale niestety pojechał w sprawie pracy do Anglii.............................

Gość meggi_
nie mam ani jednego ani drugiego :( to mój chłopak, jesteśmy razem już prawie cztery lata no i rozstajemy się po raz pierwszy na tak dlugo :( eh ciezko bedzie ale mam nadzieje ze bedziemy sie tu wzajemnie wspierac :) pozdrawiam cieplutko

ja tez mam nadzieje :( ktos kiedys powiedzial nadzieja matka glupich jezu znowu mam dola ehhh to chyba nieminie i znowu wieczor dzieci spia ja na forum grrrrrrrr ale lepiej zebym tu pisal co dzien , jakby co to niech jakas Pani przyjdzie i mnie trzepnie mlotkiem . borze znowu doluje - zabrac mi lopate

kurcze - BARDZO PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA BLEDY , ALE MAM ZMIANE KLAWIATURY, OD TYGONDNIA SIE PRZYZWYCZAJIC NIEMOGE , ZONKA KUPILA MI KLAWIATURE I POCZAS WIECIE CZEGO :D ... ZALALEM JA WINEM :( A KOSZTOWALA AZ 160 ZŁ, EHH SZKODA PREZENCIK OD ZONKI :( ZALANY , JA TEZ SIE CHYBA ZALEJE

nie dołuj!!!!!!!! nie jestem w temacie a gdzie ona? Ja się modlę żeby jednak dostał. Ale strach jest. Kontrakt ma być na dwa lata>