Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyryrytytyryr

Filmy młodzieżowe.....

Polecane posty

Gość ToOnKa
Szkoła Uczuć Szansa na Sukces Ona to On Książę i ja, Książę i ja2, zaczarowana, Nigdy nie będę Twoja wredne dziewczyny wygrane marzenia dziewczyna moich koszmarow chlopaki tez placza Piżama Party Zakochana złośnica W rytmie hip-hopu High School Musical 1,2,3 Camp Rock Most do Terabithii Zakręcony piątek Wyznania małoletniej gwiazdy Lizzie McGuire Szansa na sukces Nowy Jork nowa miłość Czego pragną dziewczyny Kopciuszek Dziewczyna z sąsiedztwa Wytańczyć marzenia Zakręcony piątek Wyznania małoletniej gwiazdy Lizzie McGuire Szansa na sukces Nowy Jork nowa miłość Czego pragną dziewczyny Kopciuszek Dziewczyna z sąsiedztwa Wytańczyć marzenia Gdyby jutra nie było czasem słońce czasem deszcz nigdy nie mów żeganaj koyla nie mów nic Angus stringi i przytulanki Juno( Polecam) Trzynastka(polecam)

Gość Patrycha zbk
dziewczyny z dryzyny wszystkie czesci to nie tak jak myslisz kotku wyznania maloletniej gwiazy czy jakos tak step up street dance jeszcze raz aquamaryna american pie wild child szansa na sukces czytaj i placz prawdziwa historia kopciuszka roztanczona historia kopciuszka john tucker musi odejsc ostatnia piosenka hanah motahna film zakochana zlosnica legalna blondynka kroliczek... narazie to wszystko jak se cos przypomne to napisze :)

Gość Iwcia :DD
Drogo Bez Powrotu Zielona Mila

Gość rani31
był kiedys taki film o dziewczynach które zamieniły sie miejscami jedna z nich była modelka a druga zwykła licealistką która lubiła modę czy cos takiego moze ktos bedzie znał ten tytuł tak ze go polecam

Gość aga235
Bardzo polecam film "My sister's Keeper" . Główna bohaterka Annie ma już za dobą nei jedną operacje, wielokrotnie oddawała krew, by utrzymać przy życiu swą starszą siostre Kate, która jest chora na białaczkę. Anna natomiast została poczętna w sztuczny sposób, aby jej tkani wykazywały pełną zgodność z tkankami siostry. Jest to bardzo wzruszający film . Również bardzo podova mi się film " Wild Child " pl. "Zbuntowana księżniczka" - Główną bohaterką jest Poppy, która mieszka w Malibu. Jest bogata i strasznie rozpieszczona. Większość swego czasu na szalonych wybrykach. Jej ojciec ma tego dość i wysyła ją do angielskiej szkoły z internatem. Tam poznaje cztery koleżanki które pomagają jej w wyrzuceniu ze szkoły.

Gość ara15
niepokój zajebisty film

Gość TakBardzoCieLubie
Shrek 2001 W bagnie żył olbrzym Shrek, którego cenna samotność została nagle zakłócona inwazją dokuczliwych postaci z bajek. Ślepe myszki buszują w zapasach olbrzyma, zły wilk sypia w jego łóżku, a trzy świnki buszują po jego samotni. Wszystkie te postaci zostały wypędzone ze swego królestwa przez złego Lorda Farquaada. Zdecydowany ocalić ich dom - nie mówiąc już o swoim - Shrek porozumiewa się z Farquaadem i wyrusza na ratunek pięknej księżniczce Fionie, która ma zostać żoną Lorda. http://www.filesonic.com/file/1360828734/Shre k_1_PL.avi Jeśli wszystko działa napisz podziękowanie :)

A może o młodzieży ale nie koniecznie młodzieżowy:) the Kids z bodajże 1995 roku.

wiecie jaki jest tytuł filmu gdzie babka z kolesiem zmieniaja sie duszami a oni sie nienawidzili.?

Gość rani31
znalazłam na YouTube zestawienie kilku filmów młodzieżowych Wkleję link http://www.youtube.com/watch?v=r4izeQ1NRwU Jednak nie wszystkie z tych filmów udało mi się znaleźć :( Ja sama oglądałam z tego zestawienia tylko ; Ostatnia piosenka Wciąż ją kocham i Na zawsze twój jak ktoś będzie wiedział jakie to pozostałe filmy niech napisze bo chętnie bym je obejrzała

Gość scatt
Zamiast filmu polecam książki :) Dzieci cienie - świetna seria Tunele - również fajna seria Sekrety nieśmiertelnego Nicholasa Flamela - jak wyżej

Gość Isqa
* John Tucker musi odejść * Szkoła Uczuć * Roztańczona Historia Kopciuszka * Zakochana Złośnica Jak jeszcze sobie coś przypomnę to napiszę :)

breakfast club(klasyka!!), 16 candles, ferris bullers day off(!!), footloose, say anything, bang bang you're dead, lolita, an education, thirteen,thumbsucker, pretty in pink super filmy:)

Gość Mika :d
- Moja dziewczyna ( My girl) - Tylko mnie kochaj - Nigdy w życiu - Dlaczego nie - Sala samobójców - Bezsenność w Seattle - Ona to on - Znachor - Trędowata - Nie kłam kochanie - Koszmar z ulicy wiązów - Córka prezydenta - Titanic - Jeszcze raz - Rozmowy nocą - Zakochani - Śniadanie do łóżka - Zmierzch - Pokojówka na manhhatanie - Och Karol 2 - Cudowne dziecko - Szkoła uczuć - Tristan i Izolda - Nigdy nie mów nigdy - Ruiny - Dirty Dancing Każdy z tych filmów bardzo się podobał :) Mogę je oglądać w kółko :) Mam do was pytanie.. a jak się nazywał film w którym nauczycielka wymieniła adresy e-mailów dzieci z różnych szkól... Taka dziewczyna przez kilka lat korespondowała z takim chłopakiem.. Gdy byli dorośli chcieli się spotkać.. Przez te kilka lat prosili o zdjęcia tej drugiej osoby.. Lecz obydwoje wysłali zdjęcia swoich przyjaciół.. i tak dalej.. :) ten film oglądała kilka lat temu a chciałabym go teraz obejrzeć.. Lecz zapomniałam nazwy.. :(

Gość Reba
Polecam lekka komedię - "Stosunki międzymiastowe" - 25 lutego leci na HBO. Dobra, niezobowiązująca rozrywka - nawet faceta można namówić.

Gość Miyavi
Ja polecam film " męsko-damska rzecz" jest wspaniały uwielbiam go naprawdę warto obejrzeć. Od razu mówię, że to komedia :D

Gość kryszztalek
poszukuje filmu, a raczej tytułu. mianowiicie : jest grupa kolegow ktorzy zostali zaproszeni na impreze najpierw musza kupis alkohol w tym czasie poznaja policjantow nastepnie na imprezie goscie tancza, laska pobrudzila kolesiowi noge okresem i zaczal sie poscig za nimii wpadli policjanci i okazalo sie ze sa stuknieci najarani i podpalaja radiowoz, nie pamietam dokladnie ale to film raczej komedia o dzieciakach POMOZCIE!

Gość zc1998
Według mnie najlepsze są: - zmierzch - księżyc w nowiu - zaćmienie - przed świtem - szkoła uczuć - duma i uprzezdenie - piżama party - street dance - odrobina nieba WSZYSTKIE POLECAM GORĄCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zdziara
Najlepiej je oglądać na Andrino! Dzięki temu urządzeniu możecie używać internet na waszym TV!

Gość KoXo
Polecam " Tres metros sobre el cielo(2010) /"3 metry nad niebem " ! Skoro mowa o " szkole uczuć" to owszem piękny film i jak do tej pory chyba uwazałam go na najlepszy . Ale po obejrzeniu "3 metry nad niebem" nie jestem juz tego taka pewna ;) I do tego gra tam mego przystojny facet :D ! Dziewczyny POLECAM !

Gość kasia177
Polecam „Captain America: Pierwsze starcie. dla młodzieży w sam raz - duża ilość efektów specjalnych i wartka akcja. Można teraz obejrzeć na nPremium HD.

Gość Weerksoonik. :*
-Dziewczyny z drużyny (wszystkie części) -Ona to On -Zakochana złośnica -Piżama Party -Angus, stringi i przytulanki -i że Cię nie opuszczę -Trzynastka -Wredne dziewczyny (wszystkie części) -Cała ona -Króliczek Playboya -Ps. Kocham Cię -Walentynki -Akwamaryna -ostatnia piosenka -Ramona i Beezus // wymieniła bym więcej, ale nie pamiętam, wszystkie obejrzałam i są naprawdę fajne, polecam. :D

Gość Weerksoonik. :*
-sala samobójców -Galerianki // tylko jeszcze to. :D

Gość ksss
chyba taki najbardziej młodzieżowy jaki oglądałam (MIŁOSNY) to pożyczony narzeczony :P meega jest

"Trzy metry nad niebem" wersja hiszpańska Naprawdę gorąco polecam. Jest niesamowity. Wersja włoska to już nie to samo..

Z czasów dzieciństwa pamiętam pewien wzruszający hit - "Szkoła uczuć" :) To świetna opowieść dla nastolatków o miłości i trudach dorastania.

Gość trelemorelebax
Cudowne dziecko _______________________________________ www.thedzejdi.blogspot.com :)