Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia007

wypilam troszke i w nocy wymiotywalam,jak dlugo musze sie zabezpieczac

Polecane posty

Gość kinia007

dodam ze jestem podczas 7 dniowej przerwy dzis dostalam okres, wystarczy te 7 dni??

Gość kinia007
pomoze ktos?????

Gość kinia007
acha dzieki Natia ogromnie, tzn ze to nie ma zadnego wplywu? myslalama ze jak najbardziej ma, mimo ze nie zwymiotowalam tabletki, dzieki ;-)

Gość olga rydz
hmm..dolują mnie takie pytania..bierzesz tabletki i nawet nie wiesz jak dziłaja..naczym polega ten rodzajatykoncepcji. Uslyszałas gdzies ze po wymiotach zmniejsza sie skutecznosc tabletek..ale nie zastanowiło Ci dlaczego tak jest??ludzie myślcie troche!!

Gość kinia007
olgo rydz troszke cie nie rozumiem, bardzo dobrze wiem o tym co obniza skutecznosc tabletek, tylko nie wiedzialam tego czy teraz kiedy ich nie biore musze tez dodatkowo sie te 7 dni zabezpieczacc, dlatego olgo niedenerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi ;-)

Gość olga rydz
hehe czyli nadal nie wiesz ..usiwdomie Cie wjakis sposob wymioty obniżaja skutecznośc.. a wiec jeśli zwymiotujesz do 4 h od zażycia tabletki to moze ona nie wchłonac czyli nie zadzialac...rozumiesz juz oco mi chodzi..doluje mnie to ze ich uzywasz atak naparde nie wiesz nic o ich dziłaniu...a potem sie dziwią ze zaszly pomomo tego ze stosują..

Gość kinia007
ale czy ty nie rozumiesz ze ja teraz ich nie przyjmuje???? jezu!!!!!

Gość ola rydz
hehe wałsnie:Pbrawo:Pslusdzna sugestia:P nie przyjmujesz ich.. wiec co z tego wynika?? ze nie ma szans na to ze obniżylas ich skutecznosc:Pbrawo:P

Gość kinia007
sssuper, sorki olka ale piszesz jakies glupoty nie na temat, bo ja niestety nie napisalam ze BIORAC TABLETKI WYMIOTYWALAM bo w tym przypadku dobrze o wszystkim wiem biore tabsy od 5 lat wiec akurat jesli chodzi o to to nie trzeba mnie pouczac.

Gość olka rydz
ja pisze nie na temat?? wiemz e nie napisalas ze biorac tabletki nie wymiotowałas.. dlatego zastanawiam sie skad to twoje pytanie ja tylko uswiadamaim Cie ze nie ma szans na obnizenie dziłania tabetek... chyba ze to teraz Ty mnie uswiadom ze jest taka szansa:P hehe ale skonczmy tą gadke mam nadzieje ze zroumiałas juz ze nie musisz sie zabezpieczac..dziwi mnie to ze bierzesz tabletki 5 lat i nie wiesz jak dziłaja ..ale to juz nie moj problem:)

Gość kinia007
no olga tez tak mysle, zwalmy na to ze sie nie dogadalysmy ;-) 3maj sie!!!!