Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga D.

Ile musi upłynąć.....????

Polecane posty

chciałam sie spytac: ile czasu musi upłynac od czasu narodzin dziecka, abym mogła i miała jakiekolwiek szanse na odebranie praw rodzicielskich ojcu ?? Który gdy sie dowiedział o ciazy, dał se spokój i zerwał kontakt. Nie dzwonił, nie przychodził, nie pomagał, no nic, przepadł, a ja tez wkoncu przestałam sie go o cokolwiek prosic. dziecko ma miesiac, a ojciec nawet niewie czy juz sie urodziło, zreo odzewu od 7 miesiecy. z góry dziekuje :)

Kingo - a podałaś jego dane do aktu urodzenia dziecka? A poza tym - poszukaj przez google, wpisz w wyszukiwarkę odpowiednio sformułowane wyrażenie i na pewno dowiesz się więcej. Pozdrawiam

dzieki, ale ja pytałam ile musi mniej wiecej upłynac czasu, a na tych stronach jest z jakich powodów mozna ojcu odebrac prawa

Gość Krytyka biggg
jezeli nie podalas jego danych jako ojca przy rejestrowaniu maluszka, to teraz chyba ojciec musialby starac sie o odzyskanie praw do dziecka

własnie był w USC, i to było nasze jedyne spotkanie od x czasów, myslałam ze do niego dotrze ze ma dziecko, ale jak widac nie, i teraz załuje ze go wpisali w akt :(

Gość no piszesz ze
zero odezwu ze on nawet nie wie ze ma dziecko ale potem piszesz ze byl w USC i go wpsalas hmm dziecko ma miesiac a Ty piszesz ze nie masz z nim kontaktu od 7 to jak to sie stalo ??:> hehehe cos to sciema;))

o jejku, przeciez napisałam ze zapomniałam dodac, a zreszta to było takie spotkanie ze nawet o nim zapomniałam, nieodezwał sie słowem. Niewiem czy mozna to spotkanie uznac z kontakt, chyba wzrokowy, ale to tak samo jakbym go na ulicy sotkała i spojrzeli bysmy na siebie, i czy to bylby kontakt ??? raczej nie. A zreszta poprawiłam sie i napisałam ze to było jedyne \"spotkanie\" odkad przestał sie odzywac, jeszcze mi łaske zrobił ze przyjdzie do USC, bo mówił ze jak za taksówke zapłace to bedzie, a jak nie to nie, ale nie zapłaciłam i jakos dotarł.

Gość oj nie wiem czy to
to wielka milosci do niego czy Twoja glupota Cie tak zaslepily ze pozowlilas zeby sie wogole pojawil w USC i uznal to dziecko mam nadzieje ze to jednak milosci bo to mozna zrozumiec a glupote juz nie....jesli chodzi o Twoje pytanie to hmm nie jestem prawnikiem wiec nie wiele moge pomoc ale jesli on ma takie podejscie do Ciebie i dziecka to ja bym wogole go olala i sobie nim glowy nie zawracala on napewno nie bedziesz szukal kontaktu ani z Toba ani z dzieckiem takie jest moje zdanie hmm no i jesli chodzi o odebranie praw ojcowskich to napewno nie wazne ile czasu uplynie tylko jaka masz podstawy zeby mu takie prawa odebrac wiec jesli masz to juz mozesz sie o to starac kiedy tylko chcesz nie wazne ile dziecko ma miesiecy czy lat...tak czy siak to zycze powodzenia i przede wszystkim nie daj sie mu bo to kawal drania z tego co piszesz... pozdrawiam :)