Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z kolczykami

Dziwny sen

Polecane posty

Dzisiaj snilo mi sie cos tak dziwnego...Bralam slub i za chwile mial przyjsc moj maz, ale nie znalam go wczesniej. Po prostu nie wiedzialam kto to jest. On tez nie wiedzial. Przyszedl, ucalowal mnie w rece. Potem po slubie poszlismy na spacer, delikatnie mnie pocalowal..Wszystko bylo tak niezwykle, jakies metafizyczne, czulam w tym snie szczescie. Na co dzien mam chlopaka, ktorego kocham, ale ten sen byl taki dziwny..

Gość alalalalalallalalll
faktycznie dziwne....

Gość Maliwnusia__
faktycznie dziwne...moze nie jestes z nim szczesliwa?

Gość elness
Hehe, mi sie niedawno snilo, ze mnie przytulal moj kolega, tak slodko i czule...Tez mam chlopaka, ale brakuje mi jego wsparcia i czulosci, wiec wiem, ze ten sen wyrazil moje pragnienia... Rano tez czulam sie bardzo szczesliwa

Gość sniaca
tez czasem mam takie realistyvczne sny:) kiedys snil mi sie kolega z grupy ze studiow ze sie z nim calowalam na drugi dzien na uczelni bylo mi jakos dziwnie gdy z nim rozmawialam , wydawalo mi sie ze to wydarzylo sie naprawde, moj stosunek do niego troche sie zmienil, zaczelam go bardziej lubic, glupie to wszystko, bo on ma dziewczyne

Gość elness
Ja mialam z tym kolesiem fluidy w powietrzu, ale ja mam chlopaka a on dziewczyne, poza tym przeniosl sie do innego miasta i to by i tak nie mialo sensu... Ale ten sen...Cieplutko mi sie na sercu robi, jak sobie przypomne, takie czule objecie, jakby chcial mnie ochronic

Gość Pytacznick
A mi sie dziś śniło, że biorę sobie prysznic. Po chwili przychodzi do mnie moja ciotka i się całujemy. Ona ma oczy zamknięte, ale ja otwarte. Następnie ona siada na krześle, które jest w łazience a ja jej robię przyjemność ustami. Następnie ma się dziać coś więcej ... a ja się do cholery budzę. Eh ... ciotka jest fajna - sexy, ale żebym śnił o niej.

Gość Pytaczniku
zniszczyles caly romantyzm tego topicu

Gość Pytacznick
sorki, że tak wyszło, ale to był mój dziwny sen :) Wiele razy mi się zdarza (interesuję się motoryzacją), że śnią mi się samochody, ale nie mają silnika, tylko muszę pedałować, żeby jechać - jak Flinstone ;) To teraz tak myślę, że może mój seksualizm nie jest zaspokojony, skoro mi się takie sprawy z ciotką śnią. Ale dlaczego z ciotką ... hmm...

Mnie jest tak dziwnie, ze nie umialam dzisiaj rozmawiac z chlopakiem. Obudziala sie we mnie jakas dziwna tesknota. Smieszne to wszystko :(

a mnie sie tak snilo--sie calowalam z najlepszym kolega mojego chlopaka ..wlasnie tak mi sie snilo i moj chlopak sie o tym dowiedzial byl smutny ale nic nie powiedzial. To bylo tak we snie- ja bylam akurat w pracy i ten najlepszy kolega mojego chlopaka tez byl w pracy (w zeczywistosci to jest wlasnie tak ze oni obydwaj pracuja w tej samej firmie co i ja),akurat on mial przerwe i ja,ja poszlam do pomieszczenia gdzie robimy zawsze przerwe,on przyszedl tam rowniez ale co mnie zdziwilo ze sciagna swoje robocze spodnie i chodzil w bialych majtkach i w jakiejs roboczej zielonej podkoszulce,jakos tak zaczelismy ze soba gadac i sobie tak pomyslalam ze z nim to sie nawet lepiej rozumiem niz z moim wlasnym chlopakiem,ze ten by do mnie nawet lepiej pasowal ( nie ukrywam ze na poczatku zanim zaczelam chodzic z moim chlopakiem to jego kumpel mi sie strasznie podobal) pozniej jakos tak bylo ze sie z nim zaczelam calowac,to bylo takie piekne uczucie ze po przebudzeniu nie moglam o nim zapomniec ,pozniej jakos mi sie snila galaz bez lisci kora bawil sie moj chlopak a ja urwalam jakos czesc z tej galezi.Pozniej jechalam duzym bialym busem (ktory nalezy do mojego brata)z pracy do domu. co to moze oznaczac ludzie ? czy ten jego kumpel moze jest we mnie zakochany czy co ?

Gość elness
macie czasem sny, ktore sie sprawdzaja?

Gość sniaca
nie u mnie zawsze jest odwrotnie:( W sumie dobrze, bo jak sni mi sie cos zlego to bobrze ze sie nie spelnia;)

Gość elness
Ja czesto snie o mojej Babci...Bardzo Ja kochalam. Od 4 lat nie ma Jej z nami, odeszla, ale wierze, ze sie mna opiekuje

Gość ja też miałam sen...
śniła mi sie śmierć kogoś z rodziny co to może oznaczać ? :( ?

Gość izka niska
do ja też ... to znaczy, że osoba ta będzie żyła wiecznie, nieśmiertelna, zgodnie z zasada sniacej. Sie ciesz, ze nie przysnila ci sie bliska osoba, ktora zyje wiecznie.

Gość Wiosenna dziewczyna
mnie sie wielokrotnie snilo ze moj ojciec umarl. Ponoc smierc bliskiego mezczyzny wedlug Freuda oznacza chec wyzwolenia sie kobiety z rodzinnego domu, poszukiwanie mezczyzny do wspolnego zycia. Nie zawsze musi to oznaczac cos zlego/

Gość elness
Smierc podobno oznacza zawsze pragnienie zmiany, ale takiej naprawde ostrej, drastycznej

no to mnie pocieszyłyście :) tym bardziej , ze ta osoba leży teraz w szpitalu :/ niby już jest wszystko OK ale wiadomo jak jest :/ a Freud swoją deogą to też miał chyba troche racji ;)

drogą* :)

Gość Wiosenna dziewczyna
no widzisz:)

Gość sniaca
akurat ze smierca masz racje bo jestem katoliczka i wierze w zycie wieczne:)

Gość Agent PW43234
sniaca ... to moze kiedys w koncu zmadrzejesz :P

Wpisz w Google \"sennik\", pojawi ci sie ich sporo, otworz kilka pierwszych i wpisz slub...powinno sie przynajmniej w kilku powtorzyc to samo...wiem, ze nie mozna wierzyc sennikom (do tego z netu), ale niektorzy naprawde sie tym zajmuja... tez miewam dziwne sny, zazwyczaj czesto snia mi sie pociagi, stacja kolejowa, ciaza, male dzieci... glownie to oznacza, ze dobre wiadomosci sa w drodze:)hehe jakos nic zlego sie nie dzieje

Gość hfrghfg
ja mam często takie sny, że się z kimś biję i oddaję te ciosy ale tak jakby one wcale nie były skuteczne, tylko biję i biję, a mój przeciwnik ciągle jest na nogach. niewiem co to znaczy:/