Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyryrytytyryr

Filmy młodzieżowe.....

Polecane posty

Gość funzan
naprawdę polecam: - sydney i siedmiu nieudaczników (sydney white), - ona to on (she's the man), - high school musical 1, 2, 3, - noc w muzeum (night at the museum), - dziewczyny z drużyny 1, 2, 3, 4, - szansa na sukces (raise your voice), - eurotrip, - bal maturalny, - dogonić marzenia (crossroads), - just dance (wszyscy mówią że jest szajski ale mnie się bardzo podoba), - zakręcony piątek (freaky firday), - wredne dziewczyny (mean girls), - mamma mia, - uwierz w miłość (how to deal), - legalna blondynka 1, 2, - miłość w rytmie hip-hopu 1, 2, - noc kawalerów, - parcie na tarcie, - oszukać przeznaczenie 1, 2, 3, - dom woskowych ciał, - ślubne wojny, - wyznania zakupoholiczki, - wskakuj, - step up 1, 2, - zmierzch, - idealny facet dla mojej dziewczyny, - to nie jest kolejna komedia dla kretynów, - honey, - nie zadzieraj z fryzjerem, - jaja w tropikach, - pidżama party (sleepover), - diabeł ubiera się u Prady, - księżniczka na lodzie (ice princess), - na ostrzu 1, 2 (czy coś takiego), - akwamarina, - superhero, - ANIOŁ STRÓŻ (MAN OF THE HOUSE) MÓJ ULUBIONY POLECAM!!!!!!!!!!!!!!! (naprawdę super komedia, akcja, kryminał) mam nadzieje że skorzystacie:)))

Gość Domi_
rany widziałam juz wszystkie wymienione filmy..:( nie mam co ogladać..to jest wręcz straszne

W piatek obejrzałam sobie na you tube film "Another Cinderella story". Cały film został podzielony na 9 filmików , kazdy po 10 minut. Polski lektor i tak sobie obejrzałam. Nawet fajny. Bardzo lubie młodzieżowe filmy, mimo że mam juz prawie 3 dyszki na karku.

W piatek obejrzałam sobie na you tube film "Another Cinderella story". Cały film został podzielony na 9 filmików , kazdy po 10 minut. Polski lektor i tak sobie obejrzałam. Nawet fajny. Bardzo lubie młodzieżowe filmy, mimo że mam juz prawie 3 dyszki na karku.

Gość Natuskka
Bardzo lubie młodzieżowe filmy.Najbardziej chyba "Szansę na sukces" ;DD Polecam filmy : *Szansa na sukces *Ona to on *High school musical *Stary,gdzie moja bryka ? *Egzamin dojrzałości *Magadaska 1i2 ( mimo że to bajką to jest świetna ) i wiele wiele innych filmów.Czytając forum sama sobie dzisiaj ściągnełam z 10 filmów,których nie widziałam ; DD

Gość Domi_
ja podobnie jak Natusska ściagłam sobie wiele filmów tutaj wypisanych o których nawet nie słyszałam ale było ich o wiele więcej niz 20 :P

Gość Domi_
ja podobnie jak kolezanka wyżee inspirowałam sie wypowidziami tutaj:P ale sciagłam wiecej niz 10 filmów o których nigdy nawet nie słyszałam:P

Gość Domi_
ja podobnie jak kolezanka wyżee inspirowałam sie wypowidziami tutaj:P ale sciagłam wiecej niz 10 filmów o których nigdy nawet nie słyszałam:P

Gość Marioola
Polecam Wszytskie filmy , są naprawde super ;) a wlasnie ze tak, american pie, ona to on, w rytmie hip-hopu, bring it on, cos nowego, czarownica, czas na rewanz, czego pragna dziewczyny, gorąca laska, hitman, hooligans, juno, córka prezydenta, pamiętnik księżniczki, księżniczka na lodzie, spadaj. you got served, norbit, parcie na tarcie, spadaj, szkola uczuc, wieczny student, wpadka, wredne dziewczyny, wszystkie chwyty dozwolone, zakochana zlosnica, uwierz w milość, szansa na sukces, dziedziczki, kontrola gniewu, step up, hairspray, dziewczyna moich koszmarow, a cinderella story, daleko jeszcze, wygrane marzenia, dogonic marzenia, szkola zycia, wyznania małoletniej gwiazdy, twoje, moje i nasze, bend it like beckham, wycieczka na studia, dziewiec zyć, swiety szmal, muza i meduza, 27 sukienek, camp rock, brat swietego mikolaja, another cinderella story, poczuj rytm, bal maturalny, lustra, zemsta po smierci, dziwne przypadki, męsko-damska rzecz, nowy york nowa miłość, wieczor kawalerski, szalony akademik, dzis 13 jutro 30, mamma mia, mama na obcasach, reinkarnacja, pułapka dusz, plaga, zmierzch umarłych, nie kłam kochanie, 40 dni i 40 nocy, małolaty na obozie, przekleta, dziewczyna z alabamy, bandziory, tluste dziewczyny, jeszcze raz, szalone wakacje na kolkach, lejdis, glupia i glupsza, polowanie na druhny, wysokie loty, corka mojego szefa, dzien wagarowicza, joint venture, jak we snie, elita

hejka czy zna ktos moze podobna fabułe filmu jak \"zmierzch\"??? bombowy film akcja dreszczyk i romantyczny! Jesli ktos zna poddobne to prosze pisac lub jesli ktos by mial przeciek o kolejnych czesciach zmierzchu:)

hejka czy zna ktos moze podobna fabułe filmu jak "zmierzch"??? bombowy film akcja dreszczyk i romantyczny! Jesli ktos zna poddobne to prosze pisac lub jesli ktos by mial przeciek o kolejnych czesciach zmierzchu:)

hejka czy zna ktos moze podobna fabułe filmu jak "zmierzch"??? bombowy film akcja dreszczyk i romantyczny! Jesli ktos zna poddobne to prosze pisac lub jesli ktos by mial przeciek o kolejnych czesciach zmierzchu:)

How High! powtarzacie ten sam cukierkowy motyw w filmach takich jak szansa na sukces czy cindarella story. a how high to buntowniczy przekaz czarnych braci! ;D

Gość Domi_
(źle mi sie wysłało,poza tym wpisałam zły nick przy poprzednim poście:P) poli_ :takie cukierkowe filmy są właśnie najlepsze,bo chociaż na chwile można zapomnieć o rzeczywistości i pomarzyć troche, że nas takie coś spotyka oraz o głównym bohaterze(który swoja drogą jest zazwyczaj baaardzo przystojny ;P) czy tam jednym z głównych

Gość Domi_
to znowu ja:P jednak nie wysłał sie post przed tym poprzednim.To tak dla jasności

hmmm ale takie filmy cukierkowe tez fajne, choc przyznam ze takiego filmu jak \"zmierzch\" to jeszcze nie widzialam, normalnie full wypas. Znacie moze filmy o podobnej fabule? lub naprawde dobre filmy?

hmmm ale takie filmy cukierkowe tez fajne, choc przyznam ze takiego filmu jak "zmierzch" to jeszcze nie widzialam, normalnie full wypas. Znacie moze filmy o podobnej fabule? lub naprawde dobre filmy?

hmmm ale takie filmy cukierkowe tez fajne, choc przyznam ze takiego filmu jak "zmierzch" to jeszcze nie widzialam, normalnie full wypas. Znacie moze filmy o podobnej fabule? lub naprawde dobre filmy?

Gość Oynka
Ja polecam te nowsze młodzieżowe filmy czyli: ->American High School (zajebiste!) ->Angus,stringi i przytulanki (ekranizacja świetnej książki, film bardzo fajny ) ->Elita (Świetny) ->18 year old virgin (strasznie zboczone i głupie ale zarazem śmieszne :D) ->But I'm Cheerleader ( o młodych lesbijkach,fajny) ->Dziewczyny z St Tirian (Fajny) ->Juno (świetny) ->Jump in (beznadziejny ,z tym facetem z hsm fuu nie polecam) ->Jus dance ( fajny ale bez rewelacji) ->The Klass (jak ktoś nie lubi cukierkowych młodzieżowych filmów to ten akurat jest dla niego, bardzo psychologiczny ) ->Wild Child ( świetny) ->Wyznania zakupocholiczki ( fajny) ->Cziłała z BH ( nawet śmieszny ,fajnie zrobiony i chociaż o psach. to bardzo mi się podobał) ->Zmierzch ( to wiadomo :D świetny ) ->Głupia i Głupsza (fajny) ->Poznaj moich spartan( zajebista parodia!) ->Klątwa 3 (najnowsza, bardzo fajna) No i chyba tyle :) Naprawde polecam wymienione filmy. większośc jest świetna.

Gość Oynka
Ja polecam te nowsze młodzieżowe filmy czyli: ->American High School (zajebiste!) ->Angus,stringi i przytulanki (ekranizacja świetnej książki, film bardzo fajny ) ->Elita (Świetny) ->18 year old virgin (strasznie zboczone i głupie ale zarazem śmieszne :D) ->But I'm Cheerleader ( o młodych lesbijkach,fajny) ->Dziewczyny z St Tirian (Fajny) ->Juno (świetny) ->Jump in (beznadziejny ,z tym facetem z hsm fuu nie polecam) ->Jus dance ( fajny ale bez rewelacji) ->The Klass (jak ktoś nie lubi cukierkowych młodzieżowych filmów to ten akurat jest dla niego, bardzo psychologiczny ) ->Wild Child ( świetny) ->Wyznania zakupocholiczki ( fajny) ->Cziłała z BH ( nawet śmieszny ,fajnie zrobiony i chociaż o psach. to bardzo mi się podobał) ->Zmierzch ( to wiadomo :D świetny ) ->Głupia i Głupsza (fajny) ->Poznaj moich spartan( zajebista parodia!) ->Klątwa 3 (najnowsza, bardzo fajna) No i chyba tyle :) Naprawde polecam wymienione filmy. większośc jest świetna.

Gość KAssssss
kiedyś oglądałam film o dziewczynie która lubiła grać w piłkę nożną i dlatego postanowiła przebrać się za chłopaka i wyjechać do sszkoły dla piłkarzy...chciałabym obejrzeć go jeszcze raz ale niestety nie pamiętam jak się nazywa ...POMUŻCIE!!!!!!!!!!!!

Gość PinkSzarotka
Ten film to "ona to on"

Gość Domi_
ehh PinkSzarotka mnie ubiegła :P

Gość Szlugu
-Muza i Meduza - Honey - Step up - Step up 2 - Trzynastka - Niania McPhee - Love&Basketball - Taniec ostatniej szansy - Spadaj - Kopciuszek:Roztańczona Historia - ZAkochana Złośnica -Komedia Romantyczna -

Gość moooonika
ten film to Ona to on ( she's the man ) ;D

Gość Kosssssokos
:O

Gość Kosssssokos
:O

Gość Mmm...**
- American Pie (wszystkie części a zwłaszcza WESELE :)) - Szkoła uczuć - Dogonić marzenia - Wygrane marzenia - mała miss - supersamiec (szczerze jak dla mnie średni na jeża) - Kopciuszek z Hilary Duff - Trzynastka - Wredne dziewczyny - Ona to on - dziewczyny z drużyny (wszystkie części) - Eurotrip - Roadtrip - Zakonnica (horror) - Honey - Step up 1 i 2 - High school musical - W rytmie hip-hopu 1 i 2 Iiii.... nie wiem ;pp