Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pryszcz na pupie

Pryszcze na pupie - jak sie ich pozbyc? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Pryszcz na pupie

witajcie jak w temacie , jak sie mozna pozbyc pryszczy i krostek na pupie???? bo ja jestm juz zrozpaczona , nie odsc ze zaawansowany cellulit to jeszcze te pryszcze:( prosze o pomoc:( z gory dziekuje

Gość ehhh tez mam ten problem
ma ktos moze jakies pomysly???:(

Gość kuku
polecam sudocrem- do kupienia w aptece bez recepty lub w supermarketach typu tesco na pewno pomoże

mi sudocrem nie pomogl ale zaczelam szorowac oooooooooooostra gabka z plynem do higieny intymnej, codziennie wieczorkiem, najpierw bylo niezbyt ciekawie bo sie pogorszylo ale po 2 tygodniach suuuuuuper i coraz lepiej, prawie calkiem znikaja, trzeba tylko cierpliwosci, no i cellulit tez znika przy okazji ;)

Zgadzam sie szorowac gabka, ja mialam takie bo mialam zapalenie mieszkow wlosowych, nie byly to pryszcze ale ogolnie skora byla szorstka i takie krostki wyskakiwaly. Szorstka gabka masowac i mydlem siarkowym ta gabke namydlic, moze sie najpierw pogorszyc ale powinno zejsc. Potym wklepac sudocrem albo masc cynkowa. Mi zeszlo calkowicie, jednak trzeba caly czas bo powraca.

a moze do dermatologa hmm? dostaniesz cos do przemywania z antybiotykiem, no oczywiscie jezeli nic innego nie pomaga, wizyta nie boli ;) tylko trzeba sie zmusic zeby ruszyc tylek ;)